dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoTraining Stichting Lobi in Suriname

Training Stichting Lobi in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Stichting Lobi in Suriname heeft in het kader van haar strategische planning, onlangs een training over Comprehensive Sexuality Education (CSE) uitgevoerd. De algemene directeur van Stichting Lobi Nensy Bandhoe zegt dat deze training goed aansluit op een van de doelstellingen van de stichting, namelijk jongeren op een structurele manier bereiken voor wat betreft seksualiteit. Deze training geeft de trainee niet alleen inzichten over de biologische aspecten van seksualiteit, maar biedt ruime vaardigheden en inzichten over diverse genderaspecten in de hedendaagse samenleving.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. @Drs. Philhar
  Wat voor vaardigheden? Hoe je een tampon of condoom moet aanbrengen?

  zondag 2 april 2017 om 11:11 uur.
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Het feit,is dat de eerste ACHTERLIJKE reactie altijd afkomstig is van een PAARDENLUL !,….zie hier maar het bewijs….DE NAAM IS Drs. Philhar.


  Maak melding
 2. Zij mogen wel eerst gaan afvallen.
  Seks hebben is zeer goed om calorieën te verbranden. Je kunt een klein half uurtje gaan joggen, of samen met je partner leukere dingen doen tussen de lakens. Een krachtige vrijpartij verbrandt meer calorieën, daarnaast heeft ook het standje een invloed op de hoeveelheid calorieën die je verliest. Volgens de onderzoekers speel je het meeste calorieën kwijt wanneer zij bovenop zit: tot 207 calorieën in een half uur tijd.

  Zo te zien doen zij helemaal niets


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES