Rechtzaak tegen 22 bedreigers Sylvana Simons

15
Rechtzaak tegen 22 bedreigers Sylvana Simons

Vandaag staan 22 verdachten terecht voor online bedreigingen en beledigingen aan het adres van Sylvana Simons van politieke partij Artikel 1. Het Openbaar Ministerie kwam op zo’n 40.000 beledigende online posts, gericht tegen de in Suriname geboren lijsttrekker van die partij.

Vanwege praktische overwegingen kon het OM ze niet allemaal vervolgen. Daarom is besloten slechts een deel van de daders te vervolgen. “We hebben Simons gevraagd welke reacties haar het meeste hebben geraakt en daar heeft ze een keuze uit gemaakt”, zegt een woordvoerder van het OM.

Simons zei in het Radio 1-programma De Nieuws BV dat ze in de rechtszaal de verdachten vooral ook in de ogen wil kijken. “Ik wil zien dat het mensen zijn en dat ze ook zien dat ik een mens ben.” De rechtszaak duurt twee dagen. Lees meer hierover op NOS.nl.


15 REACTIES

 1. Huilebalkje Simons….in alles compleet mislukt, dus blijft janken en klagen de enige optie om nog een klein beetje aandacht te krijgen. Stumpertje.


  Maak melding

 2. Hahahaaaaa…..ze kan niet tegen haar verlies,Als compensatie om haar pijn einigszins te verminderen gaat ze op een heksenjacht nu,In Suriname zou ze de hele bevolking aanklagen.
  Loser Sylvana!Leer met je Verlies te leven.


  Maak melding

 3. Op dit moment wordt er vanuit de islamitische gemeenschap druk uitgeoefend op leerlingen en ouders om de festiviteiten rond Pasen af te zwakken. Waarom hoor ik Mw Simons daar niet over. Onder de Surinaams gemeenschap zijn er ook aanhangers van het christelijke geloof.


  Maak melding

 4. Echtwaar, Farrakhan?
  Welke dingen heeft Sylvana meegemaakt?!Ze kent geen armoede,kinderbijslag en alles ontvangt ze netjes op tijd,
  Mensen als Sylvana die het te goed hebben zoeken juist problemen voor zichzelf!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.