zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie‘Drugssmokkelroutes naar Suriname moeten afgesneden worden’

‘Drugssmokkelroutes naar Suriname moeten afgesneden worden’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 apr – De drugssmokkelroutes naar Suriname moeten afgesneden worden. Dit zegt procureur-generaal Roy Baidjnath Panday. Het zal zo snel en grondig mogelijk moeten gebeuren. Suriname loopt anders de internationaal opnieuw te worden bestempeld als drugsdoorvoerland. Met die reputatie was enkele jaren terug toch wel afgerekend.

Dat was tijdens de regering van president Ronald Venetiaan. Onder aanvoering van Chandrikapersad Santokhi als minister van Justitie & Politie zijn toen bergen werk verzet. “Als land zijn wij enige jaren terug zeer succesvol geweest met het terugdringen van de drugsopslagfunctie. We moeten teruggaan om die maatregelen toe te passen zoals toen”, zegt Baidjnath Panday tegenover de Times of Suriname.

De afgelopen tijd haalde Suriname vaker het nieuws. Er zijn drugs gevonden in havens en op schepen. Volgens Baidjnath Panday is het hoog tijd voor beter en meer samenwerken. Dat moet zowel nationaal als internationaal. “We moeten meerdere aspecten tegelijk in ogenschouw nemen. Suriname produceert geen drugs, hoe komen die dan het land binnen? We moeten de routes aanpakken die het land voorzien van drugs.”

opening
Fernandes Express
BODO Party

24 REACTIES
 1. Suriname produceert geen drugs, hoe komen die dan het land binnen ?

  Roy Baidjnath Panday, jij schaamteloze dagoe. Ga aan je baas Bouterse vragen doe dat spul in Suriname terecht is gekomen.


  Maak melding
 2. “onder aanvoering van De Sherrif zijn bergen werk verzet ” dat geeft PG Baidjnath P. nu wel toe , omdat zijn baan nu ook op de tocht staat ..
  Baidjnath P. is de grootste profiteur van Suriname. Opdonderden met deze gasten. Tra fas no de !!


  Maak melding
 3. “Als land zijn wij enige jaren terug zeer succesvol geweest met het terugdringen van de drugsopslagfunctie. We moeten teruggaan om die maatregelen toe te passen zoals toen”, zegt Baidjnath Panday tegenover de Times of Suriname.

  Dus wil je dit bereiken dan moet je de baas onder curatele stellen waardoor de kop van de draak is verwijderd en de body hulpeloos word achtergelaten.
  Zolang de baas het voor het zeggen heeft is het de moeder van de gedachte om de smokkelroute Paramaribo Amsterdam tegen te gaan.


  Maak melding
 4. Ratten verlaten als eerste een zinkend schip .. Baidjnath vuile rat !!

  Tra fas no de !! Bouta moes gwe !! En al die oplichters !!


  Maak melding
 5. Ha kijk Baidjnath,is dit een belated 1 april mop !?
  Hahahahahaaaa..hij gaat de smokkelroutes aanpakken maar niet de drugs lord bouta..oh wacht ,Baidjnath ontvangt smeergeld van drugs lord bouta en hush,, hush geld!
  Zieke waardeloze baidjnath!!


  Maak melding
 6. bainath je bent een waardeloze boere lul..

  jij moet als eerste vertrekken , ga naar huis ..

  je bent een leugenaar van de eerste orde jij weet precies van wie die drugs zijn.

  je deugt niet voor deze baan..

  de eerste persoon die je moet oppakken, is jou baas de moordenaar en voor het leven opsluiten..

  dan kan je verder praten..

  alle bezittingen confisqueren in beslag nemen al zijn goederen terug brengen in lantie boezem ook de gestolen gelden die in het buiten ligt..

  niet hij alleen ,maar al die maties van hem moeten uit gekleed worden..


  Maak melding
 7. Kennen jullie die torie van die aanrijding en drugs in de auto??
  Santokie had de mogelijkheid om de tip voor inval op tijd te geven.
  Zo een heilige is hij niet.
  Tip was dat ding.
  Dat er goede controle komt daar ben ik ook mee eens


  Maak melding
 8. Vannacht, nam ik een hasjspuit.ik dacht met zo’n spul tegen het advies van dr. Pil, mijn grammetje te kunnen halen bij mr …rara wat krijg ik te horen; kom morgen. A lai no saka ete


  Maak melding
 9. Als ik het goed begrijp, is de DRUGSROUTE bekend, wat maakt dat men het nu pas wil aanpakken??, Zijn de importeurs hiervan al genoeg rijk geworden, waarmee ze de .B.v.S gespekt hebben met 300.000.000.00, hoe verder als deze importen stop gezet worden?? Het zijn alleen maar lachertjes. Men staat ooglijkend toe, dat dingen verkeerd gaan en plotseling komt men uit een droom dat SU wederom in een adem geassocieerd gaat worden met de bekende drugslanden. Een tropisch land heeft meer winterslapen[manden] dan de noordpool of Antartica.Jai Jai SU


  Maak melding
 10. PG
  Wat een lachertje, volks verlakkerij van de bovenste plank hypocriete klootzakken als je van liegen dood gaat, zou het aardig opruimen in sur, dus liegen dat het gedrukt staat


  Maak melding
 11. Nemen jullie hem niet kwalijk hij is van de kerk een christen is hij .meye toch ook dodson noem maar op een aantal geboefte christenen samen met pres en karnuitjes


  Maak melding
 12. Reactie van iemand die van drastische oplossingen houdt.
  De oplossing:
  plaats langs de gehele grens van Suriname luchtafweergeschut en haal alle vliegtuigen, die illegaal de Surinaamse grens overvliegen, neer. Je zal zien hoe snel deze drugsroute verdwijnt.


  Maak melding
 13. Meneer Panday

  U zou uw baas moeten vragen wat de drugs routes zijn. Hij zal een plattegrond voor u hebben. Dat werkt een stuk makkelijker en sneller.

  Succes


  Maak melding
 14. Panday moet niet lullen, hij beschermd zijn baas Desi B. met hand en tand. Als hij werkelijk meent dan vraagt hij de dossiers
  van Bouterse in Nederland op. Bouterse wordt gelinked in verschillende zaken.


  Maak melding
 15. De PG moet met spoed een bezoek brengen aan de andere duivel: Dino…pietjien fu bigi didibrie. Deze son of a bitch heeft meer op zijn kerfstok dan alleen drugs en terroristen een haven in Su bieden. Deze sakasaka heeft ook gemoord, zijn team heeft dak-thuislozen doodgeschoten. Daarnaast ook enkele Brazilianen en heeft hij huisgehouden in het binnenland. Pg, ga met een lid van DEA praten, dan hoor je hoe Doekhie via Pee in Nickerie drugs vanuit colombia Su binnenhaalt. Kijk verder dan je neus lang is en sluit die criminele bende op inclusief die Kuta Limbo…als je over misdadigers hebt, dan is Limbo daar een goed bewijs van…kronkels soso ka a man ai verkondig.


  Maak melding
 16. Dora help de PG. Nu heb je toch niks te doen dan op je dikke reet te zitten. DEA weet de route en Tarantula ook. Santhoki als president zal dit kankergezwel uitsnijden en niemand anders dan hij heeft de durf om dat te doen. No nody else, Santhoki for Pres.


  Maak melding
 17. dezelfde mensen die aan het dansen waren klagen nu dat het niet goed gaat met suriname , wie wilde onafhankelijk worden van nederland?de negers en wat hebben de negers gedaan sinds de onafhankelijkheid? het land kapot gemaakt.
  En dan nog de beschuldigende vinger naar nederland wijzen.
  Jullie moeten je schamen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES