dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEconomieExamens voor lassers in Suriname

Examens voor lassers in Suriname

-

Er is maandag voor het eerst een geïntegreerd examen afgenomen van lassers in Suriname. Het gaat om acht cursisten van diverse opleidingen en bedrijven die een examen aflegden in ‘Booglassen met beklede elektroden – niveau 1 en 2’. Het examen bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte en wordt afgenomen door Imre Nemeth, directeur van het Nederlands Instituut van Lastechniek (NIL).

Het initiatief voor het afnemen van examens voor lassers in Suriname kwam van John Burleson, directeur van Welding Inspections Services N.V. (WIS) in samenwerking met de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Goed initiatief, jammer dat er steeds minder werk is voor gecertificeerde lassers. Veel projecten op dat gebied liggen stil. Ik weet waar ik het over heb ken een aantal gecertificeerde lassers die inmiddels hun heil in het buitenland hebben gezocht door gebrek aan werk (NL, USA)


    Maak melding

  2. Ie ja baja. Bouta zit al vastgelast aan zijn presidentsstoel door een gecertificeerde lasser. Wat nu nodig ids is dat een gecertificeerde onlasser hem weer los last van die stoel baja.


    Maak melding

  3. Ik weet niet wie deze site beheer maar ipv al die shit rotzooi.. al die reclames over dancie’s…. zet liever iets over ons Suriname maak reclame van en over Suriname … alleen maar fucking shit reclame


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES