donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNigeriaanse gospelartieste niet bij concert in Suriname

Nigeriaanse gospelartieste niet bij concert in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Sinach (Osinachi Kalu), de wereldbefaamde award-winning Nigeriaanse gospelartieste, is niet in Suriname aangekomen voor de geplande show van vandaag maandag 17 april. De organisatie (Stichting House of Love / Charisma Ministries / Bribi Ministries) heeft zich, onder meer via social media, verontschuldigt met de mededeling: “De Nigeriaanse gospel artist heeft vanwege reisproblemen haar vlucht naar Nederland gemist en kon hierdoor ook niet naar Suriname doorreizen”.

De organisatie probeert de fans zoet te houden met een gratis concert vandaag, echter zonder Sinach om wie het allemaal was begonnen. “Het geplande aanbiddingsconcert van maandag 17 april gaat morgen WEL door, maar dan zonder de gospelzangeres Sinach”, staat er in een verspreide boodschap.

Wie al een kaartje had gekocht, moet het aldus de organisatie goed bewaren. Waarvoor is niet gemeld. De afmelding van de show is gestuit op felle kritiek.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. Misschien hebben de nigeriaanse roversbende niet mee gewerkt. Omdat er op dit monent niets te roven valt. Hou deze nigrerianen alsjeblieft uit dit land. ! Gospel of niet allemaal hetzelfde. Kijk maar in amsterdam zuidoost waar nigerianen en ghaneSen de overhand hebben in criminaliteit.


  Maak melding
 2. racisme, discriminatie, hokjesdenken en seksisme wordt allemaal met de paplepel ingoten. door respect en waardering te tonen voor anderen leer je dat mensen met andere gewoonten niet raar of eng zijn.

  probeer meer begrip te krijgen voor mensen met een andere achtergrond.
  discriminatie is het ongelijk behandelen van mensen op basis van kenmerken, zoals afkomst, geloof,
  huidskleur,sekse.
  Racisme is negatief gedrag naar iemand van een ander ras. welke huidskleur je hebt, zegt niets over wie je bent.


  Maak melding
 3. @Farrakhan,

  Jouw betoog is aan dove mansoren gericht. Surinamers huilen en klagen dat ze immer met discriminatie en racisme te maken krijgen, terwijl ze zelf de grootste racisten zijn.

  Met Surinamers bedoel ik alle Surinamers en niet perse creolen, eer er weer iemand op mij zal afgeven dat ik zelf racistisch bezig ben.
  Ik zeg er bij wel dat mijn ervaring is dat van alle Surinamers creolen het meest racistisch zijn.


  Maak melding
 4. Misiekeba, kon de plaats van de persoon innemen, hij weet toch alleen maar rotsooi uit zijn nek te kraairen, mischien zou hij het daar beter doen de die dame.


  Maak melding
 5. Vreemd dat het probleem niet is opgelost zoals bijTony Braxton.(Fony Tony)
  We vinden het toch niet erg belazerd te worden.Integendeel vinden we het fijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES