vrijdag, mei 17, 2024
HomeFotoAvondvierdaagse (wandelmars) valt samen met protestacties

Avondvierdaagse (wandelmars) valt samen met protestacties

-

Does Travel - naar Suriname

Een anti-regeringsactivist onlangs op het Kerkplein. Deze week vindt in Suriname de jaarlijkse Avondvierdaagse plaats en deze ‘wandelmars’ valt samen met de protesten van actiegroep ‘We Zijn Moe’ tegen het beleid van president Bouterse. Purcy Olivieira, voorzitter van de organiserende Bedrijvenvereniging Sport en Spel (BVSS), hoopt dat actiegroep niet zal protesteren tijdens het jaarlijkse wandelevenement van 19 t/m 22 april. De BVSS heeft al een aantal voorzorgsmaatregelen genomen en samen gezeten met de politie om de situatie te bespreken.

UPDATE 19 april:
De voorzitter van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), Percy Oliviera, zegt in gesprek met Suriname Herald dat de Avondvierdaagse (AVD) die vandaag start, gewoon doorgaat. Op sociale media circuleert een bericht dat de AVD dit jaar niet doorgaat, omdat de sponsors zich terug hebben getrokken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Dit is typisch Surinaams, feesten terwijl je ten onder gaat. Wanneer zal er een generatie opstaan die de problemen van Suriname serieus aanpakt.


  Maak melding
 2. Precies wat ik zeggen wil…
  Het feest volgens Purcy moet doorgaan ,al het andere moet wachten. Geef de surinamers een feest en ze zijn vergeten hoe pina -pina ze het hebben en dat een crimineel hun lijder is.
  Ga zo door Hofwijks,mijn zegen en dat van de rechtgeaarde surinamers heb je !!!
  @Jepinode
  100 procent mee eens met je ,


  Maak melding
 3. De avondvierdaagse zal beduidend minder oerdom paars volk op de benen brengen. Monie no de, er is geen geld voor paarse truien, petten, rokken en slippers, ook vo ete en drinke niet. Vele oerdomme paars verpauperde ndpers hun kinderen kunnen niet eens behoorlijk meer geld op tafel zetten. Velen oerdomme paarse ongetrouwde vrouwelijke ndp aanhangers hebben ondertussen twee of drie buitenmannen in het geniep om de paarse kommer en kwel veroorzaakt door hun soso lobi ddb te overleven. Ieja, sa wi sa doe, leki uma sma, vele mannelijke ndp aanhangers zijn te lui en bedriegelijk als hun misleider die het gehele volk flink laat lijden. Overal is er paars moreel verval, ondanks al die paars bezeten sekteleden olv Stef Anus Meye en Misjiesosokaolo. Geestelijk en moreel anaf de top van dit land tot de paars drugsverslaafde of 12 jarige jeugdige rover wiens ouder hem de ndp opvoeding hebben geleerd, dat alles gratis is en naast stelen. Ndp is de ware misdaadvloek en is ddb aka didibri foe Suribabwe.


  Maak melding
 4. Suriname Wake UP!

  Als je vrolijk huppelend, schuddend, lachend, meedoet aan dit festijn,
  terwijl het land in brand staat, dan neemt niemand je ooit nog serieus.

  Zit net te bedenken, dat dit eigenlijk een perfecte gelegenheid is voor group ‘anonymous’ om hun punt te maken.

  Dat zou lachu zijn… 🙂 🙂 en uniek.
  De inschrijving is nog open hoor…dus..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES