donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit SurinameTour presenteert tien parels van Paramaribo

Tour presenteert tien parels van Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 apr – Komende zondag vindt de lancering van de Kolibri tour plaats in Suriname. Een stille tour die u binnen 60 minuten, kennis laat maken met tien (10) parels, tien bezienswaardigheden van Paramaribo. U kunt Paramaribo op uw eigen manier beleven, onder begeleiding van een ervaren gids in traditionele kleding.

U ontvangt vervolgens op een ludieke manier informatie over de 10 parels; van het Presidentieel Paleis, Corner house, Dixie bar, de Synagoge tot aan de Jules Wijdenbosch brug. Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) zal in samenwerking met Stichting United Tour Guides Suriname (UTGS), vanaf 9 april, deze tour aanbieden.

Voor de hele maand april kunnen alle belangstellende gebruik maken van een actietarief van SRD 35 om kennis te maken met de tien (10) parels van Paramaribo. Na april, zal de Kolibri tour voor het normale tarief van EUR35,- worden aangeboden. De Kolibri tour is niet alleen toegankelijk voor toeristen, maar ook voor alle Surinamers die meer te weten willen komen over de historie en cultuur van hun land. Boekingen kunnen via [email protected]

opening
Fernandes Express
BODO Party

20 REACTIES
 1. Wat is dit nu weer voor een grap!?
  Begin de surinamers te onderwijzen dat Fort Zeelandia het tragische plek is geweest waar eerder 15 burgers mishandeld en geexecuteerd werden!


  Maak melding
 2. En de tourleider zegt’dames en heren dit is het presidentieel paleis waar de lijder tevens gevreesde moordenaar van Suriname, huis houdt’.


  Maak melding
 3. Vanwaar moet de surinamer euro. 35.00 halen??? of te wel plm srd.300.00, come on. Welke hardwerkende suriname zal het voorover hebben?? omin 1uur dit bedrag uit tegeven??, waarrhij mogelijk de hele week voor moet werken??


  Maak melding
 4. Ik was begin 2000 in Suriname met vakantie en zag al die wegroestende treinen te Onverwacht. “Zonde “, zei ik tegen mijn moeder. “Dit is een stukje geschiedenis van Suriname dat gekoesterd had moeten worden in een spoorwegmuseum o.i.d.”. “Zoon” zei mijn moeder tegen mij “als wij niets te eten hebben is datgene wat jij zegt niet meer belangrijk voor ons”. Het verbaast mij daarom ten zeerste dat een tourorganisatie zijn prijs van de een op de andere dag met zeker factor 8 verhoogt. Die srd 35 zal veel mensen aantrekken, maar die van € 35 is gedoemd te mislukken. Nederland is vele malen duurder dan Suriname, maar voor 35 euro krijg je waar voor jouw geld. ( zie de opmerkingen van aanbieding en oof). Een Surinamer koopt eerder eten met het geld en de toeristen zijn momenteel bang om naar Suriname te komen door die steeds erger wordende criminaliteit.
  Dit brengt mij overigens op een idee.
  Surinamers, wil je wat geld verdienen verhuur je dan als body- guard aan de toeristen.


  Maak melding
 5. 35 Euro?
  Kan ik voor 3 dagen een auto huren. Kan ik overal zelf naartoe rijden. En zie ik nog veel meer! Zonde van mijn geld en jammer voor hun kassa.


  Maak melding
 6. Bij het paleis moet verteld worden dat de fundering stenen gebakken zijn aan de Steenbakkers gracht.En dat niet alle stenen als ballast uit Nederland zijn aangevoerd.


  Maak melding
 7. ook in suriname hebben bepaalde mensen lol ook na 1 april. 35 euro voor 1 uur, hoe dom/achterlijk denken ze dat de hollanders en anderen zijn. Kolibri tour jullie adviseurs zijn dom of hebben jullie opgelicht.


  Maak melding
 8. Kolibri@
  Het is al gedoemd te mislukken 35€ jullie denken dat ik naar Suriname om de tien pareltjes te gaan bekijken, die slecht onderhouden zijn, schoon maken die binnen stad, en organiseer iets nuttigs er is zat te beleven in Suriname, laat geld geen drijfveer zijn, sportvissers, avonturiers, cultuur toeristen, historisch suriname geweldig, en stop met naar elkaar te wijzen, dit land is naar de kloten gegaan door welke kleur en ras dan ook, mensen die zeggen slimmer te zijn dan andere, die hebben in ieder geval zien het ook niet te kunnen.

  Als er binnen kort iets gaat gebeuren, hou dan de deur open
  Voor mensen die jullie land kennen, en vergeet niet dat de kennis er niet meer is, denk daar goed over na.
  Anders is het weer het paard achter de spannen, kennis wat betreft bosbouw, agricultuur, bodem schatten, milieubeheer,
  Onteigenen van niet reguliere toegeëigend land, geldelijke bezittingen, zelfverrijking alles inbeslag nemen die vals verkregen zijn van hoog tot laag, toelagen van oud minister herzien of terugdraaien, en bezuinigingen je opkomt er niet aan, jullie hebben veel te alles maar goed gevonden, je ziet wat er van gekomen is, terug naar de zestiger jaren, verplichte onderwijs tot 16 jaar daarna militaire dienstplicht om discipline bij te brengen, het overheid apparaat herzien dit noodzakelijk, alles komt je niet aan waaien.
  Met andere woorden hellemaal. Opnieuw beginnen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES