Tour presenteert tien parels van Paramaribo

21
Tour presenteert tien parels van Paramaribo

PARAMARIBO, 7 apr – Komende zondag vindt de lancering van de Kolibri tour plaats in Suriname. Een stille tour die u binnen 60 minuten, kennis laat maken met tien (10) parels, tien bezienswaardigheden van Paramaribo. U kunt Paramaribo op uw eigen manier beleven, onder begeleiding van een ervaren gids in traditionele kleding.

U ontvangt vervolgens op een ludieke manier informatie over de 10 parels; van het Presidentieel Paleis, Corner house, Dixie bar, de Synagoge tot aan de Jules Wijdenbosch brug. Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) zal in samenwerking met Stichting United Tour Guides Suriname (UTGS), vanaf 9 april, deze tour aanbieden.

Voor de hele maand april kunnen alle belangstellende gebruik maken van een actietarief van SRD 35 om kennis te maken met de tien (10) parels van Paramaribo. Na april, zal de Kolibri tour voor het normale tarief van EUR35,- worden aangeboden. De Kolibri tour is niet alleen toegankelijk voor toeristen, maar ook voor alle Surinamers die meer te weten willen komen over de historie en cultuur van hun land. Boekingen kunnen via info@CCPRSuriname.com

- Advertentie -

21 REACTIES

 1. Wat is dit nu weer voor een grap!?
  Begin de surinamers te onderwijzen dat Fort Zeelandia het tragische plek is geweest waar eerder 15 burgers mishandeld en geexecuteerd werden!

 2. En de tourleider zegt’dames en heren dit is het presidentieel paleis waar de lijder tevens gevreesde moordenaar van Suriname, huis houdt’.

 3. En waar blijft de decembermoordenplek!! Met name de Fort Zeelandia!!!!! Ziet u!! zo gaat het in Suriname zo oneerlijk!!!!!

 4. 35 euro? Daar ga je in NL een hele dag voor weg met een bus inclusief koffie, gebak en een lunch!

 5. Vanwaar moet de surinamer euro. 35.00 halen??? of te wel plm srd.300.00, come on. Welke hardwerkende suriname zal het voorover hebben?? omin 1uur dit bedrag uit tegeven??, waarrhij mogelijk de hele week voor moet werken??

 6. Waar kunnen wij ons aanmelden en eventueel tijd? Moet er van te voren betaald worden?

 7. Ik was begin 2000 in Suriname met vakantie en zag al die wegroestende treinen te Onverwacht. “Zonde “, zei ik tegen mijn moeder. “Dit is een stukje geschiedenis van Suriname dat gekoesterd had moeten worden in een spoorwegmuseum o.i.d.”. “Zoon” zei mijn moeder tegen mij “als wij niets te eten hebben is datgene wat jij zegt niet meer belangrijk voor ons”. Het verbaast mij daarom ten zeerste dat een tourorganisatie zijn prijs van de een op de andere dag met zeker factor 8 verhoogt. Die srd 35 zal veel mensen aantrekken, maar die van € 35 is gedoemd te mislukken. Nederland is vele malen duurder dan Suriname, maar voor 35 euro krijg je waar voor jouw geld. ( zie de opmerkingen van aanbieding en oof). Een Surinamer koopt eerder eten met het geld en de toeristen zijn momenteel bang om naar Suriname te komen door die steeds erger wordende criminaliteit.
  Dit brengt mij overigens op een idee.
  Surinamers, wil je wat geld verdienen verhuur je dan als body- guard aan de toeristen.

 8. 35 Euro?
  Kan ik voor 3 dagen een auto huren. Kan ik overal zelf naartoe rijden. En zie ik nog veel meer! Zonde van mijn geld en jammer voor hun kassa.

 9. Bij het paleis moet verteld worden dat de fundering stenen gebakken zijn aan de Steenbakkers gracht.En dat niet alle stenen als ballast uit Nederland zijn aangevoerd.

 10. Leuk initiatief, zal voor 35srd zeker gebruik van maken. Het ervaren en dan mijn mening hierover vormen.

 11. ook in suriname hebben bepaalde mensen lol ook na 1 april. 35 euro voor 1 uur, hoe dom/achterlijk denken ze dat de hollanders en anderen zijn. Kolibri tour jullie adviseurs zijn dom of hebben jullie opgelicht.

 12. is de kolibri paars gekleurd,leuk zak centje wie moet die stichting onderhouden bouta soms

 13. Alles van historische waarden worden verwaarloosd of wordt met één kraampje op een hoekje onder de zon in het leven gehouden.
  -Fort Zeelandia is een dooie boel
  -Nieuw Amsterdam is een dooie en saaie boel
  -Overdekte Centrale Markt een en al troep, alles is donker geen licht en vol met ratten, dieven en oplichters.
  -White Beach 0.00 wel aanwezig parkeerbelasting
  -Cola Creek 0.00 wel aanwezig parkeerbelasting
  -Binnenland zit vol met stront van de Djoe-ka
  -Bosje Brug, wordt heel goed onderhouden……….met een bezem!
  Alleen maar korte termijn visie.
  CORRUPT SU heeft NIETS TE BIEDEN

  Ik kom niet verder…..

 14. Een volk dat niet eens meer iets weet over de decembermoorden heeft geen recht op geschiedenis dat langer teruggaat.

 15. Kolibri@
  Het is al gedoemd te mislukken 35€ jullie denken dat ik naar Suriname om de tien pareltjes te gaan bekijken, die slecht onderhouden zijn, schoon maken die binnen stad, en organiseer iets nuttigs er is zat te beleven in Suriname, laat geld geen drijfveer zijn, sportvissers, avonturiers, cultuur toeristen, historisch suriname geweldig, en stop met naar elkaar te wijzen, dit land is naar de kloten gegaan door welke kleur en ras dan ook, mensen die zeggen slimmer te zijn dan andere, die hebben in ieder geval zien het ook niet te kunnen.

  Als er binnen kort iets gaat gebeuren, hou dan de deur open
  Voor mensen die jullie land kennen, en vergeet niet dat de kennis er niet meer is, denk daar goed over na.
  Anders is het weer het paard achter de spannen, kennis wat betreft bosbouw, agricultuur, bodem schatten, milieubeheer,
  Onteigenen van niet reguliere toegeëigend land, geldelijke bezittingen, zelfverrijking alles inbeslag nemen die vals verkregen zijn van hoog tot laag, toelagen van oud minister herzien of terugdraaien, en bezuinigingen je opkomt er niet aan, jullie hebben veel te alles maar goed gevonden, je ziet wat er van gekomen is, terug naar de zestiger jaren, verplichte onderwijs tot 16 jaar daarna militaire dienstplicht om discipline bij te brengen, het overheid apparaat herzien dit noodzakelijk, alles komt je niet aan waaien.
  Met andere woorden hellemaal. Opnieuw beginnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.