Advocaat van Bouterse ontkent bezoek aan Dino in de VS

29

PARAMARIBO, 8 apr – “Het is compleet onwaar.” Dit zegt advocaat Irvin Kanhai naar aanleiding van geruchten over een bezoek aan Dino Bouterse. Kanhai heeft de zoon van president Bouterse niet opgezocht in de Verenigde Staten van Amerika. Dino zit er opgesloten voor de komende jaren. Volgens Kanhai is gemakkelijk te achterhalen of hij op gevangenenbezoek is geweest of niet. Daar hoeft geen speciaal register voor te worden opengetrokken.

“Het gevangeniswezen in Amerika houdt publieke registraties. Iedereen mag er op afgaan. De Amerikaanse ambassade kan gebeld worden om een public record te krijgen. Daar kan je nagaan of ik Dino Bouterse ooit heb bezocht. Het is compleet onwaar”, zegt mr. Kanhai tegenover Dagblad Suriname. Er is wel sprake van een ‘dienstreis’ naar de VS. Kanhai en presidentieel veiligheidsadviseur Melvin Linscheer zijn in januari op reis geweest.

Het bezoek zou geen ander doel hebben dan een regeling te treffen voor het betalen van functionarissen die Suriname hebben vertegenwoordigd sinds 2012. “Dat men insinueert dat de president op kosten van de staat ons stuurt om met Dino Bouterse te spreken, is een gemene leugen. Dino is al veroordeeld, wat zouden Kanhai en ik nog kunnen doen. Dit is een grote en gemene leugen”, zegt Linscheer.


29 REACTIES

 1. Hij heeft dus een grote hoeveelheld geld meegenomen om vertegenwoordigers te betalen. Wie zijn deze vertegenwoordigers en waarin hebben ze Suriname vertegenwoordigd en hoeveel hebben ze ontvangen?


  Maak melding

 2. Een beetje journalist kan die informatie opvragen bij de betreffende instanties.Het is een ontwikkelt land en geen bananen republiek. Bezoek wordt geregistreerd. Data is dan aanwezig in een database en kan worden opgevraagd.


  Maak melding

 3. Ik kan mij echt niet voorstellen dat deze gasten bij Dino op bezoek zijn geweest op kosten van de belastingbetaler.

  De waarheid hieromtrent moet boven tafel komen. Als dit op waarheid berust moet deze PLEE-SIDENT en zijn administratie terstond worden afgezet.

  Deze PLEE-SIDENT kon toch uit privé middelen dit bekostigen.


  Maak melding

 4. wie heeft kanhai eigenlijk betaald voor zijn diensten aan bouta en zijn criminelen familie
  boefdraad zegt zelf dat alles en iedereen corrupt is met bonnetjes inleveren


  Maak melding

 5. Hoefdraad was ook ‘geschokt’ over corruptie
  lees in de dwt

  is toch erg, hij wil niemand opsluiten
  hoe gaat men leren?????
  sluit de hoogste personen op , geef een voorbeeld dat dit niet meer getolereerd wordt, leiders van niets


  Maak melding

 6. BEWIJS van CORRUPTIE: I. Kanhai en Linscheer hebben in januari in opdracht van #Lummel Dino bezocht in de gevangenis. Daarvoor is er USD 12.388,- betaald door Ministerie van Buitenlandse Zaken.


  Maak melding

 7. Het probleem wordt alleen maar groter. Er moesten betalingen geregeld worden van mensen die Suriname sinds 2012 in New York vertegenwoordigd hadden.

  Wees aub transparant vertegenwoordigd met betrekking tot wat, voor hoeveel en waarom kon er gewoon geen overmaking gedaan worden of kon Hoefdraad geen koffertje mee nemen als hij in de buurt zou zijn.

  Laten ze niet bij Dino geweest zijn maar als Linscheer en Kanhaij een betaling moeten regelen in Nw York met mensen die schijnbaar al sinds 2012 een vertrouwelijke werkrelatie met Suriname hadden dan is het niet pluis.

  Graag verantwoorden in de DNA.


  Maak melding

 8. Kanhai en Linscheer is Bonny en Clide. Suriname, Suriname wat heeft deze vernietiger met je gedaan. Ontkleed, leeggeroofd en verkracht. Je kinderen gemoord, laten moorden en weg kwijnen door verdriet, honger en onteerbiediging. Zelfs de schildpadden van Braamsput zijn niet veilig onder deze vernietigende misdadiger. Ja mama Sranang, jij hebt deze vernietiger uit den vreemde gebaard.


  Maak melding

 9. Het bezoek zou geen ander doel hebben dan een regeling te treffen voor het betalen van functionarissen die Suriname hebben vertegenwoordigd sinds 2012???????????????????

  Betalingen kunnen ook via internetbanking plaatsvinden. Wang sano no e klop. Soema na deng zgn functionarissen die de Suribabwe hebben vertegenwoordigd en hoeveel geld van de belastingbetalers is aan hen betaald. Wang sani no e klop. Want men mag niet meer dan U$.10.000,- in eigen bezit hebben. Wang sani no e klop geen ene ka, opa bari trangi. Waarschijnlijk na spion foe Dinoka eng pa, die zgn spionnen moes de spion in dienst van de paars misdadige vervloekte misleider didibri. Wie sinds 2010 mensenrechten schenders, onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugsbonzen en bankrovers geloven verdienen al die misdaden gepleegd door deze paars vervloekte misdadige misleiders die hen doen lijden.

  Lokoe fa a advocatie foe didbri e sjie eruit. Leki wang 1×24 uur straal bezopen paarse zuiplap. Na disie deng dong paarse sma beng wani toch, bigi schade en internationale schande gi kondre nanga volk, wang gagnsta president. WO ka. Baas en rovers gaan niet weg, na wang echte revo alleen.


  Maak melding

 10. Waarom zo schimmig en achterbaks doen? Waarom kan Geerlings, voorzitster DNA, nu niet eens een keer haar mond opendoen en zeggen waar het op staat?
  Waarom kan Geerlings nu eens niet ophouden zich als een schoothondje te gedragen en stads de president verdedigen?

  Wanneer is ze nou vrouw genoeg om een echte waarheidsverklaring te geven?


  Maak melding

 11. Waarom met 2 personen naar Amerika? Iets stinkt een beetje want de reis heeft US$ 12.000 gekost en je mag per persoon US$ 10.000 meenemen dus neem ik aan dat er ergens US$20.000 cash is opgenomen en uitbetaald aan derden


  Maak melding

 12. Een advocaat op dienstreis? Namens wie?
  Wie heeft hij een dienst bewezen en welke dienst? Een advocaat die naar het buitenland gaat om functionarissen uit te betalen…..
  Zaakje stinkt!! Maar ja, in Su is alles mogelijk…


  Maak melding

 13. @Bigi Sma; zij is goed in geven van goldenshowers in opdracht van de vernietiger van Suriname. Zeer af en toe geeft ze een show aan de oppositie weg, voor de rest riekt haar zitplaats naar een onderwetse pispot.


  Maak melding

 14. Kanhai is gaan achterhalen wat Dino allemaal heeft verteld over zijn vader, crimineel Desi B. Want de laatste tijd worden veel van zijn vaders drugstransporten onderschept.
  En Kanhai is gaan onderhandelen voor uitlevering aan Suriname. Eenmaal terug in Suriname zal crimineel Dino gratie krijgen van zijn vader crimineel Desi B.


  Maak melding

 15. CIA
  En waarschijnlijk om de opvolging van pappie te bespreken. De grond onder de voeten van DDB wordt intussen te heet dus moet hij overstappen op plan B.
  Wij krijgen straks een herhaling van Haiti. Baby Doc volgt papa Doc op. Beiden deugden niet.


  Maak melding

 16. Een oud Chinese gezegde ( Kunfu meditatie) luidt;” als een blinde een blinde leidt dan vallen ze beiden in het water. Als papa vernietiger baby vernietiger gaat Leiden dan komen ze beiden in de kerker van rechter Chi terecht. W’ll see!


  Maak melding

 17. Off the record:

  Volgens Times of Suriname is operatie Octopuss begonnen.
  de avondklok wordt op subtiele wijze weer ingevoerd.
  De jaren 80 herhalen zich. Welke 15 anderen zullen op hun vlucht weer worden neergeschoten.
  Laten wij het buitenland oproepen om Suriname verscherpt in de gaten te houden. Geen herhaling van de toestanden van de jaren 80.


  Maak melding

 18. Kanhai komt nu met een heel ander verhaal dan wat Lindscheer recent in de media vertelde. De sukkels zijn nog te dom om hun doorzichtige leugens met elkaar af te stemmen.


  Maak melding

 19. Amerika kan Suriname een goede dienst doen om de president van Suriname op te pakken en op te sluiten voor de december moorden in 1982.Dat zou een bevrijding zijn voor het land.Dan kan hij naast zijn zoon komen te staan.Hij heeft Suriname helemaal kapot gemaakt.Alle reserves van het land zijn gestolen.Al zijn bezittingen moet verbeurt worden verklaart.Dat is mijn advies.Opsluiten die boef en moordenaar.God slaapt niet Bouterse je krijgt nog je straft die je verdient hebt.


  Maak melding

 20. In de gevangenissen worden er gelden gevraagd om een delinquent met rust gelaten te worden door de gangs.Waarschijnlijk zijn Linscheer en Kanhai beschermings geld voor Dina gaan betalen.Anders krijgt hij dagelijks een pak rammel of erger.


  Maak melding

 21. Dit is wederom het bewijs dat moet snel moet opdonderen…..ondanks de crisis in Su…..gaan ze door met het bossen van zelfs……geleend geld!! Aan de andere kant wachten veel mensen maandenlang op hun geld…….die ze maar niet kunnen krijgen van de overheid!!!


  Maak melding

 22. Er is wel sprake van een ‘dienstreis’ naar de VS. Kanhai en presidentieel veiligheidsadviseur Melvin Linscheer zijn in januari op reis geweest

  O,dus die 2 waren daar om namens pappie de vriendelijke groetjes over te brengen aan zoonlief dino.

  Neen hoor er is echt niks die deze 2 voor dinootje kunnen doen ,de rechters daar zijn niet te beinvloeden,
  Linscheer de beul van Suriname mag dan de surinamers angst aanjagen met een kettingzaag maar de amerikanen zijn niet onder indruk van dit beeld. En Kanhai ,die is moeders mooiste echt niet,lijkt meer op een zwerver.


  Maak melding

 23. Een crimineel als president van een land is niet veel van te verwachten !!!!! vader crimineel, zoon crimineel. Vader minister president van de republiek Suriname ai boi soso ka sani e pasa drape.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.