zondag, april 21, 2024
HomeFotoOok aandacht voor Wereld Autisme Dag in Suriname

Ook aandacht voor Wereld Autisme Dag in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Verenigde Naties hebben vandaag, 2 april, uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag (World Autism Awareness Day). Op deze dag staat autisme wereldwijd in de schijnwerpers, dus ook in Suriname. Op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur vond afgelopen week de kick-off van de Autisme Awareness Maand plaats. Minister Robert Peneux (l) heeft daarbij een banner ontvangen uit handen van de vertegenwoordigers van de Stichting Rotary Suriname voor Autisme.

De Autisme Awareness Maand in Suriname is bedoeld om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk is. Naar schatting 35 miljoen mensen over de gehele wereld hebben een stoornis in het autistisch spectrum.
Stichting Rotary Suriname voor Autisme

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES