woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEerste optreden rappers SFB na vrijlating in Suriname

Eerste optreden rappers SFB na vrijlating in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De rapformatie Strictly Family Business (SFB) keerde afgelopen weekend terug op het podium na een hectische periode in Suriname. Drie leden zaten sinds eind december 2016 vast in Paramaribo nadat ze beschuldigd waren van seks met een minderjarige en het verspreiden van een seksfilmpje. Ze werden in maart vrijgelaten en vierden de vrijlating afgelopen zaterdag met een feest in Club Blu te Rotterdam.

Op 16 maart jl. kwamen Frenna en Priceless, de laatste twee SFB-leden die nog vastzaten in Suriname, op vrije voeten. Eerder was KM al vrijgekomen. “SFB is back en dat moet gevierd worden”, kondigde de groep aan op Facebook. Op 8 april gaan we dit groots vieren met een Welcome Back SFB Party”.

De rechter in de Paramaribo stelde dat de rappers in de fout zijn gegaan, maar dat ze gezien hun lange voorarrest niet meer vast hoeven te zitten. Het Openbaar Ministerie had achttien maanden cel geëist tegen de drie, waarvan twaalf voorwaardelijk.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Jullie zijn gewoon HATERS. Anders t Suri jongens waren hadden jullie anders geluld. Het meisje is vrijwillig meegegaan. Ze hebben dus niemand verkracht. Hoeveel jonge mannen en nog mooier hoeveel oude viezerikken vragen eerst om een legitimatie bewijs? Hypocrieten!!! Iemand die zichzelf Pedo Henk noemt heeft een ZIEKELIJKE GEEST


  Maak melding
 2. @C.Burger….

  Zo is het die meid was zelf zo geil als boter dus oprotten met jullie broodje aap verhalen! die meid en haar ma en wellicht anderen wilden gewoon geld zien!!

  Ze noemt zicht toch de surinaamse Beyonce…. zegt genoeg

  Punt uit!


  Maak melding
 3. Het was een harde les, deze jongens gaan echt braaf zijn want je vrijheid is alles en hoop dat de jongelui leren wat er te
  koop is in de wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES