Minister Van der San neemt beheer Juspol over

14
Minister Van der San neemt beheer Juspol over

PARAMARIBO, 3 apr – Minister van Justitie en Politie ad interim, Ferdinand Welzijn, heeft vandaag het beheer over het ministerie aan Eugene Van der San(r) overgedragen. De ondertekening van het protocol van overdracht vond zojuist in bijzijn van de waarnemend directeur van Justitie en Politie, Humphrey Tjin Liep Shie, plaats.

Na de protocollaire ondertekening overhandigde ad interim minister Welzijn het huidig organogram, het concept beleidsplan 2016-2020 van het ministerie, de begroting van het dienstjaar 2016, concept begroting van 2017 en het document van realisatie van de dienstonderdelen aan minister Van der San.

De nieuwe minister volgt de gewezen minister Jennifer van Dijk-Silos op. Op 23 maart heeft zij officieel overgedragen aan Welzijn. Vanaf toen nam minister Welzijn, die officieel bewindvoerder is op het ministerie van Handel, Industrie en Transport, waar.

Minister Van Der San fungeerde sinds 2010 als directeur van het Kabinet van de president. Daarvoor heeft hij op het ministerie van Binnenlandse Zaken gewerkt. Hij begon er als hoofd Algemene Zaken en groeide via departementssecretaris en onderdirecteur, tot directeur van het departement tot hij met vervroegd pensioen ging. Vanaf vandaag zwaait hij de scepter op Juspol.


14 REACTIES

 1. Nu zal Bouterse nog meer uit de wind worden gehouden dus familie van de 8 december slachtoffers ik denk dat jullie pas iets zullen bereiken als hij geen president meer is dus zorg dat hij niet meer aan de macht is.
  Overal zet hij zijn mannetjes neer.

  Hebben jullie Misiekaba zo dom horen kletsen in het DNA i.v.m. Mathoera haar opmerking over de verlaging van de brandstofprijzen?

  Hebben jullie de voorzitster van de DNA ook zo vreemd zien praten om Misiekaba zijn gang te laten gaan en Mathoera de persoonlijke interruptie zien wegstrepen?


  Maak melding

 2. Lekker belangrijk om te weten dat deze idioot en alles beterweter, het overgenomen heeft op juspol,en wat daarvoor zijn functies waren als kontelikker van die moordenaar, ėėn pot nat en totaal geen verrijking voor dit land met al die oude fossielen op dit soort posten.


  Maak melding

 3. deze van dersan weet geen moer van juspol.hy gaat een jaar zitten en dan is het iemand anderd beurt om zitten.zo werkt deze boutka!alleen geld wolven.


  Maak melding

 4. Twee paarse schijtvreters en paarse pis druipers. Ondertussen verzamelen zich heel veel protesteerders en de meningen spreken paarse boekdelen. Opmerkelijk dat heel veel verpauperde ndper ’s meelopen en zich paars publiekelijk negatief uitlaten. En dit zelfde paarse volk wiens ogen en oren eindelijk opengaan, zij alleen zijn in staat om hun soso lobi gangsta lijder af te zetten. Baas na Django, tra fassi no de, na wakkamang gansta fassie, wang ndper sa e ontnuchter paars krijs. Baas en co. zijn ondertussen ook kwaad duister bezig om zijn achterban betaande uit misdadigers en criminelen te verzamelen om als het zover mocht komen rotzooi te creeeren en de protesteerders daarvan te beschuldigen, zodoende foe kondig uit wang noodtoestand. Baas no e go gwe zonder gong poering. Kan de na eng egi beschermende aanhang e go doe datie. Kande ooktoe deng ai nanga jesi e go opo. Baas en co einde moes kong snel. Na wang mpp misdadige maffia bende ndp. En soso a paarse volk de in staat, want na baas kwekie deng mang disie en deng sabi baas. Ai go span paars no ka. Wee de ministers en awariedomries die nog het lef zullen hebben om te zeggen…..misdaad is verminderd. Rust en vrede en voorspoed leki Meye of Dubai ai go trong leki Misieka of Abdoel, monie de. Deng egi aanhang e go plunder deng te a kong so vara. Het hoofdstuk ndp moet eindeigen.


  Maak melding

 5. @Henk Molenaar, het licht al uit in Suriname. Van der San is de paarse eind station. Als er stront aan de knikker is wordt deze man op getrommeld. Suriname loopt al op haar laatste benen. Met man en macht is de paarse roversbende op zoek naar geld. Goverment take op brandstof, herinvoering motorrijtuigen belasting, verhoging op water en elektra, forse verhoging SRD rente etc etc…Het volk wordt helemaal uitgeknepen en Haitiaanse toestanden liggen op de loer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.