zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFernandes trekt zich terug uit wandelmars Suriname

Fernandes trekt zich terug uit wandelmars Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 19 apr – Het Surinaamse bedrijf Fernandes heeft vandaag besloten om geen onderdeel meer uit te maken van de BVSS Avondvierdaagse (wandelmars) die vandaag begint. Het bedrijf, dat hoofdsponsor van de AVD is, wilde uitstel van de wandelmars vanwege de huidige sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen. Maar dat wilde de BVSS niet meldt het bedrijf in een persbericht.

De Directie van Fernandes heeft recentelijk met de BVSS overleg gevoerd of het, gezien de huidige sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen, verstandig is de AVD conform planning voortgang te laten hebben. “De BVSS heeft besloten om voor haar moverende redenen de AVD niet uit te stellen. Wij respecteren elke beslissing die de BVSS hieromtrent neemt”.
De meest recente ontwikkelingen hebben echter ertoe geleid dat Fernandes haar naam dit jaar niet uitdrukkelijk verbindt aan dit evenement. Het bedrijf komt haar financiële verplichtingen naar de BVSS wel na.

De Directie van de Fernandes Group heeft deze beslissing genomen op basis van risico overwegingen voor zowel de medewerkers en de mensen die betrokken zijn bij de Fernandes hotspot alsook het publiek dat voor vertier naar de hotspot komt. De Directie geeft aan dat het een zware beslissing is geweest om zo kort voor het evenement haar activiteiten stop te zetten en begrijpt de teleurstelling die het afzeggen van de activiteiten die de sponsor had gepland met zich meebrengt.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Precies.Laat ze de protesterende surinamers gaan steunen dan billen te lopen schudden alsof alles koek en ei is in Suriname.
  Een deel die protesteert en een ander deel die aan plezier maken denkt..inderdaad opdoeken dat hele rotzooi van de paarsen!!


  Maak melding
 2. Terecht. Met de paarse verdoemde spanningen her en der is het raadzaam af te zien van welke openbare activiteit dan ook. Waarom gaan de anderen ook niet mee protesteren? Ndp is een grote vloek.


  Maak melding
 3. De Surinamers stellen mij teleur. Paramaribo en heel Suriname zijn momenteel grote puinhopen en wat doen ze? Ze gaan feest vieren in de vorm van een AVD.
  Zijn jullie dom of gek geworden of is er iets anders aan de hand. Ook komen de Surinamers ongeloofwaardig op mij over. Ze klagen dat ze geen geld hebben. Kleding voor de AVD kost geld. Jullie laten de AVD gewoon doorgaan. Met ander woorden: jullie hadden wel geld om kleding voor de AVD te kopen, dus liegen jullie dat er geen geld is. Ik begrijp mijn landgenoten niet meer. Op dit moment moeten jullie een keuze maken en dat is : wil je op de lange termijn gelukkig zijn dan moeten jullie geen feest gaan vieren maar nu gaan vechten voor de toekomst van Suriname
  of willen jullie op korte termijn gelukkig zijn door de AVD uitbundig te vieren en de rest van jouw leven armoedig door te brengen? Ik denk dat jullie voor het laatste hebben gekozen. Ik wens jullie verder alle succes.
  Neen, volgens mij heeft DDB jullie met hokus pokus bewerkt. Jullie zijn door DDB gekrooid.
  Om geloofwaardig over te komen hadden jullie gewoonweg die AVD niet moeten afstellen, maar uitstellen.
  Ik heb daarom alle respect voor de beslissing van het Fernandes Concern. Chapeau.


  Maak melding
 4. @john, mensen zijn niet gek of dom. Misschien gebrek aan kennis om in moderne samenleving je weg te vinden ?

  Ik woon al jaren in de Bijlmer in Amsterdam. Wat me opvalt is dat mensen die niet blank zijn nooit iemand groeten als ze je niet kennen. Altijd stoer doen en boos kijken.

  Hoe kan je solidair zijn met mensen waar je niks mee gemeen hebt ?

  De kleur alleen is geen verbindende factor.


  Maak melding
 5. Overigens Tante Wonny. Het eerste wat op de foto mijn aandacht trok was die mooie Cameltoe. Ja, we leven nu in een andere tijd. In mijn tijd was het de Hot pant.


  Maak melding
 6. Ik vind persoonlijk dat het AVD niets temaken heeft met de politieke problemen in het land.
  De mensen willen graag de protestacties ondersteunen, maar omdat men ook ziet dat de politiek er ingeslopen is blijft men liever thuis.
  Het wordt tijd dat wij met al die ouwe gasten of liever gezegd boeven afrekenen.
  Ik zeg weg met bouta, Santokhi,Somo,Brunsi,Abrahams,Jogi,Gajadien,Castelen enz. Het wordt tijd dat nieuwe politici opstaan.
  Maar wat ik zie gebeuren is dat steeds weer dezelfde mensen aan de macht komen .
  Let maar op ,als deze regering naar huis gaat krijgen we weer Front en daarna weer NDP en zo gaat het maar steeds verder. Men ziet niet dat al deze gasten alleen maar rijker en rijker worden.
  Waarom komt er niemand met een alternatief?
  Er zijn zoveel zogenaamde geleerden in Su, maar steeds komen dezelfde mensen aan de macht.
  Eerlijk gezegd denk ik niet dat er de komende 20 jaar een verandering zal komen omdat wij zo opgevoed zijn in Su.
  Alles van ons draait om corruptie .
  Als ik president word wil ik iedereen om me heen helpen aan een baan .
  Vanaf kleins af hebben we geleerd “pe je wroko na drape joe moe njang”. Ik hoop dat jongeren zoals die dame uit nederland ook die stap maken om terug te gaan en een bijdrage te leveren.
  Je mag tien nieuwe presidenten daar zetten,maar de ministers, adviseurs , parlementsleden an anderen moeten ook een goed beleid ipv een fufuru beleid willen voeren .
  Ik zie het echt niet gebeuren .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES