vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijMaisha Neus weg bij massaprotestbeweging Surinaamse vakbeweging

Maisha Neus weg bij massaprotestbeweging Surinaamse vakbeweging

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 8 apr – Activiste Maisha Neus gaat op eigen houtje strijd voeren tegen het bewind van Desi Bouterse. Neus houdt het voor gezien wat betreft het gezamenlijk optrekken met de vakbeweging en het Burgercollectief. Mede-initiatiefnemer van het verzet en leider van protestbeweging We zijn Moe, Curtis Hofwijks, heeft geen commentaar.

Wel zegt Hofwijks tegenover de Ware Tijd dat hij wil proberen Neus op andere gedachten te brengen. Een reden voor het scheiden der wegen is niet bekend. “Ik wil alle mensen bedanken die zijn komen demonstreren de afgelopen dagen . Ik heb de afgelopen twee dagen de vakbonden en het Burgercollectief ondersteund, maar heb besloten na vandaag als individu verder te gaan”, meldt de activiste op haar Facebook-pagina.

Maisha Neus wist zich in korte tijd aardig wat sympathie te verwerven. Met Hofwijks trok zij wijken in om Surinamers te motiveren tot actie. Het leverde haar stevige kritiek op, bedreigingen en controverse. “Degenen die mijn visie volgen en werkelijk gaan voor verandering in de grootste zin des woord zijn welkom om te komen luisteren naar mijn visie, plan van aanpak en oplossingsmodellen”, aldus een nog immer strijdvaardige Neus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

54 REACTIES
 1. Het paars misdadig vervloekt dreigement van baas zijn paars vretende gangsta militie heeft hierin geresulteerd. Maar een hongerig wanhopend boos volk met of zonder Curtis of leider dan ook no frede moro. oe gi baas kans op kans ma a mpp paars klote presitent na overbeterlijke leugenaar en misdadiger. Ook die oude paarse lullerige adviseurs krijgen het moeilijk met de anto paarse movement die slechts een ding wil, WEG MET DIDIBRI EN ROOFZUCHTIGE PAARSE GANGSTERS.


  Maak melding

 2. Deze mevrouw heeft eindelijk door dat ze ‘kansloos’ is en gebruikt & misbruikt is geworden door de oppositie en de vakbeweging in Suriname !

  De regering Bouterse gaat niet naar huis en dat heeft mevrouw Neus van haar spin doctors uit Nederland te horen gekregen dus moet zij nu bakzeil halen !

  Men had gehoopt op een grotere opkomst van de jongeren, maar het was duidelijk dat alleen bejaarden, en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aan dit protest hebben meegedaan.

  Ergo, we moeten afwachten hoeveel mensen zich achter deze mevrouw als individuele protestant zullen scharen.

  Het is en blijft een Comedy Capers gedoe met de mensen die de regering Bouterse naar huis willen sturen.


  Maak melding

 3. Ik ben het eens met het verzet tegen Bouterse, maar waarom dacht mevrouw Neus dat zij, met haar Nederlandse nationaliteit, de aangewezen persoon was om zich als één van de leiders van het verzet op te werpen?
  Hoe serieus zullen Nederlanders Curtis Hofwijks nemen als hij, met zijn Surinaams paspoort, een protestbeweging tegen Rutte gaat leiden in Nederland?


  Maak melding

 4. Haar strijd is niet alleen het terugdraaien van de brandstofprijzen. Zij gaat een stapje verder en ja, daarin moet je haar ook kunnen respecteren, nietwaar? Samenwerken met behoud van eigen standpunten zou misschien tactischer zijn. Ah ja, wat maakt het uit, linksom of rechtsom de vernietiger van Suriname moet weg. Mevr. Neus..gaat u gerust verder met uw strijd..Power To the People.


  Maak melding

 5. Mw.Neus is vrij in haar beslissing om uit de protestbeweging te stappen, maar het klinkt mij op een of andere manier niet goed in de oren.Zou ze door haar actie haar verblijfsvergunning kunnen verliezen?Is deze mw.Neus na bedreigd te zijn ook geïntimideerd?Dit krijgt nog een vervolg..ben benieuwd.Maar het lijkt me geen heldere soep.


  Maak melding

 6. Het enige in Suriname dat goed werkt is de Moderatie gekoppeld aan Waterkant.Ze staan op scherp wat betreft hun dictatoriale denk wijze.Ik krijg geen ene posting door..


  Maak melding

 7. Maisha: Je moet samen optrekken met Curtis Hofwijks. Laat je je niet uit het veld slaan. De KUMA-administratie moet het veld ruimen.

  Weg met KUMA en zijn Daltons!!


  Maak melding

 8. Het zijn sterke schouders/benen die de weelde kunnen dragen. In dit geval gaat het om beroemd/bekend worden door een goede initiatief tegen onrechtvaardigheid, armoede, corruptie, criminaliteit, zelfverrijking, eigen belang, enz van een kleine groep misdadigers die tegen de democratische rechtsstaat is.

  Zij heeft haar bijdrage geleverd en we moeten haar daar dankbaar voor zijn en haar het aller beste toewensen.

  Sterker Door Strijd Is Niet Voor Iedereen Weg gelegd Of Zij Die Gaan Sterven Groeten U. Mensen die bereid zijn alles, zelf hun leven te geven tegen misdadigers, die door list en bedrog aan de macht zijn gekomen en het volk belazeren of voor dom aanzien.

  Zij wil het op haar manier doen en daar heb ik/moeten we respect voor hebben.

  Het gaat haar goed!

  Sranansma Oe Bondroe!

  samen sterker is een feit, om anderen ook in de strijd mee te krijgen en te ondersteunen voor het goede doel/strijd, vooral tegen een oude wolf in schaapskleren.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. @Milton,

  Quote:
  Het is en blijft een Comedy Capers gedoe met de mensen die de regering Bouterse naar huis willen sturen.

  KUMAstaat borg voor corruptie/vernietiger Surinaamse economie:

  1) Corruptie Naschoolse Opvang+-130 miljoen srd verdampt
  2) Carifesta Gesjoemel: tientallen miljoenen verdampt
  3) Cassave Fabriek: ook miljoenen verdampt
  4) Schoolboeken van Jozefzoon: ook miljoenen verdampt
  5) Kosten Consultants: Wanica Ziekenhuis, Treinproject Paramaribo-Para, Diepzeehaven, Bruggen Corantijn/Marowijnerivier
  6) Onderhandse Gunningen
  7) Ministerie OW onder LIJDING van Ramon: tientallen miljoenen verdampt
  8) Goud en Valutareserve: Verdampt
  9) Asociaal Akkoord: tot meer misère geleid.

  Waar praat je over vriend? KUMA heeft het land naar zijn mallemoer geholpen met zijn desastreus beleid.


  Maak melding

 10. HeY MokRo

  Ik ben beniewd wat je hierop gaat zeggen !!!
  By tha way heb je starnieuws gelezen wakamans uitgenodigd door hem die je haat !!!!

  Ik heb medelijden met jouw om een advies of prognoses te geven. Je niveau gaat het niet kunnen vaten. Definitief i told you so !!1

  Mevrouw Neus heeft het door dat ze genaaid wordt door de politiek en vakbond.

  De hele protest mars is gedoemd te mislukken, eenheid no de !!!

  Groetjes Sranangboi die liever gaat planten en mede mens helpen dan deze fiasco ondersteunt


  Maak melding

 11. Dit is een brief naar het Surinaamse volk , geachte Dames en Heren u heeft De Judas Bouterse gekozen u heeft hem op zijn troon gezet en nu gaat u klagen ? Jullie zijn zo dom als een achterend van een varken en zullen jullie ook op de blaren moeten zitten , lang leve Bouterse , lang leve het Surinaamse volk hiep hiep hoera .


  Maak melding

 12. Ik Denk dat deze neus ook voor eigen belang gaat. Zij zou graag een positie willen hebben in de surinaamse politiek. Ze wil niet beïnvloed worden door andere . Op eigen houtje geeft meer aandacht aan het volk om voor haar te gaan stemmen. Deze dame bekijkt het zodanig dat zij het voor elkaar krijgt om bouterse weg t e sturen. Wel ik zeg je ,als je al zo begint dan ben je bijvoorbaat verloren. Het gezamenlijk gebeuren in su en alleen met de eer ga a n strijken! Jammer en nog eens jammer!


  Maak melding

 13. Dank God hartelijk dat er in Suriname geen noemenswaardige natuurrampen zijn. Onze modderlawine ie klaarblijk de Surinaamse dorpspolitiekvoering.


  Maak melding

 14. Ik denk dat mw Neus door onwetendheid, onnozelheid en naïviteit haar ‘noso’ in andermans zaken is gaan steken, en nu tot de ontdekking is gekomen dat ze is misbruikt.

  Ze is nog erg groen en (politic wise) nog niet geheel droog achter de oren, om te kunnen weten hoe de Surinaamse politiek en politici werkelijk in mekaar steekt.

  Waarschijnlijk is zij getipt of aangesproken door family & friends om ietwat terug te schakelen, want hoewel het leek alsof ze erg hard ging zou ze aan het eind van een koude kermis thuiskomen !

  En opeens was ook Somo er weer ! Ik heb langer als 1 jaar niets van die man gehoord, en ziet hij nu z’n kans schoon om mee te lopen en uitlatingen te doen tijdens dag 1 van het protest.
  Mensen, het zegt veel wanneer Somo uit het niets verschijnt
  om het protest te ‘ondersteunen’ !

  Verder valt het op dat de protesten van Neus, Hofwijks en Boerleider alleen maar bejaarden en mensen van middelbare leeftijd aantrekken.
  Waarschijnlijk kunnen zij de jongeren niet triggeren om zich achter hen te scharen !

  Ergo, al deze protesten zullen als een nachtkaars uitgaan, want president Bouterse gaat nergens naar toe en blijft gewoon het hoofd van deze regering.

  In Mei 2020 mogen Neus, Hofwijks en Boerleider het weer komen proberen, en met een beetje geluk zouden zij gezamenlijk 1 zetel kunnen binnen roeien.


  Maak melding

 15. typich weer eene moment prijst iedereen je de lucht in andere moment boren ze je weer de grond in nou ieder geval ze heeft de boel wakker geschud en verdient nog steeds allee lof het is een power


  Maak melding

 16. @Sranangboi: ik heb niet veel tegen je te zeggen dan dat je de hersenen van een Pattaka hebt, en een bek van een Kaaiman. Elke burgerlijk ongehoorzaamheid is een stem tegen onderdrukking, uitbuiting, corruptie, nepotisme, demagogie etc, etc. Het begint ergens en meestal kent het geen vaste route, omdat er zoveel actoren zijn waar je als activist rekening mee moet houden. In dat op zicht kan de protest demonstratie als een groeimodel worden gezien. Mevr. Neus heeft de ballen om “Nee” tegen de vernietiger van Suriname te zeggen. Een uitnodiging om de eigensoort te horen “de waka-mangs” zegt iets over de gastheer dan de gasten; snappie , Jongen! Ik snap niet waarom je telkensweer over je niveau hebt. Laat zien wat je anders in je mars hebt dan te schreeuwen dat het niveau van de ander niet toereikend zou zijn om je gekronkel te verstaan/ laat staan verstandelijk te pareren.


  Maak melding

 17. Als Suriname een goed functioneerde rechtstaat was, dan was mevrouw Neus het land uitgezet. In iedere rechtstaat wordt een buitenlander ofwel iemand met een verblijfsvergunning die de openbare orde verstoort het land uitgezet. Hoe goed ze het ook bedoelt de overheid heeft het recht haar verblijfsvergunning op grond van haar acties niet te verlengen of in te trekken.


  Maak melding

 18. Mensen, heb eea op een rijtje gezet en hoe meer ik erover nadenk, des te meer komen er vragen naar boven drijven mbt mw M. Neus.

  Wie of wat is deze mevrouw, en waarom ze opeens zo begaand is met het lot van de Surinamers ?
  Wat is haar achtergrond, wat is haar motivatie ? Heeft zij eerder protesten of protest acties waar dan ook geleidt ?
  Is ze eerder in Ned of Su opgekomen voor de (sociaal) zwakkeren ? Is zij eerder politiek actief geweest ?

  Kunnen de Surinamers deze klus zelf niet klaren, of vind zij
  dat de Suri’s zo dom bezig zijn en zij zich geroepen vond om de zaak over te nemen. Beschouwd zij Hofwijks en Boerleider als twee lulletjes rozenwater door deze acties van hen weg te kapen ?

  Hoe serieus wordt deze mevrouw gezien en genomen in Suriname.
  Suri’s hebben vaak een zekere houding jegens mensen met een Ned. paspoort vooral als die hun mond mee hebben, dus hoe gaan de Suri’s hiermee om ?

  De politiek heeft eea inmiddels door en vind het prachtig om een kop van Jut te hebben gevonden, die zij later zeker zouden dumpen als ze hun doel hadden bereikt.

  Of moet deze mevrouw gezien worden als een spionne voor het buitenland die zgn protestacties leidt en ondersteund, echter heel veel info doorspeelt aan derden in het buitenland !
  Zeg maar een moderne versie van de wel bekende Mata Hari alleen niet heup wiegend, maar één die nu op een sound truck staat en de mensen opruiend toespreekt.

  Mensen, u bent gewaarschuwd jegens dit soort van figuren.


  Maak melding

 19. @Andre : “in een goed functionerende rechtsstaat”, zou er geen president zitten met een strafblad, die ook hoofdverdachte is in een massamoord-strafzaak !

  “in een goed functionerende rechtsstaat”, zouden ALLE corrupte figuren in de bak zitten en zouden hun vermogens worden teruggevorderd ten gunste van onze staatskas !

  “in een goed functionerende rechtsstaat”, worden geen wetten gemakt, bijv. de amnestiewet, die strijdig zijn met een VERBOD in de Grondwet !


  Maak melding

 20. Witte avonden worden de bijeenkomsten genoemd waar de voormalige moederland behoorlijk van langs krijgt voor het falen van de binnenlandse leiders.
  De pikin ingi boi is een goede voorbeeld van tot Jacobi hem ongevraagd hem in het paleis opzocht.Sinds dien is hij opvallend stil tegen Nederland.
  De Ned.nationaliteit van mevr.Neus hoeft geen belemmering te zijn om in Sur. actie te voeren.De president heeft ook veel adviseurs met de Ned. nationaliteit.Waaronder ook zijn dochter.


  Maak melding

 21. wat raar mvr neus is suriname ongeacht ze welk paspoort heeft ze komt op voor het volk nu wordt er gezegd ze is geen Surinaamse , maar ik vind ze is Surinaamse wat voor boekje ze heeft ant als er problemen zijn in su dan verwachten Surinamers wel dat de ned Nederlanders moeten steunen wat voor nonsees is dit suri in Surinamers willen alleen maar hebben maar ze willen niks van de surinederlanders horen dus geeft me een brik ze is Surinaamse als ik daar was zo ik ook mee lopen zien jullie niet dat suriname belachelijk op de lijst staat met een presedent met corruptie hoe hij kan nergens naar toe ik ben een creoolse is suriname echt zo laag gevallen en dom gehouden dat ze deze drugsdealer met zijn zoons het land naar de mallemoer helpen terijl er genoeg kader is die het land kunnen runnen .maar ze waren zo dom achterlijk om een man daar te zetten die hun nu leegroof weg met ddb kom op creolen breng die vent naar de internationale hof. liever santohkie als bouta .ze schelden op hindostanen maar zelf gaan ze niet planten en sparen creolen alleen maar onheil bigi knoe


  Maak melding

 22. In menige land zou een buitenlander die zich met binnenlands politiek bemoeit in de gevangenis terechtkomen. Vreemd dat ze haar met rust laten.


  Maak melding

 23. Voorzichtigheid geblazen!Zometeen word mevrouw Neus uitgenodigd voor een gesprek met Bouterse.Daarna word ze
  ook een profeet van de N.D.P.Ik ben bang van die surinamers.
  Je kan ze niet vertrouwen.
  De voorbeelden zijn er ten overvloede.


  Maak melding

 24. Een bericht uit 2013 geplaatst op Waterkant.
  In deze praat men over 2 nationaliteiten.
  Maisha zegt dat ze alleen de Nederlandse Nationaliteit bezit en een verblijfsvergunning voor permanent verblijf in Suriname.
  Conclusie: deze meid voelt zich meer Surinamer dan de meeste Surinamers in Nederland.
  Vraag aan DDB, Parmessar en degene die de schoen past: wanneer levert u uw Nederlands paspoort in.

  Citaat:
  Het Centraal Bureau voor de Statistiek in Nederland meldt dat in 2013 ruim zeventienduizend personen er zowel de Nederlandse als de Surinaamse nationaliteit bezitten. De Surinaamse nationaliteitswet sluit het voor Surinamers uit nog een nationaliteit te hebben. Er mogen dan ook maatregelen worden verwacht. “Als uit onze analyse blijkt dat er personen zijn die de Nederlandse nationaliteit hebben, voeren we hen zonder pardon uit de bevolkingsadministratie”, zegt Moestadja tegenover de Ware Tijd.

  Suriname ontvangt maandelijks een overzicht van de personen uit Suriname die de Nederlandse nationaliteit verkregen hebben. Het is zo afgesproken met de Nederlandse overheid. De autoriteiten worden dus geacht al lang op de hoogte te zijn van de zeventienduizend. Die zijn niet op één dag tegelijk ook Nederlander geworden. Op een of andere manier is er geen werk van gemaakt. “Ik reageer op dit moment in eerste instantie en zal in een latere fase gedetailleerder zijn”, aldus Moestadja.

  2e conclusie: Moestadja en zijn opvolgers zijn bang om hieraan iets te doen. Net als die scalians van Dodson.


  Maak melding

 25. Dus Neus wil maandelijks alleen met een groepje van 10 gaan protesteren zonder resultaat net als de rest?
  Zij is geen haar beter dan Valies van wie je verwacht had dat hij het slagveld zou betreden en de strijd zou gaan uitvechten., Hij heeft ons beschaamd en in verlegenheid gebracht eerder,en nu hetzelfde vertoon van Neus.Misschien zien de surinamers de maandelijkse protesten als gezellige bijeenkomsten.Ze zien de ernst van de zaak niet. Hoeveel keren hebben wij de surinamers gewezen op het feit dat ze niet speciaal op een leider moet wachten die namens hun moet strijden. Volk van Suriname jullie zijn allemaal leiders,toon wil en moet ,doe het!!Zodra 1 zegt ik doe niet meer mee zijn of voelen jullie je verslagen. Jullie kunnen het wees je eigen leider en strijd verder!!
  Yes you can!!


  Maak melding

 26. Mokro,

  Ik merk aan je berichten dat je nu minder van de toren blaas. Je kent Suriname niet en zal het nooit begrijpen. Net als hoe de wereld tegen Trump is en wij ons niet konden voorstellen hoe de Amerikanen op hem hebben gestemd.

  Wanneer Surinamers beu zijn en genoeg hebben gaat geen enkele rancune of bedreiging ze tegenhouden om op straat te komen.

  Wat had je verwacht met zulke Virussen leiders die men ziet op de voorhoede om over te nemen. Wij zijn niet dom en achterlijk om hun te ondersteunen !!!

  Als er geen schone alternatief is, dan is de keuze voor de persoon ( Pres ) die je haat makkelijk !!

  Een zittende pres die dit meemaak en het tot 2020 haalt gaat de verkiezingen winnen. George Bush en Vene zijn de grootste voorbeelden.

  Je verbeeldingswereld is die van iemand die in het buitenland werk. Als je hier woont, werk en dagelijkse in de maatschappij functioneert ga je de Surinaamse Cultuur kennen.

  Ik garandeer je wat je meemaakt in de maatschappij is een weerspiegeling van het protest. En dat is geen eenheid maar ander belangen en doelstelling.

  Rob G en alle sympathisanten van hem, een kleine waarschuwing !!!. Jouw leider heeft voor het eerst toegeven in Ocer dat het zijn schuld is dat de Partij anders is geworden. En dat alleen de voorzitter schuldig is.

  Loopt niet klakeloos als schaapjes achter iemand en durf kritsche vragen te stellen als je daarbent in jullie partijcentrum !!!

  Want degene die werkelijk gestolen hebben moeten niet beschermt worden ongeacht welke kleur!!!

  Bouterse staat aan de vooravond om te bepalen hoe hij de geschiedenis ingaat en believe me hij weet het drommelsgoed !!

  De natuur is hard wanneer je denkt om ten koste van jouw medemens te komen aan rijkdommen.

  2020 is over 3 jaren het ligt aan ons om het cijfer te bepalen en de leiders te kiezen.

  Gezegende zondag en heb liefde voor elkaar


  Maak melding

 27. @ AJ. Vertel waarom ik het lachertje zou zijn op dit forum.
  Ik heb never en nooit input of inbreng van jou gezien mbt dit onderwerp op dit forum.
  Ergo, onderbouw jou stelling waarom ik het lachertje zou moeten zijn op Waterkant.net.
  En als jij één of diverse harde punten zou hebben waarom ik het lachertje ben, dan zal ik bij mezelf te rade gaan om te checken of dit klopt.

  Maar als jij gewoon uit jou stink nek iets roept of post dat ik een lachertje ben zonder dit te staven, dan vind ik jou een hersenloze ziele poot die niets te vertellen heeft en enkel een poster onderuit wil halen !

  Speak up AJ, speak up !

  Waarvan akte !


  Maak melding

 28. Sranangboi, de weg van de minste weerstand kiezen is niets anders dan je tegenstander vals beschuldigen van corruptie. Het laffe is dat mensen die met beschuldigingen voor de dag komen hun beweringen niet kunnen staven met harde bewijzen. Dit soort mensen neem ik niet serieus. Daarom sla ik berichten die ze schrijven over. Het zijn figuren die borrelen of verzuipen van valse beschuldigingen. Hun foute inspiratie halen ze weg bij het Front.


  Maak melding

 29. Ik hoop niet dat M. Neus door de kabinet adviseur is geintimideerd. Mevr. Neus je kwam goed en krachtig door.
  Blijf door vechten voor ons Suriname. Gooi de paarse boeven bende uit.


  Maak melding

 30. Rob G,

  Als Sranangmans moeten we instaat zijn om over bepaalde topics te praten. De westerse burgers lijken dit wel te kunnen doen in landsbelang zonder elkaar af te maken. Mijn probleem met gasten als Mokro en consorten is; dat ze selectieve waarneming doen en 1 persoon de schuld van alles geven. Wanneer het erop aankomt en de feiten spreken voor zich, wordt je betitelt met alle vulgaire woorden die er bestaan. Je bent direct geassocieerd als paarse …..

  Wat zij niet kunnen inzien is dat een grote groep Surinamers objectief kijken naar de hele situatie in het land.

  Elke koe van nu en heden weet dat deze problemen niet 1 dag , 1 jaar maar 40 JAREN ZO ZIJN GELATEN INCL WAT ER OVER IS GENOMEN VAN DIE ROMMEL IN DE ZGN GLORIE TIJDEN KOLONIE

  Een ding ben ik eens, wij Surinamers houden ervan om een anderen te bestempelen als dieven zonder enig vorm van bewijs. Jammer dat de wetten niet strengeRRR zijn om dit soort ongefundeerde beschuldigen af te straffen.

  Net als de woorden big brother is watching you. The Rational Surinamese people are watching now the situation.

  Wat er ook gebeurt 2020 gaan we een cijfer moeten zetten en geloof me je hebt niet genoeg geld om alle Surinamers om te kopen.

  God bless en gezegende werk week

  ps Mokro; ik besteed tijd en energie aan het opbouwen van mijn land Suriname. Waar is jouw bijdrage uberhaupt, oo Sorry je kan niet eens vliegticket betalen om onze economie te ondersteunen.

  Too bad blijft maar frustratie uiten achter de pc op die luie vette stoel in het buitenland ( Sodom & Gomorra )


  Maak melding

 31. Meneer RobG vind u het normaal dat er in een land waar de bevolking verzuipt mede landgenoten hout concessies en goudmijnen krijgen toegewezen?Ik .Alles wordt maar goed gepraat.je zal wel over mijn post ING heen lezen of me vertellen dat dhr.Brunswijk het land een dienst heeft bewezen.


  Maak melding

 32. Beste Milton en RoB en al die andere Paarse Ratten

  Deze Mevrouw Neus heeft meer gevoel en liefde voor de toekomst van Suriname in haar teennagel dan jullie in je hele laffe lichaam


  Maak melding

 33. Mevrouw Neus heeft ontdekt waar haar plekje is. Zij moet zich net als Curtis Hofswijk als laatste aansluiten in de rij van personen die om persoonlijke redenen streven naar politieke macht. De hoofd totems van VHP, NPS en PL hebben de poppetjes al geplaatst. Wat de hoge totems voor ogen hebben is dat er voor mevrouw Hofwijks geen ruimte beschikbaar is in hoogste politieke centrum van het land. Geen van de partijen wil een toegewezen pop inleveren om Noso een plek te gunnen. Deze figuren hadden gedacht Noso goed te kunnen gebruiken voor hun eigen aspiraties.Men dacht onbelemmerd misbruik van haar naïviteit te kunnen maken.


  Maak melding

 34. Komt mevrouw Neus terug naar Su om te helpen haar moederland op te bouwen is het wéér niet goed. Wordt ze “beschuldigd” een NL-paspoort te hebben. Moet ze soms komen als ze met pensioen gaat en tot zolang wachten tot Su zich hersteld heeft van alle tegenslag? Het is altijd wat met Calimero (=Su) die naar de grote boze westerse witte wereld wijst dat ze niet eerlijk behandeld worden.


  Maak melding

 35. Ja Robje-g, het Faillissement van Sranan martelt het volk nog steeds !

  En de corruptiebestrijding kunnen wij vergeten, NDP-minister Gilmore zegt dat de regering NIETS zal doen !

  Het wegdragen en bestelen van de staat en het Volk, mag van dit regiem dus lekker voortgaan !

  “Monnie de”, “neks no fout”, “corruptie bestaat al lang” !

  De slogans van gewetenloze lieden die Suriname compleet vernietigen !


  Maak melding

 36. @Oom Ludwig van Abra Broki,nu moet jij iets verder lopen naar de bosje brug,poelepantje brug is der niet meer .ga snel,haast je er zijn nog veel gefrustreerde rediemoesoes voor je !


  Maak melding

 37. @ hmolenaar2016
  Beste Milton en RoB en al die andere Paarse Ratten

  Deze Mevrouw Neus heeft meer gevoel en liefde voor de toekomst van Suriname in haar teennagel dan jullie in je hele laffe lichaam
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Noodkreet,van PANNENKOEK hmolenaar2016.


  Maak melding

 38. Ezel DRIES,..jij snapt niet,wat een vreemd paspoort is he !….Dat wan takkie,dat je niet zomaar een opruiende grote bek mag hebben ien wang tra kondre,anders ding mang o skop joe uit a kondre.ook in Holland,Russia China.knoop dat maar goed in die lege cocosnoot boven op je nek IDIOOT !


  Maak melding

 39. “Een reden voor het scheiden der wegen is niet bekend”.
  Hopelijk komt ze snel met een verklaring.
  Versplintering zal minder effect
  opleveren
  Eendracht maakt macht.


  Maak melding

 40. Srafu, ga de mensen maar een hart onder de riem steken om nog harder te werken. Het lijkt alsof jij uit hetzelfde hout bent gesneden als de luilakken die lopen te klagen dat de overheid maar voor alles moet zorgen. De overheid in Suriname moet zich met haar kerntaken gaan bezighouden. Het is ongehoord dat de overheid benzine moet blijven subsidiëren voor zowel de burgers als bedrijven. Geen wonder dat de bezitters van de bedrijven extreem rijk zijn geworden mede dankzij de subsidies voor o.a. benzine, elektriciteit en water door de overheid. Het zal me niet verwonderen als mocht blijken dat de overheid nog meer voorzieningen voor het bedrijfsleven financieel aan het ondersteunen is.


  Maak melding

 41. @Sranangdongboi; als jij je bek opentrekt komt er allen maar stront eruit; so so ka te verkondig. Robg, Milton, Parbo hebben samen met jou echt geen flauw benul wat het Surinaamse volk op dit moment meemaakt. Ik heb waardering voor jou dat alvast aan het boeren bent, zodat je op tijd je pepers kan oogsten. Zou zeker fijn om je te horen dat je ook een paar in je reet steekt en daarna schreeuwt; weg met de vernietiger en zijn trawanten. Weg met de moordenaar, veroordeelde en grootste dief van Suriname. Jeetje, ik had het moeten weten, ben je ook een pleegzoon van dady Tarantula?


  Maak melding

 42. Ai boy, ik proef niet alleen jaloezie in je brouwsel maar ook domheid. Je stelt echt niks voor met je Kwalitatief Utermate Teleurstellende mening. Of je woont in een of je bent zo dom dat je het verschil tussen slecht en goed niet, dus ook niet weet wat ethisch moreel juist is. Weet jij waarvoor je baasje van niks is veroordeeld. Weet je waarom zoveel mensen hem de dood wensen. Weet je waarom zijn zoon in de VS bromt. Weet je wie de eindverantwoordelijke was bij de moorfpartij in Fortzeelandia? Weet waarom Suriname vanaf 2010 in alle segmenten alleen maar neergang vertoont, dombo. You can’t even dream of My level en my salary!


  Maak melding

 43. @hmolenaar2016; nope RobG krijgt eind deze maand geen uitkering. Hij heeft verzuimd om aan zijn wekelijkse sollicitatie plicht te voldoen. Dat wordt dus weer begie begie bij vrienden , kennissen en families voor hem.


  Maak melding

 44. I rest my case Mokro,

  Selectieve waarneming en vulgaire woorden !!!

  Dit betekent zwakte en gefrustreerd dat jouw wishfull thinking niet door gaat. Maar maak je geen zorgen. We the people moeten het cijfer geven 2020, niet jij die zit op een luie stoel vanaf het buitenland.

  Als je wilt bijdragen doe iets positief en geef eerlijk objectief kritiek. Geen riooluitspraken !!!!

  Jouw ziekte heet Bouterse Syndroom.

  Je scheert een ieder onder een kam die objectief denkt en zich niet wilt laten meesleuren met Virussen partijen en hypocrieten vakbonden die voor eigen belang vechten.

  Ik daag je uit om zonder kracht termen een response te geven. Wacht je kan dat niet wat jouw niveau is ….. 0,000000

  Mvg

  sranangboi de werkende burger die bijdraagt aan het opbouwen van ons Mooi Land.

  PS je kan niet stemmen dus blijf lekker in de lucht schreeuwen want niemand luistert naar je


  Maak melding

 45. By the way Mokro,

  Sinds je niet hier woont worden er geruchten verspreidt dat Chan boi met hem die je haat wilt werken na 2020 om de volgende regerings kabinet te vormen.

  Ik wil je grote MOND zien, en zolang ik op waterkant ben ga ik het voor jouw drukken in elke bericht.

  Dan ben ik benieuwd wat je hierop te zeggen heb Pseudoloog !!!


  Maak melding

 46. @Srabangboi; ik snap nog steeds niet waarop je uit bent. Anyhow, time Will tell ! Hup, hup de dagen van vernietiger van Suriname zijn geteld. Lang leve mensen als ik. Down, down with the murderer. Ik wens je veel sterkte, vooral veel wijsheid en boetedoening bij Bishop Choennie. Chiao, vrind!. P.s; als VHP met NDP gaat samenwerken dan is dat hun goedrecht, maar een moordenaar moet gestraft worden, vind je niet?


  Maak melding

 47. Beste Mokro,

  Nu ben je zonder vuil smijterij een goed gesprek aan het voeren.

  Binnen wet en recht geld dat elke individu ongeacht kleur, ras en politieke overweging een eerlijk proces moet verkrijgen.
  Wanneer het bewezen is door de rechtbank zal de desbetreffende persoon het niet kunnen ontwijken.
  Net als in Amerika, you are innocent untill proven guilty.

  Wees niet voorbarig met je uitspraken want moeder justitia is blind maar haar oordeel is niet altijd rechtvaardig.

  By the way ik doe liever boete doening bij mijn schepper dan een foetoe boy van die Pedo instituut die vele onschuldige kinderen hebben gebruikt en misbruikt in naam van Christus. Dat zijn echte Moordenaars die vele duivels in de wereld hebben ondersteunt.


  Maak melding

 48. Beste Sranangboi; Rechtsgang in een rechtstaat mag nooit tegengewerkt worden. Waarheidsvinding is van belang. Vrouwe Justitia is wat dat betreft blind. In mijn optiek wil dat zeggen dat ongeacht de persoon en diens status in kwestie moet vrouwe Justitia recht kunnen spreken. Nu weten we dat de vernietiger van Suriname aangemerkt is als hoofdverdachte in het 8 decemberproces. Kortom; als de hoofdverdachte niets te vrezen heeft, waarom pleegt hij dan zoveel obstructie in dit proces? Twee; ik ben goddeloos, dus heb ik geen hang-ups om mijn ongezouten mening te geven. Jij ook succes met alles!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES