zondag, april 21, 2024
HomeFotoHofwijks ondersteunt protest actiegroep 'We Zijn Moe'

Hofwijks ondersteunt protest actiegroep ‘We Zijn Moe’

-

Does Travel - naar Suriname

De leider van het straatprotest van de afgelopen jaren in Suriname, Curtis Hofwijks, ondersteunt het protest van actiegroep ‘We Zijn Moe’ vandaag op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. ‘A Plein mus blaka’ riep Hofwijks op. De actieleider is sinds kort weg bij zijn werkgever de mutlinational IAMGOLD in Suriname. Volgens de Ware Tijd wilde IAMGOLD af van het ‘imago Curtis’. Vooral in regeringskringen werd gezegd dat IAMGOLD het protest sponsorde. Het protest is maandag om 12 uur.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

45 REACTIES
 1. Om zeker van te zijn dat het publiek massaal opkomt, moet Hofwijk bruine bonen met zoutvlees uitdelen. Alleen dan zal het Surinaams volk deelnemen aan protest acties.
  Het gaat de mensen te goed in Suriname, vandaar dat protesten zullen uitblijven, en Bouterse en zijn makkers zullen blijven roven en het land naar de verdoemenis sturen.


  Maak melding
 2. Zijn oude werkgever de mutlinational IAMGOLD in Suriname, wilde af van Hofwijks omdat ze weer willen gaan onderhandelen met de regering.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 3. Hofwijks petje af voor je.
  Je durft je leven op het spel te zetten voor de Surinaamse bevolking. En ze nemen het je niet in dank af.

  Pas op voor DDB. Want hij heeft zijn mannetjes.

  Succes!!!


  Maak melding
 4. Volgens minister Welzijn
  De overheid heeft de afgelopen jaren de brandstof gesubsidieerd. Dat staat vast. Het is toch onrechtvaardig dat degenen die het kunnen betalen en kunnen missen door de overheid worden gesubsidieerd.

  Hoe onrechtvaardig is het dat de overheid de grote graaiers die de staat hebben gelicht ook nog hun salaris en emolumenten moet betalen?
  Hoe onrechtvaardig is de huidige coalitie en de president.
  Personen eerst benoemen als minister en daarna bedanken wetende dat zij dan voor hun leven gegarandeerd een inkomen krijgen, zonder arbeid te leveren, van een bankroete overheid.


  Maak melding
 5. Hopelijk zal voor dit land de straatacties het gewenste resultaat opleveren, met als doel deze corrupte regering naar huis te sturen, en die moordenaar met zijn roversbende te vervolgen, voor al dat gestolen geld, wat deze rovers zich toegeeigend hebben.
  Dhr. Binda van akmos heeft het goed verwoord,regering moet naar huis, we praten niet meer met ze, en dat lijkt me ook de enige juiste weg, om van deze corruptelingen af te komen.


  Maak melding
 6. Die asshole van der San heeft bij zijn aanstelling, de politiebond alvast wat beloftes gedaan, omdat hij weet, dat hij ze nu keihard nodig heeft, voor de aankomende straatacties die zullen plaats vinden, om het protesterende volk in het gereel te kunnen houden, want in Frans Guyana waren het de politie die uit onvrede, ook mee deden met die protesten, en dat wilt deze asshole zien te voorkomen, maar hopelijk trapt deze politiebond met zijn aanhang niet in deze val, om zich te laten misbruiken tegen het protesterende volk.


  Maak melding
 7. Er is een oproep gedaan aan de surinamers om de straten op te komen en te protesteren!! Geloof mij ,morgen gaan de surinamers Hofwijks en Santokhi wederom uitschelden want hey,de rest van de surinamers gaan doe wat zij het beste doen en dat is namelijk…niet verschijnen en het gevecht overlaten aan Santokhi en Hofwijks.
  Alleen als ze voor hun salaris de straten op moeten zie je de zielige surinamers,verspreid over de maand ,ieder op een eigen dag en datum maar Nooit samen….geen Eenheid!


  Maak melding
 8. Maandag en actie voeren ?!?!?

  Satra sonde batra bel moende datra.

  Surinamers hebben een (nog landurige) kater !!

  Het maakt hun trouwens toch niets uit .. Zolang de zon maar schijnt en ze kunnen eten van de natuur is alles best.

  En de jongeren ?? Die leren wel maar begrijpen niet.


  Maak melding
 9. Redimusu Hofwijks wordt hoogstwaarschijnlijk gefaciliteerd door de Front partijen. Hofwijks wordt het slagveld ingestuurd in de hoop rotzooi te schoppen en anti suriname propaganda te verspreiden. De veiligheidsdiensten moeten de man natrekken en desnoods als staatsgevaarlijk bestempelen. Ach het zou de achterbakse Frontpartijen sieren om open kaart te spelen tav Hofwijks.


  Maak melding
 10. Beste mensen nogmaals het volgende. De situaties in Frans Guyana en Suriname zijn totaal verschillend en absoluut niet vergelijkbaar.
  In Suriname speelt de economie het volk parten want we kennen bijna geen productie en export, dus moet haast alles worden geimporteerd.

  In Fr Guyana spelen vele sociale en economische problemen waardoor de locals in naar achterstandspositie worden gedreven. Let wel, er heerst een werkloosheid van 20% onder de beroepsbevolking hetgeen enorm hoog is.

  Curtis is door IAMGold van laborant (in continue c.q. onregelmatige dienst) getransformeerd tot HR manager met een regelmatige rooster.
  Hij is door IAMGold dus ‘vrij’ gemaakt om vooral in het weekend te werken en te protesteren tegen de regering Bouterse.

  Nogmaals regering Bouterse. Jullie geven IAMGold geen enkele concessie in Saramacca or what ever, tenzij Surgold voor 50% mee mag participeren.

  IAMGold heeft de afgelopen periode 1,3 miljard USdollar extra verdient in Brokopondo en profiteert Suriname slechts voor 0,76% hiervan ! Dus niet eens 1% ! Dank zij de NPS !

  Curtis is dus ook één van de verraders en redi musu’s die zijn moeder, land en volk aan de hoogste bieder verkoopt onder het mom van dat hij moe zou zijn !


  Maak melding
 11. RobG & Parbo

  Zou het niet kunnen zijn dat Hofwijks zichzelf motiveert en zelf nadenkt.

  Hij heeft tot heden salaris getrokken en heeft nu voorlopig een afvloeiingsregeling. Hij is voorlopig onafhankelijk.

  Jullie zien overal Front spoken terwijl er momenteel sowieso geen front of nieuw front is.

  Zelfs mensen die genuanceerd waren beginnen zich uit te spreken tegen de regering, Kilos van Dijk doet kritische uitspraken, Akmos en Vakbewegingen en oppositie gaan nu samen komen.
  Hofwijks durfde zich in Flora te tonen en kreeg NDP sprekers die er ook genoeg van hebben belazerd te worden.

  Hofwijks was DOE en Hofwijks is autonoom en onafhankelijk.


  Maak melding
 12. @Parbo e Milton

  Hofwijks bezorgd jullie baasje nachtmerries en jullie 2 hebben er ook last van zo te zien, Bij het horen van de naam Hofwijks beven jullie al.Curtis is wat je noemt een echte patriot!
  Hij pleegt geen coup,vraagt niet om amnestie en loopt niet te smeken om vergiffenis. Jullie baasje is een verrader hij loopt rond met jullie 2 diep in zijn kont.

  Go Hofwijks ,Go,hup hup\,hup!!


  Maak melding
 13. Als de heer Sjaam Binda wil dat de actie moet slagen en massa op de been krijgen, moet hij het bedrijfsleven ook zover krijgen om de deuren te sluiten om zo de werknemers op straat te krijgen. Een ieder is bang om straks geen loon of salaris te ontvangen over de periode waarin men afwezig is geweest of men zal gedreigd worden met ontslag. Men heeft het al zo moeilijk. Een ding begrijp ik niet; de “regeerders” weten dat een ieder het zo moeilijk heeft in dit land, waarom blijft men toch zeuren om het volk nog verder te onderdrukken en te verarmen? Het enige waarover nog valt te denken is het fenomeen van suiker en bij “waar er suiker is, gaan er zeker bijen zijn”. Daarom komt er niets van regeren af. Dus mijnheer Sjaam doet u uw moeite om het bedrijfsleven zo ver te krijgen om zodoende alles daadwerkelijk plat te leggen. Het is moeilijk voor de bedrijven, maar het is de moeite waard, omdat het om een korte termijn verlies zal gaan. Op lange termijn zullen er drastische voordelen te merken zijn. Op dit moment kunnen de bedrijven en ook de gezinshoofden niet meer plannen en zo steeds in deze toestand blijven. Van winst maken is er nauwelijks sprake. Dus veel ligt in handen van het bedrijfsleven, als zij actief meedoen zal er zeker oplossing komen om ons land te redden van deze zogenaamde regeerders( de bijen rondom het suiker).


  Maak melding
 14. Ik wil santoki ook niet als president.wy worden veeg voet vn de hindoestanen
  Santoki gt alles diir gevn aan de ned.wat we sparen en wie perceel hebbn.hy is gevaarlyk slymbal
  Denken jullie eerst goed


  Maak melding
 15. Mensen doe mee aan de protestmars de paarserovers moet het veld opruimen dood aan de corruptie en wanbeleid van de regering. Ga desnoods met bivakmuts op straat netals de Fransen of actie in nacht voeren zoals in midden Europa


  Maak melding
 16. Onafhankelijksplein moet “blaka” eruit zien. Weg met Bouta, weg met de graaiers, zakkenvullers, moordenaars, liegers, bedriegers..etc,etc. Power To the People. RobG,jij gaat straks peentjes schijten, huichelaar.


  Maak melding
 17. Mr Marcus en Hermien
  Hebben jullie 2 Santokhi eerder als president meegemaakt?In jullie dromen misschien?
  Jullie 2 houden van criminelen en moordenaars ,amnestie liefhebbers en vergiffenis smeker,coupplegers,moiwana slachters ,dec moordenaars!
  Jullie 2 zijn wat men in eenvoudige woorden zegt ,,,jullie 2 hebben geen smaak!


  Maak melding
 18. @Ray, waar staat in mijn posting dat ik een Bouterse aanhanger ben. War staat in mij posting dat ik hou van crinlene en moordenaar. Je komt op mij over als een achterlijke mongool.


  Maak melding
 19. De actie die gepland is voor maandag op het Onafhankelijkheidsplein wordt door de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) ondersteund. “Wij ondersteunen elke protestactie tegen het wanbeleid van de regering. De partij heeft haar achterban gevraagd om fysiek aanwezig te zijn op het Onafhankelijkheidsplein,” zegt de VHP-leiding

  ————————————————————————————

  Allemaal kletskoek. De olifant mist slagtanden en ligt als jaren op haar rug. Het volk heeft genoeg van massal praatjes.


  Maak melding
 20. Meneer Hofwijks blijft strijden als Gandhi rust en vrede.
  Kom gewoon op voor de armen. Graag zie ik jou in de toekomst als de jongste president in Suriname en dan wordt het in Su democratie en ontwikkeling.


  Maak melding
 21. Meneer Hofwijks blijft strijden als Gandhi rust en vrede. Kom gewoon op voor de arme mensen.Graag zie ik jouw in de toekomst, als de jongste president in Suriname en dan wordt het in Su democratie en ontwikkeling


  Maak melding
 22. @@ Mr Marcus!! Dank zij de Hindoestanen heb je te vreten, anders vreet je de Paarse stront van nu!!! Je bent een ondankbare rioolrat!! knaagt aan alles maar dan ook allen!!!


  Maak melding
 23. Als we nog nooit een hindoestaan als president hebben gehad moet je niet zeuren.Ik heb altijd creolen als president gehad en het was niet altijd wat het wezen moest soms verre van.Dus ik kijk nu uit naar een hindoestaanse president en stijgt hij niet naar hogere hoogtes en laat hij het afweten…hebben jullie zat om over te praten.Sorry,schelden en vloeken want praten kunnen jullie niet.Maar nu niet zeuren.Dat is toch het fijne van een mix zijn…je eet gewoon van alle wallen om zo te zeggen.Je bent niet aan een groep gebonden,je bent vrij in het bepalen van je keuzes.Niemand die je erop aanspreekt…


  Maak melding
 24. stel de regering treedt af!!!
  wat dan?!?

  Chan wordt president?
  Hofwijks president?
  Boefdraad President?
  45% van de bevolking wil geen hindoestaan of andere aziaat als president. Dus dan maar liever pinaren!


  Maak melding
 25. Beste mensen,
  Allang niets van mij gehoord omdat er ook niets te melden was.
  Wij hebben hier alles onder controle dus kom op met jullie Aktie.
  Laat je spierballen zien.
  DAMSCO laat de tokkies maar .
  Ons krijgen ze niet klein.


  Maak melding
 26. Hermien@
  Waarom denken Surinamers dat Nederlanders het God vergeten wil terug hebben, ga eerst maar aan Palu vragen hoe je het moet doen, onafhankelijk worden.
  Jullie hebben vanaf 1950 zelf bestuur gehad en wat hebben jullie er van gemaakt niks nakkes nada, en vraag om een eerlijk antwoord van p
  Paul dat kunnen ze niet omdat zij aan alle. Kanten gefaald hebben, de groot schreeuwen. Al krijgt Nederland 10 miljard er bij Dan nog willen we suriname niet terug hebben
  Sari Tori


  Maak melding
 27. @RobG; @Parbo: @Marcus;@Hermien; burgelijk ongehoorzaamheid oftewel opkomen voor je burgerrechten betekend nog niet dat Men uit is op presidentschap. Dat een hindustaan geen president mag worden weten we al vanaf de jaren 50. De bevolkingsgroep die wel een president mag leveren is ook bekend. Waar het nu om gaat is dat het volk door jullie zogeheten” gado seni plee-sident” heeft alleen maar éên ding in zijn kop; hoeveel kan ik maken en hoe kan ik ze misleiden en uiteindelijk opzadelen met armoede, criminalieteit, alfabetisme, etc,etc van hier tot Tokyo. De aziaat wordt van oudsher door de afrikaan in Suriname als buitenlander gezien, vandaar dat jullie de mening opna houden dat een hindustaan geen president mag worden. Gelukkig zijn axiaten net als creolen ook ingezetenen van Su en hebben ook actief en passief kiesrecht. Misschien moet Dino de criminele zoon van jullie leider in zijn vaders voet sporen treden zodat mensen als jullie weer iemand hebben om naar op te kijken. Same on You!


  Maak melding
 28. Onderzoek moet uitwijzen hoe dik de plaat voor de kop van RobG is! En welke personen / instelling(en) deze RobG (inclusief zijn ‘ balzakbewoners’ Parbo en Damsco) faciliteert om maar onzin en nonsens te blijven verkondigen. De ongefundeerde aannames en verdraaiingen door dit trio zijn weer niet van de lucht!


  Maak melding
 29. Ik lees weleens meer dat sommigen vinden dat een Hindoestaan geen president mag worden. De achterlijkheid van die bewering snap ik niet. Volgens mij zijn het ook niet de meest snuggeren die dergelijke beweringen doen. Het presidentschap is toch niet voorbehouden aan mensen van één bepaalde etnische groep? Wat een kolder.
  Bovendien zijn er in het verleden wel Hindoestaanse presidenten geweest. Ik meen de heren Shankar en Ramdat Missier.


  Maak melding
 30. RobG
  Onderzoek moet uitwijzen wie (welke persoon of personen, instellingen of bedrijven ) deze anti-Suriname figuur financieel faciliteert.
  Jij als ingewijde zou daar toch antwoord op moeten kunnen geven, jij hebt connecties bij de regering toch, jij weet als geen ander wie er aan de touwtjes trek toch, jou inlichtingendienst laat jou dit keer in steek, niksnut, allen maar blazen.
  Veel geschreeuw weinig wol, met figuren zoals jij wordt Suriname ook niet wijzer


  Maak melding
 31. ze zeggen brandstof prijs moet terug gedraait worden??
  oke??
  wat voor alternatief hebben deze grappe makers dan op tafel?

  Je zou denken dat de vakbeweging juist met tegen voorstellen zou komen als je niet eens ben met een beleid .
  het is duidelijk dat de regering moet bezuinigen, in nederland zelf die zo rijk is hebben ze bezuinigd in 2008.
  maar nee hoor, die grappe makkers denken dat het volk van Suriname nog een koe is.
  de hele land, bedrijven, winkels, burgers in het bijzonder rijke Suriname kregen jaren lang subsidies, en de vakbeweing vind dat goed.

  wat voor vakbeweging zit er dan in Suriname, je zou denken dat ze zoals in Nederland op zou komen voor de werkende, maar nee hoor, ze gaan samen actie voeren met het bedrijf leven, want het zijn de zelfde C47 leider is geniet van gelden van bedrijven, deze man komt alleen op voor bedrijven en niet voor de sociaal zwakeren,
  heb je C47 leider ooit horen praten voor de arme mensen ??
  ze willen alles van de regering eisen in het bijzonder geld?? waar haald Suriname in Godsnaam dat geld dan vandaan?
  kunnen de leiders van Bvl en C47 het volk vertellen hoe de regering dan aan geld kan komen of als de regering naar huis gaat zoals ze dat wensen, wie gaat dan komen in de plaats van een nieuwe regering?? en waar gaat de nieuwe regering dan geld innen?

  Kunnen ze de bevolking vertellen, ABOP, VHP NPS , C47, Doe en overige waar de nieuwe regering dat gaat vandaan gaat halen en wat zullen dan de plannen en programme zijn??
  daar hoor je niemand over??
  waarom vraag de pers of stellen ze die vraag nooit aan deze leiders?
  ben benieuwd!!


  Maak melding
 32. Curtis steunt niet, hij is de eerste man van We zijn moen Deze manifestatie is begonnen door Maisha Neus en wordt doir velen ondersteund. MORGEN VERDER om 3 uur in de middag! Donderdag komt de vakcentrale erbij.
  Organiseren jullie de solidariteitscampagne in de “diaspora”? ‘GRAAG!!!


  Maak melding
 33. @ C47, Bvl en we zijn moe!! regering moet naar huis?

  ” ze zeggen brandstof prijs moet terug gedraait worden??
  oke??
  wat voor alternatief hebben deze grappe makers dan op tafel?

  heb je C47 leider ooit horen praten voor de arme mensen ??
  ze willen alles van de regering eisen in het bijzonder geld?? waar haald Suriname in Godsnaam dat geld dan vandaan?
  kunnen de leiders van Bvl en C47 het volk vertellen hoe de regering dan aan geld kan komen of als de regering naar huis gaat zoals ze dat wensen, wie gaat dan komen in de plaats van een nieuwe regering?? en waar gaat de nieuwe regering dan geld innen?”

  maandag 3 april 2017 om 21:10 uur.
  ******************************************************************
  Man … vrouw of wie je ook bent … ben je zo naief, dom, oerdom of een Abanie NDP’er?

  Waar haalt Suriname in Godsnaam dat geld dan vandaan?

  Bij Killer Bouterse {Staats- en Drugsgelden}, Abrahams 300 milj.US {OWenV}, Graanoogst { Carifesta }; Misikaba, Bouva, Panka { Naschoolse Opvang}, Eddy Jozefzoon {Schoolboeken}, Geerlings, Sopi Bosje, Kleptomaan Alibux ,Droga Boerenveen, Boefdraad en bij NDP-Abanies, types als RobG, Mazda, Parbo, Milton, To{do}tRt .

  Vroeg of laat gaan ze allemaal … zonder aanziens des persoons … achter SLOT en GRENDEL …. in het nieuw te bouwen Alcatraz.


  Maak melding
 34. Bouterse haalt straks weer zijn wapens uit de kast en begint weer te schieten als in 1982 toen 15 Surinamers werden doodgeschoten zonder een vonnis.Dus ik waarschuw jullie want deze domkop heeft geen verstand en kan alleen maar schieten.


  Maak melding
 35. Hilarisch!!

  En zo vallen ze door de mand.

  Waarom zou I-am-gold achter de schermen samen willen werken met het front. (Trouwens het front bestaat al 5 lange jaren niet meer).

  I-am-gold is erg slim. Likkebaardend hebben ze het contract met deze ongeschikte regering afgesloten. Bij de oppositie hadden ze deze kans niet gehad. Met die domme coalitie is het altijd kassa voor een geslepen Internationaal bedrijf.

  Je moet wel erg lang uit de arbeids-mode, (in between jobs) zijn, als je niet weet dat werknemers tegenwoordig niet meer 40 jaar lang één functie bekleden.
  In 2017 is het normaal dat je verschillende functies uitoefent, zeker als je werkgever, een (Internationale) organisatie, je de mogelijkheid bied voor bij of omscholing.

  Je kiest een baan uit vanwege de voorzieningen én het salaris, ook in Suriname, ze zijn daar niet achterlijk. Vraag maar aan de SLM en EBS medewerkers.

  Vroegâh was het anders ja.


  Maak melding
 36. Ook de terugkerende surinamer zit niet te wachten op een hindoestaanse president. Het is geen India. Het is Suriname. Zou hetzelfde zijn als een blanke of een chinees het land zou komen leiden. Not gonna happen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES