woensdag, februari 21, 2024
HomeFotoCurtis Hofwijks aangehouden door politie Suriname

Curtis Hofwijks aangehouden door politie Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Curtis Hofwijks, leider van actiegroep ‘We Zijn Moe’, is vandaag door de politie aangehouden tijdens een protestactie tegen de regering van Suriname. Naast Hofwijks zijn ook Bryan Boerleider en een burger gearresteerd door de zwaar bewapende politie meldt Starnieuws. Volgens de nieuwssite was de politie van plan vakbondsleider Wilgo Valies te arresteren, maar hij werd beschermd door de menigte. Daarna kwam de politie in actie.

Beelden van de hardhandige arrestatie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

31 REACTIES
 1. Damsco,Goeroe Robg en anderen wij hebben te lang op zich laten wachten.
  Wij kunnen niet doorgaan om steeds orde op zaken te stellen.
  Onrust stokers en mensen die voor onrust zorgen daar zullen wij korte metten mee maken.
  Echter zullen wij geen taferelen hier hebben als Turkije.
  Nu zien hoe de grappenmakers zullen reageren.
  Ik heb tenminste genoeg werk te verzetten.
  Goeroe en Damsco mocht je up To date willen zijn raadpleeg dan je mail .
  Verlopig niet bereikbaar op live chat wegens drukke werkzaamheden.
  Maar wij houden telefonisch contact.
  Vergeet niet de groeten over te brengen aan de surineds oftewel de blaffende menigte.


  Maak melding
 2. In de jaren 80 werden ook 15 andersdenkenden op gepakt en opgesloten, die voor hun rechten opkwamen.

  Stree Def Stree, Wi No Sa Fredé!

  Sranansma Oe Bondroe!

  Jaag De Grootste Crimineel, Grootste Moordenaar, Grootste Eigen Belang En De Gangsters Weg.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Bouterse je dagen zijn geteld.
  Alleen intimidatie rest maar dat zal geen effect hebben want de ontevredenheid is te groot en de mensen zijn niet bang.
  Morgen nog meer mensen op straat.


  Maak melding
 4. Fa wakka sranangmangs,

  Dit pikken we toch niet !! We leven in 2017 !! Niet in de jaren ’80 !!

  Kom op voor elkaar,
  Kom op voor Suriname,
  Kom voor je recht !!
  We hebben elkaar harder dan ooit nodig !!
  Kijk niet weg,
  Schuil niet,
  Of willen we blijven sukkelen ??

  Tra fas no de !!
  Bouta moes gwe !!


  Maak melding
 5. Ik denk dat Suriname niet zo snel gaat opgeven na 3 aanhouding. Bouterse moet dan nog 100.000+ mensen arresteren om zijn macht te behouden en langzaam gaat de politiecorps ook weinig vertrouwen krijgen van bouterse, waardoor hij moet vluchten uit Suriname.
  Ik hoop dat de oppositieleider niet gemarteld/gedood wordt.


  Maak melding
 6. Als somo santokhi en Rusland gaan meelopen gaat moordenaar ze laten opsluiten in de bunker op fortzeelandia
  Tof boi!!!!!!
  Vraag aan somo hoe hy gemarteld werd door bouta aka
  Alias moordenaar!
  Kan iemand bouta niet opruimen voor su????


  Maak melding
 7. Onbegrijpelijk dat het korps politie zich laat gebruiken door die zelfde moordenaar die in de jaren 80 hun hoofdbureau van politie op de waterkant wegschoot, en tevens een politie commandant die met een onderzoek bezig was en geliquideerd is geworden, nu steun geven aan die zelfde moordenaar


  Maak melding
 8. Ja deze gasten waaronder Curtis en Valies sturen het uit op been confrontatie. Je weet dat je geen vergunning hebt en besluit toch de straten op te gaan. Order en verkeer verstoren want je had geen begeleiding van de politie. Zegt genoeg!!!
  Ze lokken dingen uit om te ziitten zeuren over dictatuur en geweld.

  Ze zien al dat hun aktie dreigt te mislukken.


  Maak melding
 9. In Suriname doen ze aan komedie i.p.v.het land goed te besturen gaan ze mensen arresteren die aan het betogen zijn om een betere leven te hebben voor het volk.Het is een schande van de regering die de problemen van het land niet kunnen oplossen.Bouterse en zijn regering hebben geen kennis van zaken en moeten onmiddellijk opstappen.Dat is mijn advies aan de regering.


  Maak melding
 10. Nu Wilgo Valies is aangehouden moeten de leerkrachten die aangesloten zijn bij de BVL en Alliantie van Leerkrachten het werk massaal neerleggen.

  Dit devaluatie regiem moet weg,weg,weg,opzouten jullie klootzakken.


  Maak melding
 11. @(real)Anoniem,

  Rot op met : Ja deze gasten waaronder Curtis en Valies sturen het uit op been confrontatie. Je weet dat je geen vergunning hebt en besluit toch de straten op te gaan. Order en verkeer verstoren want je had geen begeleiding van de politie. Zegt genoeg!!!

  Vreedzaam demonstreren is een grondrecht: staat nergens dat je een vergunning moet aanvragen.

  Op grond waarvan zijn Curtis, Bryan en Wilgo Valies gearresteerd?

  Je zou aan je trekken komen in Noord Korea!!! Donder Op!!


  Maak melding
 12. Jaren 80 zie ik weer cyrill daal fortzeelandia executies zo ging het ophalen en op de vlucht neergeschoten. Jorka soepoe ai koekoe brada tang tek ie ai .zijn streke zijn er nog didibri nog 5 nog 5 da ie tik nog 5


  Maak melding
 13. Typisch Bouterse….Jammer dat men juist deze vervloekte duivel nog niet kan oppakken voor zijn f……..daden.. Juist Surinamers die opkomen voor zijn wanbeleid worden onschuldig opgepakt……Verschrikkelijk in dit land met als een moordenaar de president. God’s molen maalt langzaam maar zeker…Surinamers blijven jullie wakker….


  Maak melding
 14. Surinamers moeten het werk met z’n allen stop zetten todat deze moordenaar er niet meer is. Snap niet dat hij nog leeft!!

  Tra fas no de.
  Bouta moes gwe!


  Maak melding
 15. Distrikscommisaris mike merkus begint zich met allerlei smoesjes in te dekken voor de miskleunen van Bouterse. De ene dag roept Bouterse dat demonstreren tegen hem een democratisch recht is.
  En nu het te heet voor hem wordt ramt en arresteert hij de leiders.
  Gaan die 3 mensen ook richting de 15 vermoordde mensen in fort zeelandia ?
  Bouterse graaft zich in nog diepere shit dan waar hij al in zit.


  Maak melding
 16. Vervloekt tot misdaad tot de komende generatie zijn alle ndpers die de baas de misdadigers aanbidden. Wat gaat komen is dat ontnuchterde ndpers, heel binnenkort de paarse ministers, advocaten van de regerende misdadiger, rechters, kortom allen die denken veilig te zijn onder zijn paarse misdadige hoede te beroven. De nationale dieven partij is waarlijk vervloekt alsook de lijder en zijn trawanten. Onrust, onvrede en armoede is wat komen gaat als het volk lafhartig aan de kantlijn blijft toekijken. Kondre klarie als het zo door gaat, zevenmalen erger dan de jaren tachtig zullen die oerdomme debiele paarse idioten de mislukte revo jaren ervaren, als ze didibri blijven aanhangen. Niemand zal hen helpen, ook geen schurkenstaten. Do ka.
  Baas potie dagu van der Slang leki mini ster, ma ooktoe zal hij de misdaad niet kunnen bestrijden, het zal met de dag erger worden nu rovers, dieven en vele paarse criminelen hebben gezien hoe niet rovers en voor hun recht komende ndpers en burgers, door de paarse laffe honden van de ME van bouta zich hebben misdragen, ook zij zullen de paarse ka ervaren en niemand zal hen helpen, als baas ze niet meer nodig heeft, worden ze zonder pardon weggejaagd, zoals vele paarse protesteerders. Een burgeroorlog is wat komen gaat nu men heeft gezien dat men niet meer op de politie kan rekenen. Waarlijk de ME beschermen de bij verstek veroordeelde drugsbons, moordenaar en mensenrechten schender. Niemand vertrouwd de nationale Dugu partij en haar misdadige lijder meer, alleen paarse schijt etende en paarse druiperige pis drinkende adviseur en ministers meer. Dialoog heeft geen zin meer. De ndp staat op diggelen en nog even en baas en aanhangers gaan op de vuist met de paarse lafhartige verdoemde ME. De echte misdadigers daar zijn ze bang voor want baas e bescherm deng deng matie paarse gangsters disie. Misdaadstaat Surbabhai is een grote feit geworden. Hoe verder………wel de paarse verdoemenis is straks een feit, als men dat zelfs wil.


  Maak melding
 17. blijkbaar heb je een iets te gevoelige snaar geraakt
  ik zei alleen dat parbo een aanhanger was van de vernietiger van godswerk “de heilige geest”, het leven
  ik zie het nog steeds zo


  Maak melding
 18. -Die domme NDPérs zijn vergeten dat hun baas Bouterse ook GEEN vergunning had toen hij branden had gesticht in de stad van Suriname/Paramaribo.

  Ik en blij dat sommige jongeren nu inzien wat hun ouders hebben meegemaakt in de jaren 80.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES