donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname's nieuwe minister van Justitie moet kunnen communiceren

Suriname’s nieuwe minister van Justitie moet kunnen communiceren

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 mrt – Eugene Jacques van der San is Suriname’s nieuwste minister van Justitie & Politie. De voormalige directeur van het Kabinet van de President moet zich strak houden aan wet en recht en ook goed communiceren. Dit zei president Desiré Bouterse tijdens de beëdiging.”Het is geen gemakkelijke taak”, zei Bouterse. De vorige minister van Justitie & Politie heeft het geweten.

Jennifer van Dijk-Silos moest er het veld om ruimen. “In het leven zijn er zaken waarvan je denkt dat mensen zich eraan zullen houden. Ik weet zeker dat u zich loyaal opstelt naar onze grondwet toe. Ik weet dat u ook een harde werker bent. Wat ik vraag is de communicatie open te houden naar uw ondergeschikten en anderen. Wij maken ook een fout, we moeten de mensen echt uitleggen hoeveel problemen de regering heeft”, zei Bouterse.

Het luide en intense protest tegen de verhoging van de brandstofprijs hoefde niet. “Als we het hadden uitgelegd, denk ik dat de mensen meer begrip zouden hebben. Als de communicatielijn helemaal verstoord is, naar constitutioneel bevoegden, geloof me dan hebt u een probleem. Deze president zal geen andere keus hebben dan naar eer en geweten te handelen in lands belang”, aldus Bouterse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
 1. Ik heb regelmatig de ingezonden stukjes van deze meneer gelezen bij Starnieuws en dan zakt werkelijk je broek af. Deze man op JusPol wil betekenen dat de verdachten van december ’82 en Moiwana vrijuit zullen gaan, schandelijk dat deze hielenlikker minister is geworden.


  Maak melding
 2. Aj deze man is de paarse eindstation. Vd San heeft altijd de paarse stront moeten opruimen maar dit keer gaat het hem niet lukken. Problemen zijn groter dan ooit


  Maak melding
 3. YIPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ik heb een makkelijke weddenschap van € 500. gewonnen,ik ben met iemand een weddenschap aangegaan,,dat PANNENKOEK >>>..KOOS,..en AJ,..als de eerste twee flapdrollen,met een boeriekie reactie zouden komen.zo EZELS,nu ga ik lekker in BIMMRE EEN BIERTJE DRINKEN.


  Maak melding
 4. @ AJ

  Helemaal eens met je, deze asshole gaat nog veel problemen geven, deze beterweter met zijn ingezonden berichten op starnieuws, denkt ook nog op de stoel van de rechter te kunnen zitten, om die moordenaar die hij al die jaren gelikt heeft buiten een eventuele veroordeling te houden, en voor de politie organisatie, wens ik hun veel succes met hun nieuwe baas, die zoals algemeen bekend is, een alles beterweter is, en ook nog een kort lontje heeft.


  Maak melding
 5. Hij moet zich loyaal opstellen naar de grondwet toe, zegt desie, hahahahaaa. Wat een grap!!
  De regering moet de mensen uitleggen hoeveel problemen deze regering heeft. Veroorzaakt door wie?? Alsof de mensen dat niet weten of voelen. Wat een poppenkast. Lachwekkend allemaal….


  Maak melding
 6. Eunuch, moet Dora vervolgen. Dora zegt dat zijn gevoelige zaken met Rasoelbaks heeft besproken wat hen dichterbij heeft gebracht. Voorts zegt zij dat zijn loyaal is geweest aan Tarantula en Baijnath onterecht PG is geworden. Volgens haar heeft deze PG dingen gedaan die het daglicht niet kunnen verdragen, en dit alles in het 8 decemberproces. Dora moet eindelijk klaarheid geven in de verkiezingsfraude uit 2010, verdwijnen van een heli met twee piloten, toepassing art 148, drugstransporten. Dora laat zien dat je je titels waard bent en hang de vuile was van Tarantula buiten. Het volk zal jou daarvoor dankbaar zijn, anders gaat Eunuch je vervolgen voor je wandaden.


  Maak melding
 7. “De voormalige directeur van het Kabinet van de President moet zich strak houden aan wet en recht en ook goed communiceren.”

  – Dat het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is met deze ongeregelde bende…

  “De vorige minister van Justitie & Politie heeft het geweten. Jennifer van Dijk-Silos moest er het veld om ruimen. “In het leven zijn er zaken waarvan je denkt dat mensen zich eraan zullen houden.”

  – Wordt het volk hier van informatie onthouden???


  Maak melding
 8. Silos heeft president niet voldoende ingelicht, zoals over die contacten met DEA. Van der Sanie moes doe a sanie moro boeng. Hij moet gelijk onraad ruiken als DEA aankomt en direct president op de hoogte stellen.


  Maak melding
 9. Suriname’s nieuwe minister van Justitie moet kunnen communiceren. Wat een giller, wat een kul!

  Suriname’s nieuwe minister van Justitie moet daadkrachtig zijn waar zwakte reageert!


  Maak melding
 10. Oei oei oei !!! Communicatie openhouden naar ondergeschikten en anderen. Eugene van der San heeft de baan geaccepteerd op zijn oude leeftijd. Wat een uitdaging! Ik wens hem sterkte toe vanaf deze plaats maar hem kennende zal het geen eenvoudige taak zijn.Hij zal moeten afleren om puur op de man te spelen en af te zien van powerplay.Aan visie zal het niet ontbreken maar hij duldt weinig inspraak en is wantrouwend.


  Maak melding
 11. de volgende niks nuttiger is weer aangesteld..

  wat het zal worden, is niet veel meer dan al die voorgangers..

  het land is immers failliet en wordt niks verwacht aan ontwikkeling,, trouwens hersen hebben deze lieden niet..

  nergens op deze aarde, waar een donker zwarte aan de macht is, komt er geen welvaart/weelde ..,

  alleen maar ellende..

  sme heeft zoveel goud in zijn grond, maar die dommeriken, kunnen er niks van bakken..,

  zelfs met de mededeling van die Canadees / Amerikaan kunnen ze niet reageren of actie ondernemen hoeveel goud ze nu hebben gevonden..

  niemand binnen deze boeven bende weet, hoeveel goud er dagelijks wordt weg gedragen….

  zoveel verstand hebben ze niet.., en dat zijn onze lijders..


  Maak melding
 12. =Tussen de regels door staat dit geschreven. Zal alles weer teruggedraaid worden?????

  Bouterse moet de laatste zijn die over communicatie praat, omdat hij dit helemaal NIET kan.

  Van der San heeft tijdens de toespraak de politiebond gevraagd zaken die bij de rechter aanhangig zijn gemaakt terug te halen. In overleg met de administratieve overheid zullen ze worden opgelost.

  Bouterse zei dat het bekend is dat ‘Sjenie een korte lont heeft’, daar kan weinig aan veranderd worden. Waar de president wel de nadruk op legde is de communicatie. Zonder een goede communicatie verstopt en verstoort alles, waardoor er problemen ontstaan.


  Maak melding
 13. Mensen zitten niet te wachten op prutsers de toevallig goed kunnen communiceren. Een leugen blijft een leugen en slecht afgeleverd werk blijft slecht werk.


  Maak melding
 14. Eugene v d San heeft genoeg ervaring.
  Hij was jaren hoofd personeelschef van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
  Zijn broer was politie agent rechercheur en staatsgeleerde.
  Hij gaf ook les aan ambtenaren opleiding die wij als surnumerair kennen.
  Voor de mensen die Suriname kennen de lessen worden gegeven achter de begraafplaats dus in de keizerstraat.
  Naast regering gebouw als ik het goed heb.
  Dus ik geef hem de voordeel van de twijfel.
  Maar deze arrogante minister is honderd procent NDP en wilde ook nog zijn kind voortrekken die het examen niet gehaald had.
  Dus Bouterse zal blijven dicteren.
  Criminaliteit is mijn grootste zorg op dit moment.
  Deze man zal niet veel van Silos verschillen.
  Deze minister heeft gelden verduisterd bij Binnenlandse zaken en overgeplaatst naar het kabinet van de president en nu minister van Justitie.
  Ik wil naar Suriname omdat je als een ezel de hoogste positie op de ladder kan bekleden.


  Maak melding
 15. Wat Tarantula met de goede communicatieve vaardigheden van Eunuch bedoelt is dat deze man in staat is een koelkast aan een eskimo te verkopen. En dat is precies wat Tarantula nodig heeft. Een mooie verpakking met een mooie lintje erom heen. De inhoud mag de paarse shit zijn, maar het moet mooi aan het volk verkocht kunnen worden. Ik lees nergens, dat de communicatie traceerbaar/ verifieerbaar/ tijdig en volledig en transparant moet zijn. Eunuch, moet echt met de heer Raghoebarsing bij bisschop Choennie gaan biechten, wedden dat Eunuch als eerste op zijn bek gaat.


  Maak melding
 16. In Venezuela is het Maduro in Suriname Bouterse.Dictators
  die zich door manupulaties en senarios in stand houden.De benoeming van Van der San is weer onderdeel van zo een senario.Zijn hoofd doel word het frustreren van het 8 december proces de rest is bijzaak.But also the longest rope has an end!


  Maak melding
 17. Hij moet zich loyaal opstellen naar de grondwet van de republiek Suriname En Internationale Verdragen, cq Mensenrechten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 18. Zeer geachte Minister Van der San.
  Gefeliciteerd.
  Minister hopelijk komt er orde op zaken op het politie buro Houttuin.In plaats van orde op zaken te brengen creeren ze wanorde en openbare onrust. Recent hebben ze een stier in beslag genomen. Betreffende stier kan een gevaar vormen voor weggebruikers.Stel dat een bromfietser die stier aanrijdt en de bromfietser komt te overlijden, wie is dan daarvoor verantwoordelijk.
  Er zijn reeds buurtonderzoek geweest, verder is de meneer bij wie de stier gekocht is ook verhoord. Maar de rechtmatige eigenaar kan nog steeds niet krijgen daar denk ik dat de politie waarschijnlijk op doden in het verkeer wacht om de zaak af te wikkelen.
  Gaarne uw medewerking in deze.


  Maak melding
 19. Van der San begin alle hard drug vangsten te verbranden ,dan ben je een man .

  Akan zwarie Dikke Silos wilde geen drugs verbranden

  Dank zij Dikke Cilos heeft NDP 26 gestolen zetels vooral in Paramaribo .

  Dikke Cilos word volgend verkiezing 2020weer voorzitter hoofd stemburo .

  Doehkie vice President Nickerie ga je weer op de podium staan in Paramaribo .

  Het gaat goed Doehkie met NDP potje pindakaas 45 SRD
  een sigaret 2 SRD .

  ik zie geen paarse petten meer op straat Doehkie heb je een paarse of oranje pet op .

  Met brandstof in komsten wel Regering NDP Staats uitgaven betalen .

  Alles wat NDP doet is goed , deze gasten maken nooit fouten

  Waarom klaag men dan ,gaat het zo goed NDP .

  Op donderen al 35 jaren alleen maar smoesjes en tijd bommen plaatsen voor het VOLK .

  Straks gaat men staatsvijanden zoeken Sillos had ze niet gevonden .

  Limbo draai de nummers van Papa Twautje voor Bouterse en vrienden via Radio SRS OK Limbo ,ook voor Hooghart .


  Maak melding
 20. Van der san heeft vervalste juridische diploma’s voor zover jullie dat niet weten.

  De opdracht van killer Desi aan van der san is zich te houden aan wet en recht. Daarbij met nadruk van art 148 die de killer moet vrij pleiten


  Maak melding
 21. Het woord “communiceren” komt niet voor in de paarse vocabulaire. Uitsluitend dictatoriale “monologen” van gevaarlijke gekken.


  Maak melding
 22. Van den san minister van juspol….wat een onsmakelijke 1 april mop!! Ik hoop dat we morgen wakker worden en dat we te weten komen dat deze episode van den san gewoon een boze droom of een nachtmerrie was geweest,
  Damsco pannekoek is blij,een trouwe volgeling van baasje heeft overgenomen…de dagen van zijn baasje zijn verlengd,en zo gaat het ndp spelletje,,,stuivertje verwisselen door…Maar straks komt een einde aan al die piespas van de ndp!


  Maak melding
 23. Nieuwe minister Juspol MOET :

  de regering en pres adviseren zwaar te bezuinigen

  zorgen dat de criminaliteit drastisch gaat dalen

  zorgen dat hij afblijft van mensenrechten en van de Grondwet

  zorgen dat hij de Onafhankelijke Rechtsspraak erkent, en op geen enkele manier deze dwarsboomt

  zorgen dat hij meer inzicht krijgt in staats- en bestuursrecht

  PS : Een niet-onafhankelijke minister op Juspol zal altijd falen !


  Maak melding
 24. Eugene van der San.,wordt minister van justitie ,…paniek in de tent,..alla sma ( anti NDP ers,.) e broeja !,..ma oe nom spang,want hij zal jullie met de wet in zijn linker hand,..en met de rechter hand een draai om de oren geven.maak je borst maar nat . a mag toch .?


  Maak melding
 25. Nog een couplet toevoegen aan ons volkslied:

  God was met ons Suriname
  Hij verliet ons heerlijk land
  Toen Bouta en de zijnen kwamen
  Werd ons land aan de duivel verpand
  Stelen en fraude in gedachten
  Leugens en bedrog, dat krijgen wij
  Al wat slecht is te betrachten
  Dat verdoemt ons land tot bedelarij


  Maak melding
 26. Bouterse houdt het volk voor de gek.Het probleem van Suriname is Bouterse en hoe langer deze man de president is komt het land nooit meer vooruit pint uit.Ook de minister van Justitie gaat het niet beter doen.Dat is mijn voorspelling.Ook de december moorden verdachte komt nooit meer voor de rechter.Het volk is alles al zat maar durft hun mond niet open te doen anders krijgen ze de kogels als in het verleden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES