dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoStichting Kunjhe Akata op bezoek bij minister

Stichting Kunjhe Akata op bezoek bij minister

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een delegatie van de stichting Kunjhe Akata in Suriname, onder leiding van duman Ramon Mac-Nack (m), heeft donderdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. Er is gebruik gemaakt van de gelegenheid om de minister uit te nodigen voor een Opo Yari Prey op zondag 30 april in Akata Kondre (Para). Mac-Nack heeft de minister ook ingelicht over een voorgenomen serie winti-culturele optredens van de stichting in Europa.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES