dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurRoy Ristie nieuwe managingpartner omroep RTV7

Roy Ristie nieuwe managingpartner omroep RTV7

-

Does Travel - naar Suriname

Verbindingsmakelaar, communicalist en policy entrepeneur Roy Ristie wordt per 1 april manager marketing & communication van de nationale Caribisch/Zuid-Amerikaanse diaspora omroep RTV7 in Nederland. Deze TV zender is gedurende 7 dagen in de week 24 uur per dag te ontvangen in meer dan 6 miljoen huiskamers in Nederland. De programma’s hebben een link met herkomstlanden van het Koninkrijk der Nederlanden, maar over diverse zaken en nieuws uit de Caribisch/Zuid-Amerikaanse diaspora.

Roy Ristie: “dit medium levert een bijdrage aan het geheugen van ons allemaal. Het kijkt optimistisch naar de toekomst en bewerkstelligd het thuisgevoel van ook haar doelgroep in Nederland; en dat verdient meer maatschappelijk draagvlak”. Typerend voor de man die altijd op zoek is naar de verbinding.

RTV7 voert de slogan ‘Welcome Home’ omdat iedereen zich in Nederland thuis moet kunnen voelen”, aldus Ristie, die in zijn nieuwe functie de toegang van producenten tot het medium wilt vergroten. RTV7 is voor iedereen die thuis hoort in Nederland.

Ristie zal zijn functie combineren met o.a. het Algemeen Bestuurslidmaatschap dat hij in Amsterdam Zuidoost vervult.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Super goed !! hier ben ik heel blij om..
    waar ik heel blij om bent dat deze zelfde Roy Ristie mij viool heeft leren spelen , waar ik later heel veel genot van heb gehad in diverse symfonie orkesten . proficiat makker
    trouwens als ik Mars Militair van Schubert hoor, dan denk ik aan die goeie ouwe tijd van het Surinaamse jeugd orkest
    veel geluk makker ,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES