Nieuwe ambassadeurs bieden geloofsbrieven aan

7
Nieuwe ambassadeurs bieden geloofsbrieven aan

President Desire Bouterse van Suriname heeft woensdag op het Presidentieel Paleis de geloofsbrieven aangenomen van Sylvestre Aka Amon Kassi en Xoliswa Nomathamsanga Ngwevela(FOTO), niet-residerende ambassadeur van Ivoorkust, respectievelijk Zuid-Afrika. Gisteren kregen nog drie ambassadeurs, die gestationeerd zijn in Suriname, de gelegenheid hun geloofsbrieven aan te bieden.

- Advertentie -

7 REACTIES

  1. Hopelijk heeft de min. van buitenlandse zaken de ambassadeurs op de hoogte gebracht van de situatie in Sur.Dat hun landen alvast voedsel en ander hulp kan verzamelen voor Sur. Zo als het nu uitziet behoort Sur.binnen kort tot de landen als Haiti,Venezuela,Somalie,Z-Sudan en erg van hulp afhankelijk.

  2. Dit zijn de landen voor een eventuele vluchtroute voor de meervoudig moordenaar en mensenrechtenschender DESIRE DELANO BOUTERSE.

  3. Ma warom die ambasa deur moet verklaaare aan persiden dat hei geloof? Is niet welkom hei in Surinaam as geloof hei niet?

  4. @ Ba Hira: Zuid-Afrika is ge√Įnteresseerd vanwege het goud. De ambassadeur van Ivoorkust doet Suriname er gewoon bij. Wellicht vanwege de verwantschap met de Afro broeders en zusters.

  5. De president is alleen maar goed om geloofsbrieven te accepteren meer weet hij niet.Wat een zielig figuur heeft Suriname als president.Zelf Brunswijk en Somohardjo zou het beter hebben gedaan om het land vooruit te krijgen,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.