donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘NDP Collectief Stanvaste’ roept NDP’ers op mee te protesteren

‘NDP Collectief Stanvaste’ roept NDP’ers op mee te protesteren

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 apr – Het ‘NDP Collectief Stanvaste’ roept NDP’ers op mee te protesteren. Dit meldt de Ware Tijd. De ‘teloorgang’ van de grootste politieke partij in het land, de Nationale Democratische Partij, moet worden gestuit. Er moet een eind gemaakt worden aan het wanbeleid van de regering onder leiding van NDP-voorzitter Desi Bouterse.

Partijleden en aanhangers zouden daarom massaal moeten deelnemen aan het straatprotest. Opmerkelijk is dat de overigens onbekende leden van het collectief niet komen aan het “ongeëvenaarde leiderschap van onze partijleider Desiré Delano Bouterse. Wel geeft het collectief aan het recht te hebben om “tegen onrecht in het geweer te komen en de partij, in het bijzonder de partijleider, te behoeden.”

Behoeden dan tegen ‘andersdenkenden’. André Misiekaba, fractieleider van de NDP in het parlement, zegt dat wie de cultuur van de partij kent, zal beseffen dat acties als van het collectief, niet gepleegd kunnen worden door NDP’ers. “Intern vechten we veel met elkaar en niet altijd is iedereen tevreden met hoe zaken worden aangepakt. We hebben de beste structuren en elk ontevreden lid vindt altijd een klankbord.”

opening
Fernandes Express
BODO Party

36 REACTIES
 1. Ai Boy, Misidedekaba….Nak Den Panja, zweeftikie is op bloeden na dood. Leve het Surinaamse volk, weg met charlatans. Power To the People.


  Maak melding
 2. De ndp in gevecht met de ndp .Geen liefde tussen die 2.
  Maar beiden hebben 1 doel..bescherm de lijder!
  Als de ene ndp familie denkt dat de situatie in Suriname te danken is aan onzichtbare krachten en niet aan de lijder die beide ndp groepen als hun lijder zien ,wel dan is er iets goed mis met ze!


  Maak melding
 3. We hebben de beste structuren en elk ontevreden lid vindt altijd een klankbord.”

  Ja maar geeft het klankbord de ontevreden lid waar hij om vraagt? En als hij gelijk heeft krijgt het lid n ook geleijk?

  Never nooit. In een politieke partij moet je alleenheerser zijn anders zal niets lukken in Suriname niet en overal niet.
  Je draagt een programma uit en daar hou jij je aan. Je kunt wel proberen met anderen consensus te bereiken maar je al nooit je partij ideologie opgeven.

  Dus Misiekaba waar praat jij over?

  Voorbeeld:
  NDP zegt Bouta gaat nooit in de gevangenis.
  En zie hoe de coalitie zich kronkelt als een slang om Bouta uit de gevangenis te houden.
  Ja zelfs door je eigen mensen met de dood bedreigen.


  Maak melding
 4. Goed zo!

  Applaus voor de ndp’ers die nu inzien dat ze eerder een verkeerde keuze hebben gemaakt en nu kiezen voor hun toekomst.

  Kom op voor jezelf en je gezin.


  Maak melding
 5. NDP Collectief Stanvaste’ roept NDP’ers op mee te protesteren, want onze bruine bonen, zoutvlees, rijst en gasoline zijn te duur geworden! We moeten ervoor zorgen dat Bouta vervangen wordt door Simons of Adhin!’


  Maak melding
 6. De vernietiger van Suriname, Surinaamse normen en waarden, bedrijven, ziekenhuizen, overheidsbedrijven, scholen, maar vooral de arme gezinnen moet opgesloten worden. Dan kan hij samen met zijn zoon Meriba monopolie spelen. Zo kunnen ze weer rijk wanen en niet meer tot last van het leeggeplunderde volk zijn. Dino zit in Vs veilig opgeborgen.


  Maak melding
 7. De dolle hond Doekhie heeft zijn grote smoel met een waas aan verrotte alcohol opengetrokken. Deze nietsnut moet als eerste in Hazard gaan brommen.


  Maak melding
 8. Een droom van velen die hopen dat aan het laatste hoofdstuk: de paars vervloekte Bauwterse ten dode opgeschreven snel wordt afgesloten.

  En de paarse verderver, vernietiger en moordroofzuchtige trawanten van het eens zo mooi vredig land Suriname die sinds de jaren tachtig de Suribabwe drugsmaffia vertegenwoordigen doen alles om hun misdadige volksbedriegere leider, wiens zoon en stiefzoon, naast vele oerdomme paarse aanhangers verworden misdadigers zijn te mobiliseren om chaos te creeren onder de protest aanhangers. De paars vervloekte misdadige ndp elite hebben alles voorover als zij en hun duivelse leider vallen, het gehele land en volk mee te sleuren in hun val. Op boven natuurlijke wijze zullen deze paarse bedriegers en leider aan hun einde komen. Allen die ooit deze vervloekte ndp regering met raad en daad op corrupte wijze hebben bijgestaan zullen op boven natuurlijke wijze aan hun einde komen en zij die het overleven zullen vervolgd worden. De paarse moordmisdaad vloek zal ophouden te bestaan met het afsluiten van het tijdperk, Didibri ddb foe sranang. Op boven natuurlijke wijze zitten Dino en Meriba opgesloten, zelf didibri kan hieraan niets doen. Ook dit volksprotest dat zal aanzwellen tot een zeer grote menigte kan hij ook niets doen. Het duivels vervloekt misdadig corrupt paars imperium staat op wankelen, net als die sluwe oude paarse duivelse lijder en zijn geldzuchtige paars misdadig corrupt verdorven adviseurs, paars geheime militieleger. Het volk moet voorgoed afrekenen met alles wat te maken heeft met de verwoester van mensenlevens didibri foe sranang sinds 1980……….mpp bouterse en co.


  Maak melding
 9. ai boi bouta,,,,,,,,, ie fuck a kondre baldadig up!!!!!!!
  Bouterse komt nooooooooooit meer terug en dat weet hy ook!!!!
  een ezel stoot zich niet 2 keer tegen dezelfde steen he bouta?
  a ingi boi ey regerie sranang jere!!!!!!!!!


  Maak melding
 10. Laatste stuiptrekkingen van Misikaba en die mislukte Ndp die op sterven na dood is, en aangezien deze dwazen het aanvoelen dat hun tijdperk erop zit, beginnen ze nu met allerlei rotzooi om zich heen te slaan, zoals die moordenaar met zijn zogenaamde veiligheidsaspect verhogen, alsof dat niet heel doorzichtig over komt.


  Maak melding
 11. Gelukkig komen een aantal NDP ers tot inkeer. Die mensen zien eindelijk dat Bouterse van Suriname 1 grote teringbende heeft gemaakt en dat hij zijn beloftes niet inlost.

  Schandalen bij EBS, de Naschoolse Opvang, Carifesta, bouw ziekenhuis Wanica, aankoop ambassade in Parijs, malversaties op het ministerie van Sport en Jeugdzaken, aanschaf en distributie voedselpakketten bij het ministerie van Sociale Zaken, en Luchthavenbeheer. Om maar niet te spreken over dubieuze gronduitgiften en de ellende bij de vreemdelingendienst. Tel daar boven op het verkwanselen van concessies aan multinationals en vrienden, fraude en diefstal van diverse ministers, afsluiten van ontelbare leningen en het verdampen van de monetaire reserves. In tussen werken de prijsstijgingen en ontwaarding van de SRD verlammend op de Surinaamse samenleving in het bijzonder de lage inkomensgroepen. Bouterse heeft Suriname naar de malle moer geholpen.

  Roep juist de NDP stemmer op om vandaag de straat op te gaan en het aftreden te eisen van deze president. De bevolking van Suriname moeten hun verschillen bijleggen en gaan voor die ene doel, namelijk het vertrek van Bouterse.

  Voorts roep ik Roy Baidjnath Panday op een onderzoek in te stellen naar verschillende bewindspersonen van de paarse kabinet en over te gaan tot vervolging. WIJ WILLEN ONZE DOEKOE TERUG.


  Maak melding
 12. Van de stemgerechtigden zijn twee derde zwevende kiezers. Deze groep hebben uit wanhoop NDP gekozen en hebben nu spijt.

  In feite is de NDP een heel kleine partij. Met alleen criminele trouwe leden.

  Al die zwevende kiezers staan nu met beide benen op de grond van een hele diepe put. En beseffen dat ze nu zelf actie moeten ondernemen.

  Tide tamara oe stre go morro fara !!

  Tra fas no de!!
  Bouta moes gwe !!


  Maak melding
 13. @Surinamer
  Heeft Chan het volk opgedragen dat ze op hem en alleen moeten stemmen?Houdt hij het volk onder schot?!Heb je een loop tussen jou slapen gedrukt dat je specifiek op Santokhi moet stemmen. Beloofd Santokhi het volk prive goudmijnen,geld ,prados ,percelen ,levenslang gratis bb met R?
  Nee toch Santokhi weet wat vrije ,geheime en algemene verkiezingen in houd!Als jij niet op Santokhi wil stemmen dan hoeft het niet,niemand verwacht het goede van jou.Jij mag altijd blijven stemmen op die crimineel baasje van je ,jij weet het toch eenmaal niet beter!


  Maak melding
 14. Je kan bouterse en misikaba halen uit het bos……maar het bos kunnen we niet halen uit bouterse en missikaba…weg met deze domme indiaan ddb en lang leve santoki….tenminste zoekt interpol niet naar santoki..wel naar drugsboeler en moordenaar ddb


  Maak melding
 15. Alles is beter dan de huidige Faillissements-veroorzakers !

  Na Bosje, lege staatskas, toen hebben ook andere
  echte Srananmans weer voor voldoende RESERVES gezorgd !

  Helaas heeft de DESI-clan alles vernietigd, na failliet-maken vd staat, zadelt men de bevolking op met dure LENINGEN !

  Un pot’a monnie baka !

  Saka djunta, productie no de !

  Neks no e worde !!! Soso corruptie !!!

  Du-bai trong HAITI-BAI !!!


  Maak melding
 16. @surinamer, een ieder mag dromen of hij of zij president mag worden van een land, maar er is een probleem::
  Als je internationaal bekend staat als een drughandelaar of een moordenaar zal het NOOIT goed gaan.

  De NDP partij is de enige die met zoveel geld heeft gesmeten dat het land voor de derde keer bankroet is. Zie alle resuffelingen onder Bouterse.

  Vergeet niet zoals ik het altijd heb aangegeven:::zonder de hindoestanen en chinezen is Suriname niets.

  Ik heb geen partij, maar je moet echt dom zijn om te weten wat er allemaal in Suriname gebeurd.
  Zelfs voor Brunswijk zou ik nooit kiezen. Internationaal staat hij ook niet fraai vermeld.

  Ik ben blij dat velen nu zullen inzien dat het land Suriname verder naar de afgrond gaat onder Bouterse.


  Maak melding
 17. POLITIEK IN HAAR TOTALITEIT HEEFT EEN COMPLETE PUINHOOP VAN ONS PRACHTIG LANDJE GEMAAKT.DIE ELITAIRE BENDE IN DAT VERROT PRAATCLUBJE (DE NAT. ASS.)WEET DONDERSGOED DAT EEN VOLK, WELKE GEEN “MAATSCHAPPELIJKE UNITY” KENT,NAAR HARTELUST GENAAID KAN WORDEN.

  WAT HEBBEN ZE MET IETS MEER DAN 3 MILJARD NF GEDAAN?TOEGEGEVEN,OP DIT MOMENT IS SU. OPGEZADELD MET EEN SUPER MEGA TOPCRIMINEEL ALS PLEESIDENT (LET WEL PLEESIDENT) DIE KOSTE WAT KOST IN HET MACHTSCENTRUM MOET BLIJVEN,OMDAT HIJ DONDERSGOED WEET WELKE ONMENSELIJKE DADEN (MOORDEN,DRUGS,etc.)HIJ BEGAAN HEEFT EN NOCH STEEDS BEGAAT.

  DEZE VERVLOEKTE TOPCRIMINEEL IS EEN WARE ELLENDE VOOR SU.!!!!!!!!!!


  Maak melding
 18. en wanneer komen die 26 ja knikkers van de poppenkast op straat..

  niet te vergeten mevrouw de dictator Jenny de simons die onderbroek van de dictator zelf moet schoon houden….

  vergeet niet dat misie baka doekhie abdoel sapoen en die puran ook gaan meelopen en eisen dat de moordenaar het toneel verlaat wordt opgenomen in het santo boma centrum voor misdadigers voor eeuwig….

  vergeet die wijdenbos zoon van josef alibuks niet, die moeten gewoon op de goslaar boot vast gebonden worden, totdat zij niet meer ademen..

  dan pas zijn wij bevrijdt van die ellende van de afgelopen 36 jaar..


  Maak melding
 19. Een rechter in Argentinië heeft beschuldigingen van het witwassen van geld en corruptie tegen de voormalige president Cristina Fernandez de Kirchner en haar twee kinderen opgebracht. Twee zakenpartners zijn ook aangeklaagd in de zaak en alle vijf mogen Argentinië niet verlaten.

  De 64-jarige Fernandez wordt al geconfronteerd met andere aanklachten waaronder frauduleus beheer van staatsfondsen. Ze heeft elk wangedrag ontkend en zegt dat ze het slachtoffer is van politieke vervolging.

  In een verklaring op dinsdag, hebben juridische ambtenaren gezegd dat de federale rechter Claudio Bonadio een formele aanklacht tegen Fernandez heeft opgebracht voor vermeende witwassen van geld in transacties van onroerend goed. Haar dochter, Florencia, en zoon, Maximo, zijn ook aangeklaagd, samen met de ondernemers Cristobal Lopez en Lazaro Baez.

  Ongeveer US$ 8 miljoen van tegoeden van Fernandez zijn bevroren, staat verder in de verklaring. Een rechter had vorige maand geoordeeld dat Fernandez, die vanaf 2007 tot 2015 aan de macht was, moet terecht staat op beschuldiging van financieel wanbeheer tijdens haar zittingstermijn.

  Ze wordt ervan beschuldigd dat ze de centrale bank heeft opgedragen dollars te verkopen op de termijnmarkt tegen kunstmatig lage prijzen in afwachting van een algemeen verwachte devaluatie van de Argentijnse peso. Fernandez wordt ook geconfronteerd met aparte beschuldigingen van corruptie. Haar regering zou overheidsopdrachten hebben geloosd naar Baez – een zakenman dichtbij haar familie.

  Ze blijft erbij dat alle beschuldigingen tegen haar politiek gemotiveerd zijn en heeft de huidige president Mauricio Macri ervan beschuldigd tegen haar te spannen.

  =============================================

  Geachte PG (heer Panday),

  Uw collega’s in Argentinië gaan voortvarend te werk. Als u ballen heeft stelt u vandaag nog een onderzoek in naar de president en andere bewindslieden. Bouterse heeft miljoenen gestolen van de bevolking en dat geld moet weer terug. Leg beslag op al hun tegoeden.


  Maak melding
 20. Desi jij vuile kankerhond. Je mag met je hoerenzonen dood neervallen voor deur bij Doekhie. Ingrid gaat niks tekort komen. We laten haar dagelijks sandwichen door een paar Marrons.


  Maak melding
 21. Als er maar genoeg mensen op straat komen zal de kat in het nauw zelf in actie komen en de noodtoestand uitroepen vanwege artikel 148.
  We leven tenslotte in een democratische dictatuur.
  DDb is al sinds 2010 bezig om zijn mensen op alle belangrijke positie te zetten.


  Maak melding
 22. Het is triest met deze mensen op de wereld. Lees maar :::::

  =6 april 2017 – 11:25
  Breaking News: Auto rijdt menigte in tijdens protestactie vakbeweging

  Een zwarte Toyota Harrier is zojuist ingereden op mensen die vandaag demonstreren tegen het beleid van president Desi Bouterse. Een medewerkster van HJ de Vries raakte hierbij gewond.
  Er heeft zich al een menigte verzameld op het Kerkplein om te protesteren tegen de verhoging van de brandstofprijs.
  Vakbondsleiders, studenten en medewerkers van verschillende bedrijven doen mee aan de protestacties. Ook personeelsleden van verschillende ziekenhuisinstellingen hebben zich verzameld op het Kerkplein vanwaar de stoet vertrekt. Oppositionele partijen in De Nationale Assemblee doen ook mee aan de protestacties die vandaag door de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur) worden georganiseerd.
  Later meer
  Jerrel Harderwijk


  Maak melding
 23. Militaire en politie zullen zich geen tweemaal aan de zelfde steen stoten
  Als zij hun gezworen eed bestand doen staat bout in z’n hemd
  En zal hij het alleen moeten doen maar daar is hij te laf voor


  Maak melding
 24. Ook binnen de gewapende machten is er wantrouwen ontstaan over hoe verder dat dit paars corrupt misdadig regiem gekozen doer oerdomme ndper ’s die langzaam maar zeker paars aan het ontnuchteren zijn. A mpp president na in werkelijkheid wang mpp kaolo gangster. Ook alla deng ex militair sa a potie leki driko vo SWM, RVC Staatsolie, en corrupte paarse boeven bij Telesur, en Ebs. Er is een grote vijand van land en volk en die wordt met de dag zichtbaarder. DDB en Vervloekte criminele paarse kliek. Wo ka efoe we tang lobi ddb en co sa e tang roof oenoe. Veel stinkend rijke corrupte boutisten worden onrustig en denken dat ze een heel woedend volk kunnen tegenhouden. Suriname komt in het wereld nieuws. Moordverdachte, bij verstekveroordeelde drugsbons, couppleger en paarse roversbende voorgoed afgezet door eigen paars ontnuchterde NDP aanhangers. Ai go doro. Suriname bevrijdt uit de misdadige greep van DDB en ndp misdaadsyndicaat.


  Maak melding
 25. RobG Parbo Mazda…ik kan het niet meer volgen.Willen jullie het uitleggen.Oohh…mijn volkspresident we moeten hem beschermen.Op dit moment kunnen de gestolen miljoenen hem dat niet bieden.


  Maak melding
 26. Het is nu de juiste tijd dat de rechter/krijgsraad tot een vonnis komt in het 8 december 1982 strafproces.

  Vonnis: 3 x LL ( levenslang)

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 27. Is er een 2e amaranta? Ik schrijf niet
  zo al ben ik het eens. Na lange tijd heb ik gisteren commentaar geleverd op de masale opkomst waar ik zelf ook bij was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES