Duizenden bij protestdemonstratie tegen Surinaamse regering

52
Duizenden bij protestdemonstratie tegen regering Suriname

PARAMARIBO, 6 apr – Duizenden hebben deelgenomen aan de protestdemonstratie tegen Surinaamse regering. De burgers afkomstig van scholen, de vakbeweging en ondernemingen, hebben de zon en regen getrotseerd. Over diverse straten van het centrum van Paramaribo liepen de mensen naar het parlement. Oppositiepartijen namen deel.

Onder meer Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Verenigde Hervormings Partij, VHP, en voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname, NPS, waren aanwezig. Onder meer Rusland wees op het mislukte beleid van de regering. De economie glijdt steeds verder af van waar ze was. De mensen kunnen het niet aan. De menigte was op gegeven moment zo groot dat het wegverkeer muurvast liep.

Voor de meeste demonstranten was de brandstofprijs de druppel die de emmer heeft doen overlopen. Het was ook meerdere protestborden te lezen. Meerdere sprekers wezen erop dat de demonstratie moet leiden tot het terugdraaien van de brandstofprijs. De bedoeling is dat het protest de komende dagen doorgaat. Van de mensen wordt verwacht dat ze blijven opkomen tegen wat als doorgaande verarming ervaren wordt.


52 REACTIES

 1. Als dit nog geen signaal is voor die moordenaar om af te treden, dan heeft hij echt als afgestomte zandhaas (landmachter), een grote dikke plaat voor zijn moordenaarsklus.alleen zijn partijgenoten lopen nog als een gedrogeerde imbiciel, achter deze crimineel aan, omdat ze uit dezelfde trog vreten, waarin al dat gestolen geld van het volk zit.


  Maak melding

 2. Zie ik de heer Bee daar op de stoep staan? Je moet vooraan lopen, kletsen in de DNA. Oh ja, Ray ik mag aannemen dat je ook aanwezig was.

  En nu de commentaren van TtRT, Parbo, RobG afwachten.


  Maak melding

 3. Suriname is wakker….het gedommel in het buitenlandse inmenging m.n van Holland is voorbij. Volk van Suriname ga door met de strijd. De mondigheid van rechtgeaarde Surinamers heeft vandaag afgerekend met het bedrog en verkwisting van een straatjongen als president. Houd de vlam wakker. Het was niet anders toen deze zichzelf gekroonde bevelhebber der destructie in houding ging voor de deur van cel 9 in de Memre Boekoe Karerne. In de houding voor een meerdere in rang. In de houding voor meer dan MULO, want in cel 9 was Rambocus opgesloten, Gemarteld: zichtbaar linkerarm gebroken, knieën gekneuzeld, rechtsboven het oog barstwond, lippen gebasrten, verwondingen op de borst en schaamstreek . Limbo, heeft in een Bakana Tori één of andere betaalde malloot erbij gehaald om verklaringen van Dr. Oemrawasing en arts assistent selectief aan het publiek te laten genieten. Limbo, heeft met de getuigenis van de Lullo die even kwam vertellen waar en hoe hij luitenant Rambocus aangetroffen had, met name zijn passage over de drie kogels die Rambocus bij zich zou hebben om Bouterse uit te schakelen, en daarnaast hoe gewelddadig het allenmaal al dan niet zou verlope: bijvoorbeeld: je bent een militair brada , het is jij of ik. Wel nu: laat deze betaalde geïnterviewde door Limbo face to face met mij in gesprek . Dan zul je horen wat het brein Prof. dr . Baal Oemarsingh in gedachten had voor een welvarend Suriname. Prof . dr Oemrawsingh heeft nimmer zelfmoord gepleegd, hij is door zijn voorhoofd door Fernandes geschoten. Limbo c.q boeler van aangeleverde jonge mannen door Brunswijk moet weten dat riooljournalistiek dat hij ook aangepakt worden. ABOP – people wordt wakker. Bagwandas gaat als de beul van suriname, maar het was Christoffel..die wist hoe je een jonge man van 20 kon bullepezen, met goedkeuring van de hoge politie- militaire ambtenaren. Bagwandas was kort van stof: “wat was jou aandeel in de coup “. . Christoffels verhoor methode was: als je niet zegt wat de auditeur militair Ramon Freistas wilt horen, dan heb je straks geen tanden meer. Volk van Suriname laat je nu je tanden zien…het is vandaag 6 april 2017 en niet 13 maart 1982


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat er ook vanuit Nederland, Amerika en andere landen waar grote aantallen personen met Surinaamse roots verblijven ondersteuning wordt gegeven aan de protestacties in Suriname. Een optie is om voor het consulaat in Amsterdam te gaan demonstreren. Daarnaast moeten wij onze familie leden in Suriname laten weten dat wij trots zijn dat ze nu tot inkeer zijn gekomen. Ze moeten zich niet meer laten inpakken met mooie beloftes. Nu doorpakken en hopen dat de NDP leden in het parlement nu datgene doen waarvoor ze betaald worden. Als ze nu niet wakker worden zullen ze de rest van hun leven veel spijt krijgen.


  Maak melding

 5. Inwoners SU 539.276 – duizenden ( 1000 of 2000 of 5000 of 10000 )
  Doe de berekening zelf !!
  Dit gaat Hem ( DDB ) niet naar huis sturen.
  Mr Koffertje van BVL kon niet eens alle onderwijzers op straat brengen.

  Ik ga het nogmaals zeggen, die man heeft ze weer in hun zakken waarbij hij hun salaris is opgekrik en de leerkrachten tevreden zijn !!!!

  Surinamers schelden uit, worden boos maar als die Kill( DDB ) voor ze staat en praat worden ze allemaal stil.

  De meeste inwoners in SU zijn teleurgesteld in politiek dat ze de Oppositie niet eens vertrouwen( PS vooral die ORANJE GELD WOLVEN !!! )

  Als men dit land vooruit wil brengen;
  Laten alle ondernemers, groot grondbezitters ( ongeacht welke partij ) belasting betalen die ze 40 jaren hebben onderdoken. Wanneer men daar die gelden gaat zoeken zal je merken hoeveel spinoff er in het land komt om de infrastructeren te maken en de agrarische sectoren te stimuleren.

  Geen enkele partij is het gelukt om de corruptie aan te vechten. Ik wil zien ongeacht wie daar zit om de echte dieven en grote bonzen in Suriname voor Moeder Justitia te brengen.

  Laten al deze luie ambtenaren die geregeld zijn door de politiek naar huis gaan en meer produceren dan op facebook zitten en het wereld record verbreken.

  Wie dat doet is in mijn ogen de beste alternatief. Zolang dat er niet is, neem ik de overgrote deel van mijn landgenoten niet kwalijk om te gaan protesteren en naar zinloze verhalen te luisteren van partijen die nooit iets goeds hebben gedaan voor Suriname.

  Dus alle pseudo Surinaamse Deskundigen hou je gereed want 2020 is zo voor de deur. Die pillen gaan jullie weer inslikken want het verbaas me niet of ze stemmen weer op DDB !!!!


  Maak melding

 6. Damsco, Paraman, Milton, DTRT, RobG en soortgenoten!! Zijn jullie nu in de achterste HOL van je baasje gekropen???? of zijn jullie ogen uit elkaar gespat?? Zie je wat er nu gebeurt??

  Tide tamara, wi sre go moro fara!! Bouta kah nono! Jaging mars gwe!! mek a go kruipi in makasneki olo! fu pe a kong!!!

  De dagen van de rioolrat zijn nu uitgeteld!!!!


  Maak melding

 7. @Sranagboy: weleens van Syllogisme gehoord? Check je ding nog een keer!!! Je klinkt als die ene die maar blijft lenen zonder op een staat te produceren. Ga je gang, het siert je in ieder geval als Nak Den Panja Partij wel, of niet?


  Maak melding

 8. @AJ

  Ik ben zo trots op de surinamers!Echt een moment om trots op te zijn
  Hahahahaaaa…het is inderdaad wachten op de commetaren van RobG,Damsco pannekoek,Parbo ,ParamanDo the wrong thing en een paar andere ndpers…..


  Maak melding

 9. Ik zag een gedeelte van het NOS nieuws, demo van Surinamers tegen DDB, en een onderdeel in van het verslag van Harmen Boerboom/NOS is dat DDB aangeeft dat hij zich niet laat wegjagen.

  Wel DDB alle kracht berust bij het volk. Het volk heeft je gekozen en het volk heeft het recht om je af te laten treden wanneer zij dat vinden. Ga een te raden bij Jules Wijdenbosch, die ook door dit zelfde volk naar huis was gestuurd.

  Als je dat dan niet begrijpt, dan zal ik je een stukje geschiedenisles geven.
  Google: Lodewijk XVI August van Frankrijk

  zie hoe deze man ook werd afgezet.

  Het volk heeft alle macht, voorbeelden te over in de wereld van dictators, waarvan velen vermoord werden of wegvluchten.

  DDB
  Suriname is niet van jouw, jouw tijdperk is over. Een volk/Het Surinaamse Volk dat honger en dorst lijdt zal je af zetten. Dat staat als een paal boven water.

  Je dagen zijn geteld. Voor het eind van dit jaar ben je president af van Suriname. Het Hongerige, Dorstige, Armoedige, Hopeloze , paarse gepeupel, het totale Surinaamse Volk heeft een druppeltje vertrouwen meer in jouw. Gooi de handdoek in de ring. Het speelkwartier is mooi geweest. Het is einde oefening, ingerukt en mars!/Wegwezen, jouw vuile vieze moordenaar.

  Als je geschoren worden, geknipt wordt, gewassen wordt, aangekleed wordt moet je rustig zitten. Als je geluk hebt kom je nog levend terecht in SB., Zo niet zal het hongerige en dorstige volk keihard met je af rekenen. Vluchten kan ook niet meer. Waar kan je naar toe? Nergens, Geen Land Wil je/jullie hebben.

  Voor de Kerst van 2017 ben je weg! Het Surinaamse Volk bepaalt en heeft dat al bepaald.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 10. DESI is bezig met COMMUNICATIE !!

  Hij zegt dat de massa die tegen hem op de been is, niet al te goed communiceert !

  Zegt dat hij niet begrijpt wat deze mensenmassa precies van hem verwacht !!!!

  Zijn communicatie-adviseurs zeggen het ook niet te weten !


  Maak melding

 11. @Sranangboi Wie hebben Sranan weer opgebouwd na periode Bosje ??

  De echte SURINAMERS!!!

  En die gaan na dit faillissement ook weer de staatsfinanciën beter beheren, corrupte figuren uitsluiten en reserves opbouwen !

  De SURINAMERS, de echte, gaan dat doen !

  Dus no spang ! Kom niet met doembeelden over alternatieven die er niet zouden zijn !

  ALLES is beter dan de huidige machthebbers !!!


  Maak melding

 12. Als men al het gestolen geld ,terug geeft , hoef de regering
  geen geld te lenen.

  En hoef de regering de benzine prijs niet te verhogen

  Dan zakt de koers weer .En de prijzen natuurlijk ook.


  Maak melding

 13. Beste President laat het land met rust en geeft de macht over. Jouw kinderen hebben de Nederlandse nationaliteit stuur ze terug naar Nederland en u kunt lekker gaan genieten van je pensioen in santoboma met je paarserovers club


  Maak melding

 14. Beste Srafu En MokRO,

  Wijs me een regering die sinds 1975 een behoorlijke corruptie beleidt heeft ingevoerd en de echte dieven achter slot en grendels gezet.

  Kan jULLIE ook aantonen wie of welke regering onze economie gediversificeerd heeft of uberhaupt investeringen gedaan hebben om alternatieven inkomsten bronnen te genereren.
  Voor zover ik weet was Suriname altijd afhankelijk van MIJNBOUW COMMODITIES. NU pas praat men over diversificeren wanneer het kalf verdronken is.

  Ik citeer volgens de woorden van de wereldbank delegatie ( IMFpersconferentie 08-06-16 CENTRALE BANK ) dat overheidsuitgaves in de afgelopen 40 jaren niet veel maar SUPER groot is !!!

  Het IMF staf lid Jushua Charap belast met Suriname heeft geciteerd dat a country that is used to consume more than it earns must not be surprise that its economy will be in problems !!!!

  Niemand in de zaal heeft op dat moment zijn bek open gemaakt om te vragen wat hij daarmee bedoelde en anders te bewijzen. Ik heb het live gevolgd op stvs. De enige die een kritische vraag had was Faike Lalmohamed van SKY RADIO ( PIPEL FM )
  De rest zgn media, bedrijfsorg en politiek partijen waren stil als een kerkmuis !!!

  Nog Coaltie en Oppositie heeft dit aangepakt. De ene na de andere regering. De waarheid is hard en niemand hou van een persoon die feiten op tafel zet. Bouterse is niet mijn favoriete maar men moet geen hypocriete vingers richting hem alleen wijzen alsof hij de oorzaak is van alle problemen in Suriname.
  Ik ga absoluut niet meedoen met die Virussen Partijen die zogenaamd het met ons menen en te ondersteunen.

  Herinneerde je de staken van Wijdenbos nog. De vakbonden waren letterlijk voor de gek gehouden door de stakers toen om een zakelijk kabinet te vormen. Sinds mijn geboorte kan ik aantonen dat de leiders allemaal boter op hun kop hebben. De ene wijst de andere nog harder dat ze gestolen hebben in DNA.

  Als je wilt praten over echte Surinamers moet je een ding weten dat ik niet vanuit mijn stoel praat in EUROPA !!!
  Ik heb vanaf 80 -tot nu toe meegemaakt.

  Ik daag jullie uit om anders aan te wijzen wie van die Virussen partijen die staken beter is:
  VHP- verkopen hun moeder voor een dubbeltje zolang hun favoriete Ministeries incl directeuren functioneren. ZIE VB OPENBARE WERKEN (Corrupte handelaren EN AMBTENAREN die ongeacht regeringen door blijf STELEN )

  PL: Goeie voorbeeld, een voorzitter die samen met
  zijn families grote lappen gronden heeft gestolen en sinds MENSEN HEUGEN bekend stond als oplichter.

  ABOP: die CV is te lang om het te bespreken.

  NPS: TJA 40 jaren achterban alleen maar lanti jobs gegeven en nu de mensen die op mij lijken proberen te mobilseren om te staken.

  MOKRO ik verwijs je om het woord wishfull thinken te zoeken vooral met regering naar huis en die VIRUSSEN WAARVOOR JE PLEIT.

  Zolang ik woon en werk in SU moet ik eerst zien welke partijen of leiders( ongeacht of het een alternatieve) gaan werken om al deze rotzooiS die veroorzaakt is door ons zelf op te ruimen.

  WELTERUSTEN EN SUCCES !! DEZE SRANANGBOI GAAT LEKKER PLANTEN EN WERKEN OM ZIJN KINDEREN ETEN TE GARANDEREN IPV BEDELEN AAN PA LANTI !!

  Ik stimuleer liever mensen en jongeren in mijn omgeving te planten en studeren dat virussen te ondersteunen


  Maak melding

 15. Het volk is gegroeid. Kom op tegen de paarse roverheid olv foe didibri. Geen 80.000 mensen meer zoals in 1999 toen Jul Wijlenbosch de scepter zwaaide, ma 160.000 moeten meedoen, zoniet is het gehele land en volk paars ten dode opgeschreven. Ndp na wang mpp vloek.


  Maak melding

 16. He, he, eindelijk zijn de surinamers wakker. Liever telaat dan nooit. GA ZO DOOR! Geef niet op, dit is het moment dat Suriname gered kan worden en de volgende onverlaat die dit weer gaat proberen, direct aftjappen!


  Maak melding

 17. Voel Suriname weer 1 worden ..
  Voel de power van het volk ..
  Verdeeldheid maakt plaats voor verbroedering ..
  In slechte tijden staan wij zij aan zij ..
  De Surinaamse Eenheid .. Zo moet het blijven ..

  Verjaag die landveraders !!
  Tra fas no de !! Bouta moes gwe !!
  En zijn hele criminele partij moet opgeruimd worden.


  Maak melding

 18. Respect voor de gemoedelijkheid en de rust waar mee deze actie heeft plaats gevonden.
  Bouterse begrijpt de boodschap. Hij kruipt nog verder weg maar verdwijnt niet maar zo.
  Daar voor zal dit herhaald moeten worden en groeien.

  Het is nu aan de politiek een eenheidsfiguur te vinden die geheel onafhankelijk is en echt kan verbinden.

  Wat te denken van iemand als Clarence Seedorf met hulp van mevrouw Concalves.

  autoriteit, verbinden en geen behoefte om aan corruptie en vriendjes politiek te doen. Iemand die snel weet hoe zuur de situatie is en die internationaal op op rechte hulp kan rekenen.

  basis plan:
  1 >>> Houd ALCOA aan haar verplichtingen waardoor Suriname per direct minder voor haar electriciteit gaat betalen en over een sanerings en herstelfonds kan beschikken.
  2>>> reorganiseer alle schulden zodat met buitenlandse hulp de rente lager wordt en de aflossing verder gespreid kan worden.
  3 >>> Importheffingen op Luxe goederen.
  4 >>> Beslag op alle overklaarde vermogens van Ambtsdragers en politici van alle zijden.
  5 >>> Beeindiging van alle dubbele salarissen in Politiek en bij de overheid.
  6 >>> Afschaffing van de gouden parachute van politici en politieke ambtsdragers.
  7 >>> Afbouw van de overheidsorganisatie.
  8 >>> Afschaffen van de informele goudwinning en ook daar belastingen etc heffen.

  Het voorgaande kan tussen 6 maanden en 3 jaar geregeld worden door een regering die wil en ondersteund wordt door managers die vuile handen durven maken.


  Maak melding

 19. Bouterse gaan niet opstappen anders kan hij niet meer stelen uit de kas van het land.Wat hij al heeft meegenomen is niet genoeg.Die man heel zichzelf verrijkt ten kosten van alles en die domme massa die achter hem staan zijn niet goed bij hun hoofd.Bouterse is een ramp voor Suriname.Vanaf die staatsgreep is het land nooit goed bestuurt geweest.Dat is mijn mening als Surinamer. Het is slechter geworden.Een Sergeant Suriname besturen dat kan helemaal niet want die hebben geen verstand van zaken alleen maar van wapens om te doden.Dat is mijn mening.Het buitenland moet Suriname helpen om van de dictator af te komen want in Suriname zijn ze bang voor Bouterse.


  Maak melding

 20. Een land dat zoveel benzine en elektriciteit verbruikt en die weinig goederen en diensten produceert komt onherroepelijk in de financiële problemen als de overheid niet meer voor de subsidie voor deze kosten kan opdraaien. Het irrationele mag niet overwinnen van het rationele. De mensen zullen maar harder moeten gaan werken om hun benzine- en energieverbruik te betalen. Na so a de.


  Maak melding

 21. @robg
  en hoe komt het dat een land te weinig produceert?
  40 jaar zitten we vast aan deze hond, niemand heeft zin om iets te ondernemen dankzij boeven zoals hij en jij
  jullie hebben su kapot gemaakt
  neks geen vooruitgang alleen maar achteruitgang
  met jullie intimidatie en manipulatie hebben jullie su monddood gemaakt
  onthoud nou een ding, om een land op te bouwen heb je eenheid nodig met een gemeenschappelijk doel voor ogen
  bouterse zal nooooooooit eenheid brengen
  noooooooit
  het land zal onder hem noooooit voor uitgang boeken
  sukkel


  Maak melding

 22. @Sranangboi,

  Je houdt niet van Suriname maar van KUMAKOISI: Suriname wordt een broertje van Haïti als KUMA aanblijft als PLEE-SIDENT tot 2020.

  Maar je houdt zoveel van die man die Suriname financieel economisch kapot heeft gemaakt. Zijn vrienden die overnight miljonair zijn geworden.

  Kortom een Giga-wanbeleid heeft gevoerd.

  Je liefde voor deze vernietiger van Suriname is werkelijk Gigantisch: Je bent of DOM OF ZIEK IN JE HOOFD.


  Maak melding

 23. Robg@
  Is dat alles wat jij als econoom te vertellen hebt, onderkruipsel, hoe durf je nog te reageren op dit forum, als je serieus genomen wil woorden, doe je er beter aan om Te zwijgen, pannekoek


  Maak melding

 24. @daaag, jij snapt de grote problemen van de Surinaamse samenleving niet. Ik kende een Vietnamees die met lege handen zich ging vestigen in Suriname. Door hard te werken wist deze man binnen twee jaar een huis te kopen in Suriname. Terwijl de Surinamers gingen feesten en drinken ging deze man door met werken in de bouw, de landbouw en de visserij. Deze man heeft al drie huizen in Suriname gekocht. Ik zie dat hij binnen tien jaren een hele straat aan huizen bezit in Suriname. Vervolgens zullen mensen aan jouw soort lopen klagen dat de buitenlanders alles overnemen. GA TOCH WERKEN.

  @Haco,

  Je hoeft je niet op te winden. Na een aantal dagen zijn de protestacties weggeëbd. Ga lekker eten en drinken halen bij de VHP en NPS als je niet meer kan rondkomen van je inkomen. Ga lucht happen tussen de demonstranten. Je hebt nu de keus tussen werken en lucht happen.


  Maak melding

 25. @robg
  wauw, een arme vietnamees uit de kapong die weet waar su ligt en die denkt op een dag, kom ik ga naar su
  zwemmend kwam hij aan en werd rijk, zeer rijk van landbouw, bouw en visserij,
  wha ha ha ha
  je kende een vietnamees, waar is hij gebleven met zijn drie huizen?
  broodje aap verhalen van je
  wat wel een feit is, als bouta er niet meer is, ben jij je ophits baantje kwijt, is dat nou jammer


  Maak melding

 26. @daaaag, die Vietnamees woont nog steeds in Suriname. Laat het ook tot je doordringen dat er nog meer Vietnamezen in Suriname wonen en het lukt deze mensen om met minimale middelen een succesvol leven in Suriname op te bouwen. Ik hoop niet dat jullie uit jaloezie de Vietnamezen en andere buitenlanders gaan aanvallen.


  Maak melding

 27. @ jojo
  je lijstje is niet compleet .
  ik mis de 20 jaar gevangenistraf en de 50 zweepslagen voor alle politici die zich verrijkt hebben.
  en natuurlijk ook voor de propagandisten zoals robg en parbo.


  Maak melding

 28. @robg
  waren die andere vietnamezen net zo lui als surinamers of hebben die ook allemaal drie huizen
  anyhow, ff gegoogled en ja hoor, illegaal in de visserij
  lachen met je
  jouw en bouta jullie manier van werken, als het maar illegaal is
  het wordt tijd dus dat jij de handen uit de mouwen steekt en het land gaan bewerken
  want dat werk dat je nu doet kan su missen als kiespijn
  maw het geld kan beter besteed worden dan aan jou of die vervloekte nietszeggende groep van je


  Maak melding

 29. Robg@
  Dus je bent toch gewoon dom, ik had ook niet anders verwacht, al die economische wijsheden, en dat roep toeterenvvan van een hoog opgeleide figuur, hoe moet het straks als jou baasje niks nakkes nada meer te vertellen heeft.
  Dan woord het pijnlijk voor jou


  Maak melding

 30. Lodewijk XVI Koning van Frankrijk 1754 – 1972

  Ik zou alle demonstranten die het met de republiek Suriname menen aanraden de bovenstaande naam in Google te plaatsen en zien/lezen hoe het met deze man is afgelopen en hoe Frankrijk een rechtsstaat werd.

  Zie de Franse Revolutie.
  Zie hoe alle macht in handen kwam van het Franse Volk.
  Zie hoe het afliep met een koning met absolute macht die geen intellectueel was en van bestuurszaken geen kaas gegeten had.

  De Vrijheid/de democratische rechtsstaat van de republiek Suriname zal niet door anderen tot stand komen, maar dat zal het Surinaamse Volk zelf voor moeten vechten en het tot stand brengen.

  De vrijheid, de rechtsstaat heeft een prijs. Hoe hoog dat is zal afhangen van DDB en de gangsters?

  Als DDB verstandig is gooit hij de handdoek in de ring.

  Advies aan DDB:
  Stop ermee! gooi de handdoek in de ring. Wees eerlijk naar jezelf toe en laat anderen jouw puinhoop gaan opruimen. Het gaat je niet lukken dat te doen. ( zie 25 februari 1980 tot heden, wat je van gemaakt hebt).

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 31. @ Sranangboi: WELTERUSTEN EN SUCCES !! DEZE SRANANGBOI GAAT LEKKER PLANTEN EN WERKEN OM ZIJN KINDEREN ETEN TE GARANDEREN IPV BEDELEN AAN PA LANTI !!

  Sranangboi, wat had je gisteren gedronken; Palm pieje hai bhaiwa…ga maar lekker boeren dan doe je tenminste iets nuttigs, hopelijk verbouw geen wiet, anders kom ik je halen en je bij Santhoki afleveren zodat hij je 20 stokslagen op je vel over been reet kan geven. Daarna vergeet je nooit meer dat niemand zijn/haar moeder voor een dubbeltje verkoopt. Vraagje: voor hoeveel heb je je auwrat door die melkman laten pakken? Ik heb wishfull thinken opgezocht en weet je wat ik gevonden heb: weg met de vernietiger van Suriname. Blijf je aubergine goed verzorgen, who know’s misschien heeft je auwrat een stevige nodig….beh ghaar keh lota!


  Maak melding

 32. @RobG
  Heb je weer zitten lezen uit de grote ndp sprookjes boek?!

  @Daaaag
  Hahahahaaaaa…die moer RobG zet zich hier voor aap,een vietnamese aap!!


  Maak melding

 33. Beste Mokro,

  Ik zie dat je inderdaad niet opgewassen bent tegen kritische Surinaamse burgers. Jouw Niveau laat zien dat je alleen ROB G jouw doelwit is omdat je zo een haat heb tegen de President van ons land.

  Ik ben geen boutist maar geeft niet !!! Net als in NL in jouw Sodom en Gamora als die blanke Wilders kiezen gaan ze hem niet laten vallen voor een buitenstaander.

  Wij echte Surinamers die stemgerechtig zijn hebben het recht om te bekritiseren. Als hij niet luistert krijgt hij de rekening in 2020.

  Mokro,

  Je durft geen antwoord op mijn vragen te geven vooral die van IMF staf lid die ieder Surinamer hard heeft geconfronteerd wat er mis is gegaan de afgelopen 40 jaren !!!

  Conclussie: Mokro doet selectieve waarneming om bepaalde partijen of organisaties te beschermen.

  Dieven blijven dieven ongeacht welke partij hij zit.

  Prognose:

  Als wij echte Surinamers moeten kiezen tussen die Virussen partijen en deze president.
  Dan gaat de keuze heel makkelijk zijn tot er een andere alternatief zich presenteert.

  De geschiedenis van Suriname heeft het bewezen.
  Ik betwijfel het en ik zie niemand Bouterse momenteel van die leiderschap uit te dagen.

  Begin die kamer in Parnassia NL te reserveren want je gaat echt flippen in 2020


  Maak melding

 34. @Sranangboi; dat geraaskal van jou zegt al genoeg. Ik ben jou op niks een antwoord schuldig. Schaar je maar lekker achter een moordenaar, een leugenaar, een dief en alles wat niet in de Surinaamse mainstream past. Ik mag net als jij een keus maken en je dat niet voor een moordenaar en zijn bende kies. Ten aanzien van je vraag over IMF, mag je aan Boefdraad en zijn vernietiger van Suriname gaan voorleggen. Zij zijn kundig genoeg om jou adequaat van een antwoord te dienen. Zie ook mijn bijdrage over de miljoenen van Boefdraad. Heb je daar een antwoord op? Ik plaats mensen in Parnassia, en vor jou heb ik een ruimte op de gesloten afdeling al besproken , jongen!


  Maak melding

 35. Wie moordenaars, bij verstek veroordeelde drugsbonzen en staats,bankrovers aanbidden zijn haters van recht en wet, eerlijkheid en oprechtheid. Kortom paarse klootzakken die de moord ,drugs, roof en misdaadvloek van de baas der misdadigers verdienen. Na deng pikien foe Abra broki sang ouders stem ndp kong leki deng lijder……………….misdadiger. Tang soso lobi didbri wo ka. Kondre klarie didibri e bari.


  Maak melding

 36. Vraag is wie de extreem FAILLIETE boedel van Desi gaat opruimen !

  Het Volk is al meerdere malen geript door dezelfde figuren !

  Laat dit de laatst maal zijn !

  Hoe voorkom je dat personen met een strafblad in de leiding van het land komen !

  Permanente SCREENING invoeren, wanneer men in aanmerking wil komen voor hoge functies, idem voor alle bestuursfuncties in het land !

  PS : Buitenlandse strafvonnissen ook in Sranan ten uitvoer brengen ! Sranan moet geen vluchtoord worden voor zware Surinaamse criminelen !


  Maak melding

 37. Als de vernietiger van Suriname, wakamans in Ocer ( verborgen agenda) wilt ontvnagen om naar hun grieven te luisteren_ geen enkel wakkaman gaat naar Ocer om zijn identiteit prijs te geven en vooral niet aan een moordenaar_ dan kan hij samen met zijn “natte kont” Adhin ook op de volgende vragen inzake de reis van Linscheer en Kanhai een antwoord geven (ontleend aan ingezonden stuk sr.nieuws, d.d. 08/04/2017);
  • Wat was dan die speciale opdracht?
  • Namens wie? Namens de president, namens de minister van justitie, de minister van buitenlandse zaken?
  • Wat zijn die bijzondere kwaliteiten van advocaat Kanhai op het gebied van internationale georganiseerde misdaad?
  • Welke instellingen zijn bezocht en met wie is er gesproken?
  • En wat was het onderwerp van gesprek?
  We kijken met belangstelling uit naar de antwoorden.


  Maak melding

 38. Robg@
  Dus Vietnamese kunnen suriname weer uit de crisis helpen, knap de een na de ander moet hun deuren sluit, omdat het economisch niet meer verantwoord is om de kleinen bedrijfjes open te houden, maar dat licht natuurlijk aan de Surinamers, ook de Vietnamese moeten geld verdienen om te overleven, lampenkap
  Sari Tori


  Maak melding

 39. Haco, Ray e.a. ik begrijp niet dat jullie nog reageren op dat gewauwel van die geestelijke gedrochten als een RobG, en Parbo, die gasten sporen gewoonweg niet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.