dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTV programma 'Ontvoerd' weer naar Suriname

TV programma ‘Ontvoerd’ weer naar Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

John van den Heuvel komt met een nieuwe reeks van het TV programma ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpen hij en z’n team opnieuw ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Dit seizoen reist hij ook af naar Suriname.

Elk jaar worden honderden kinderen door één van de ouders zonder toestemming meegenomen naar het buitenland. Volgens de misdaadjournalist staat de achtergebleven ouder vaak machteloos: “Ze raken verstrikt in een woud van bureaucratie en internationale regelgeving. Omdat met opsporing en repatriëren vaak veel tijd en geld gemoeid gaan, zijn ze vaak radeloos. We helpen deze ouders met onze expertise om hun kind of kinderen, soms na jaren, weer in de armen te kunnen sluiten.”

Van den Heuvel gaat voor een oude zaak uit 2013 in Suriname waar Sheila toen met haar zonen werd herenigd. Destijds lukte het niet om de kinderen mee naar Nederland terug te nemen. Nu is er dan toch hoop voor Sheila.

Het nieuwe seizoen van Ontvoerd start op dinsdag 25 april om 20.30 uur op RTL 4.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Ik begrijp je maar wat dan…?John neemt ze vast niet mee naar zijn huis.Dan zit Nederland met ze opgescheept.Aan de andere kant gaat Suriname een fantastische tijd tegemoet…Nederland daar en tegen moet deze gasten ver houden van elke politieke bemoeienis.Ze moeten als het ware in de Ban.Anders is het met de rust en vrede gedaan en uiteraard klopt jullie kasboek van geen meter meer..


  Maak melding
 2. Ik begrijp je maar wat dan…?John neemt ze vast niet mee naar zijn huis.Dan zit Nederland met ze opgescheept.Aan de andere kant gaat Suriname een fantastische tijd tegemoet…Nederland daar en tegen moet deze gasten ver houden van elke politieke bemoeienis.Ze moeten als het ware in de Ban.Anders is het met de rust en vrede gedaan en uiteraard klopt jullie kasboek dan van geen meter meer..Suriname ohhh land van mijn dromen waar het boezemt en bloeit immer door ..het land dat zovelen bekoorde..mijn land dat gaat nimmer teloor.


  Maak melding
 3. Hij wilt Suriname brutaliseren. Bouterse of niet, dit hoeft geen ene land te pikken. Er zijn rechtswegen dit op te pakken zoals vua de ambassade. Zijn vlucht route zal naar de NL ambassade zijn, A-Team en faya blo, standby.


  Maak melding
 4. Het nieuwe seizoen start op 25 april 2017.

  Sommigen denken dat het een live-uitzending betreft 🙂 🙂

  Everybody standby, a-team, faya blo, whahahahaha.

  Ahum, de opnames zijn natuurlijk al eerder gemaakt, en de crew is inderdaad beschermd door a-team en faya blo.


  Maak melding
 5. 30-5-2017 Ontvoerd RTL4: Alweer pissen de Nederlanders op Suriname!! Alweer zijn het Surinamers die hand en span diensten hebben verleend. De neger zit nog in ze, jammer! Wat mij betreft, oppakken die broers die hebben meegewerkt aan de ontvoering, want dat is het geweest. Ten tweede, de ambassadeur op het matje roepen vanwege medewerking aan ontvoering van Surinaamse kinderen door de staat der Nederlanden en hem daarna het land uit schoppen! Ten derde een internationale signalering plaatsen voor die hond van den Heuvel wegens medeplichtigheid aan en plegen van grensoverschrijdende criminele daden in Suriname! Het moet nou eens een keer ophouden! Als de regering van Suriname DIT over zijn kant laat gaan, zijn ze inderdaad geen knip voor de neus waard!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES