dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoNieuwe ambassadeurs bieden geloofsbrieven aan

Nieuwe ambassadeurs bieden geloofsbrieven aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Desire Bouterse van Suriname heeft woensdag op het Presidentieel Paleis de geloofsbrieven aangenomen van Sylvestre Aka Amon Kassi en Xoliswa Nomathamsanga Ngwevela(FOTO), niet-residerende ambassadeur van Ivoorkust, respectievelijk Zuid-Afrika. Gisteren kregen nog drie ambassadeurs, die gestationeerd zijn in Suriname, de gelegenheid hun geloofsbrieven aan te bieden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
  1. Hopelijk heeft de min. van buitenlandse zaken de ambassadeurs op de hoogte gebracht van de situatie in Sur.Dat hun landen alvast voedsel en ander hulp kan verzamelen voor Sur. Zo als het nu uitziet behoort Sur.binnen kort tot de landen als Haiti,Venezuela,Somalie,Z-Sudan en erg van hulp afhankelijk.


    Maak melding
  2. @ Ba Hira: Zuid-Afrika is geïnteresseerd vanwege het goud. De ambassadeur van Ivoorkust doet Suriname er gewoon bij. Wellicht vanwege de verwantschap met de Afro broeders en zusters.


    Maak melding
  3. De president is alleen maar goed om geloofsbrieven te accepteren meer weet hij niet.Wat een zielig figuur heeft Suriname als president.Zelf Brunswijk en Somohardjo zou het beter hebben gedaan om het land vooruit te krijgen,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES