donderdag, april 11, 2024
HomeFotoDistrictsplan van Brokopondo naar minister

Districtsplan van Brokopondo naar minister

-

Does Travel - naar Suriname

Minsiter Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname ontving vrijdag het districtsplan van Brokopondo uit handen van districtscommissaris (dc) Kenya Pansa van Brokopondo. Alle dc’s hebben hun plannen over het dienstjaar 2018 ingediend op het kabinet van de minister. De wettelijke periode voor het indienen van districtsplannen is vrijdag verstreken. Om te worden geïncorporeerd in de staatsbegroting, moeten de lokaal opgestelde plannen eerst worden ingediend bij de centrale overheid in Suriname. Door indiening bij de minister van Regionale Ontwikkeling, vinden de plannen verder, via de minister van Financiën, hun weg naar de verschillende departementen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Al bij voorbaat een mislukt plan, want monie no de. Ook toen in 2010 er genoeg geld was in de staatskas, alla ndp plan foe didibri misluk. Met rovers en moordenaars aan de macht dankzij die elite paars corrupt geldzuchtige parasieten en poepvliegen die hem in het zadel wensen te houden om zo verder te kunnen blijven stelen uit de staatskas, wordt het land verder leeggeplunderd. Langzaam maar zeker zal het volk alles waar Venetiaan aan heeft gewerkt te niet worden gedaan door deze mpp roversbende die de nationale dieven partij vertegenwoordigen. Een paarse vervloekt dom volk stemde voor al deze paarse ontwikkelingen en verdienen het aan have en goed en lijve te ondervinden hoe het was om te overleven tijdens de mislukte vervloekte revo periode.


  Maak melding
 2. Al schrijf je je vingers blauw aan rapporten , het zal je niet helpen , bouta , ik heb een belofte gedaan en die zal ik nakomen , autobanen , huizen, tremrails van Paramaribo tot onverwacht, transport trainen van brokopondo naar moengo, zoetwater transporten, diepzeehaven , rijstbouw, casave, het voedsel centra voor de caribian, bouta zou ook nog geld schenken aan Nederland om uit de economische malaise tekomen, het zwarte goud exploiteren goud mijnen exploiteren, het zou miljarden gaan opleveren, volgens mij is een select groepje stinkend rijk verwoorden van al die consessies, en maar liegen en bedriegen .
  Oplossing op basis beginnen agrarische sector met spoed ontwikkelen en mechaniceren , groeten bloemen koeien melk melkpoeder, visserij en dan het toerisme aan pakken Suriname heeft meer te bieden en is mooier dan jullie zelf denken , avonturiers zijn gekop landen zoals Suriname, er bosjes oud militaire die graag naar Suriname komen .. dat leverde 100.000 de op doe er wat mee , ban de corruptie uit ,
  Het gros van de ambtenaren, her plaatsen naar de agrarische sector hebben al lang genoeg geprofiteerd van ambtelijke te werkstelling laat ze maar wat terug doen,
  Maar ja jullie baasje en zijn clubje zal het er wel niet mee eens zijn, anders verdienen die weer niks zonder iets voor te doen , zo lopen er een paar 10 tallen 1000de die niks doe en toch geld vangen , goeie economie hebben jullie dat je dit al8 jaar kan vol houden???? Dus mouwen opstropen en gaan met die banaan


  Maak melding
 3. Alla presie blakka mang regeri na soso armoede en uitbuiting en dom houden van hun eigen soort. Geen wonder dat vele ndper ’s een Afrikaanse roots of een mix daarvan zijn.


  Maak melding
 4. In Zuid Afrika heeft NZuma de corruptloze minister van Financiën ontslagen. Naast vele anderen. Omdat ze tegen roven van de staatskas waren en NZuma de staatskas wil roven en verdelen aan z’n vriendjes.
  Opnieuw een bevestiging dat ze alleen op macht en geld uit zijn en niks geven om het volk.


  Maak melding
 5. Er is ook een plan ingediend om na het dreggen van goud in het Afobakka meer, dat meer te dempen en een huizen bouw project op het gewezen meer op te zetten.


  Maak melding
 6. @Jacobus; met een vliegveld en een enorme waterpretprak. Alleen bedoeld voor NDP-ers en de familie van hun. Het enige wat je moet om in aanmerking te komen voor een gratis huis op dat meer is, laten zien dat je voor Tarantula gelogen, gestolen, bedrogen en gemoord hebt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES