Curaçao North Sea Jazz Festival alsnog geannuleerd

0
Curaçao North Sea Jazz Festival alsnog geannuleerd

Slecht nieuws voor de liefhebbers van het Curaçao North Sea Jazz Festival 2017: het festival is alsnog geannuleerd. Dat hebben Fundashon Bon Intenshon en Mojo Concerts met pijn in het hart moeten besluiten. Na een hernieuwde poging om een volwaardig programma voor elkaar te krijgen, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard, bleken er uiteindelijk geen hoofdacts beschikbaar in het festivalweekend en het festival zal daarom toch niet plaatsvinden.

Eind vorig jaar besloten FBI en Mojo om dezelfde reden het festival voor 2017 te schrappen. Kort daarna werd, in samenwerking met een aantal lokale stakeholders, overeengekomen toch nog een poging te ondernemen. De organisatie heeft sindsdien achter de schermen alles op alles gezet, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

Bij het afwegen van zowel private als publieke belangen streeft Fundashon Bon Intenshon naar een consistente langetermijnvisie van entertainment op internationaal topniveau. Binnen dit kader is het onvermijdelijk dat er, ingeval van een beperkt aanbod van acts, gekozen wordt voor afstel van het festival. Het imago van het evenement dient zowel voor het land Curaçao als daarbuiten gewaarborgd te blijven.

Na alle mogelijkheden te hebben overwogen zit er, mede gelet op de bijdrage uit gemeenschapsgelden, voor de organisatie niets anders op dan dit jaar een pas op de plaats te maken en zich voluit te richten op de editie van 2018.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.