vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieVHP: deze regering heeft lak aan het Surinaamse volk

VHP: deze regering heeft lak aan het Surinaamse volk

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 mrt – “Opnieuw laat de regering zien geen luisterend oor te hebben voor het volk, daarom zitten wij in deze grote problemen.” Dit stelt de Verenigde Hervormings Partij, VHP. De drastische verhoging van de brandstofprijs is alleen maar het zoveelste voorbeeld. Niet alleen de oppositie, maar ook de vakbeweging, het bedrijfsleven, leerkrachten en anderen hebben opgeroepen om de brandstofprijs niet te verhogen.

Al deze groeperingen hadden de bui al zien hangen. “Maar deze regering heeft lak aan het volk”, stelt de VHP. Met de aanpassing van de brandstofprijs is opnieuw een dieptepunt bereikt. De samenleving zal het op allerlei manieren voelen. Het is tijd voor een antwoord en dat komt ook. “We gaan voor partnerschappen, het is nu echt tijd dat het volk zijn tanden laat zien, we moeten ons niet verder laten uitbuiten.”

Dat minister Ferdinand Welzijn van Handel Industrie & Toerisme het had over een minimale verhoging, slaat als een tang op een mager varken. “In plaats van dat de regering het arme volk beschermt, wordt het juist uitgeknepen met de verhoging van de brandstofprijs. In plaats van de kleine man en vrouw te beschermen krijgen zij de volle rekening gepresenteerd. Een regering moet juist als schild dienen voor de zwakkeren en hen niet uitbuiten.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

51 REACTIES
 1. mooie uitspraak van de vhp.
  ondertussen houden ze hun achterban thuis bij elke demonstratie of staking.
  verenigde huichelaars partij.


  Maak melding
 2. Chan houd de bevolking aan het coke lijntje. Zijn vriend Haroun A is aangehouden in Amsterdam en nu probeert hij de boel af te leiden. De vhp ers worden stuk voor stuk ontmaskerd en ze belanden allemaal achter de tralies.


  Maak melding
 3. De oppositie is bedachtzaam, dit geldt ook voor de grootste oppositie partij de VHP ook. Boeven als Brunswijk en Domohardjo die moeten op hun kansen om zonder al te veel inspanning straks mee te profiteren. Daarom moet VHP even geduld betrachten en bezien wat de draagvlak in de samenleving is om op straat te gaan. Tarantula heeft continue last van loesbere. Hij poept telkens weer hetzelfde hoopje poep, met andere vliegen erom heen zoals Eunuch de min van Zus en Pil.


  Maak melding
 4. Ben moe van al die wijze raad van de oppositie.Alsof het volk het niet aan den lijve voelt…ze hebben nu al het mes op de keel gedrukt.Wanneer gebeurt er nu eindelijk wat…wanneer gaat de VHP onder leiding van Santokhi zijn mensen bijeen roepen,mobiliseren en de strijd aan gaan.Curtis stond er alleen voor moe gestreden waar was Santokhi met zijn mensen.Het is nu samen bundelen voor de goede zaak of vergaan.Mijn inziens heeft de vhp,vakbeweging allemaal lak aan het volk.Ze zien het,bevestigen het en doen er vervolgens niks mee.HET WACHTEN IS OP 2020..je bent een leider of je bent het niet!!!Al het praten tussen nu en 2020 is LARIEKOEK..


  Maak melding
 5. De VHP denkt dat deze problemen/zaken alleen in SWITI Sranan voorkomen.Ik denk/weet dat het Surinaams volk veel slimmer is dan deze clown Chan ons wil doen geloven.En voor alle negatievelingen waar ook ter wereld DIK Trump heeft een functie voor zijn dochter geregeld.Worden jullie eens een X wakker dit is POLITIEK.Niet steeds lullen over SWITI Sranan kijk maar om je heen wat er gebeurt in de wereld,en probeer ervan te leren.


  Maak melding
 6. Het volk heeft hier zelf voor gekozen.
  Zelfs de jongeren van Su hebben met de kennis van nu toch nog gekozen voor een criminele leider en een criminele organisatie.
  De oppositie kan niet meer doen dan de de gevolgen van de verkeerde keuze aankaarten.
  Als het volk ooit tot besef komt en ontevreden is moet zij zelf in actie komen.
  Zolang het volk blijft zwijgen geeft het volk goedkeuring aan deze criminele regering.


  Maak melding
 7. Ba suku ba feni, ba tjari.
  Heb geen medelijden met de mensen daar. Ze zijn nog steeds bezig om het land op te bouwen. Als ze 4 heipalen de grond instampen komt het bovenlaag erop en dan dondert een van de heipalen, in een land zonder aardbeving !!!!


  Maak melding
 8. Bij Tarantula en zijn bende ontbreekt enig besef van behoorlijk bestuur. Waar ze goed in zijn is intimideren, beledigen, kaalplukken etc. Besef dat Tarantula en zijn bende over geweldsmonopolie en fiscale monopolie beschikken. De trend die de bende vanaf het begin van hun aantreden hebben laten zien is het land kaal plukken en dreigen met represailles. De oppositie moet de ijzer smeden als het heet is.Voor nu is het even afwachten wat het volk wenst. Vandaag zal het duidelijk worden.


  Maak melding
 9. In Suriname is iedereen bang voor Bouterse.Hij trekt zo zijn wapens uit de kast en begint zo weer te schieten als in het verleden.En Surinamers zijn bang voor kogels en daarom durft niemand zijn mond open te doen.Het volk heeft gekozen om deze domkop tot president te kiezen en nu kunnen ze geen kant op.Die man heeft zichzelf verrijkt ten kosten van alles en de domme massa pienaren want alle reserves van het land is weg zonder een verantwoording. Als Surinamer voel ik de armoede dagelijks in het land.


  Maak melding
 10. Wat een arrogantie van VHP: verenigde hindoestanen parasieten. Deze mensen proberen hun reputie als beschaafde bevolkinsgroep van Su welke hun succes altijd propageren dmv noeste arbeid. dit is lariekoek. Door deze bevolkingsgroep is Su leeggezogen. Ze zuigen het land leeg en maken het land kapot door hun corrupte gedrag. Door hun corrupte gedrag krijgen ze vergunningen van de overheid om het rovenpraktijk van domeingronden. import en export smokkel, consessies van hout, drugshandel enz enz. te kunnen doen. Bovendien zijn ze egoistisch en asociaal en geen oog hebben voor het belang van de maatschappij. Ze denken alleen maar zichzelf. Ikke ikke en de rest mag stikken mentaliteit. Ze leven in kasten en ze hebben een discriminatie mentaliteit. Ze zijn profiteurs. Kijk maar naar de voelselpakket. Die bestaat uit het eten van deze mensen zoals daal en bat en meel en olie enz. Van mij mag de regering alle belastingen( grond en huizenbezit, consessies, wegenbelasting en alle import exportgoederen) invoeren voor het maatschappelijk belang.


  Maak melding
 11. De floppositie kan zich beter opheffen. Deze gasten hebben hun kansen gekregen. Jarenlang hebben ze de bevolking uitgeknepen omdat zij hun oren lieten naar de oud kolonisator. Indirect maakten zij het land hulp verslaafd. Suriname moet leren op haar eigen benen te staan en dat is precies wat deze regering doet. Uit eindelijk zal Suriname sterker voor de dag komen.


  Maak melding
 12. @Brokobaka; veel geblaat weinig wol. Zonde van het gebruikte speeksel. Dat Hindoestanen het land zou hebben uitgezogen en tot aan de bedelstaaf hebben veroordeeld, is een sprookje waar u als volwassene graag in gelooft. Natuurlijk zijn de Hindoestanen de gebeten hond want dit zit nu eenmaal in de genen van de zwarten; steeds met de schuldige vinger naar anderen wijzen. Dit gebeurt overal, in de VS en Zuid Afrika zijn het de blanken die de negroïde bevolkingsgroep onderdrukt en uitbuit, in Uganda, Malawi Kenia zijn het de Indiërs die de zwarten onderdrukken. Nu lees ik dat dit ook in Suriname het geval is. Je kletst dus uit je nek want in plaats van de schuld bij je eigen bevolkingsgroep te leggen, wijs je naar de Hindoestanen.Nu maakt u een verwijt dat zij, althans zo begrijp ik het, voedselpakketten alleen aan de eigen bevolkingsgroep uitdelen. Wanneer staan jullie zwarten eens op eigen benen en nemen jullie het voortouw om niet afhankelijk van derden te zijn ?
  Laat het mij aub weten dan zal ik als eerste in de rij staan om bij u een voedselpakket op te halen.


  Maak melding
 13. Inderdaad zullen er meerdere verhogingen komen.

  Iedereen van het arme bevolking loopt nu de kans op van een hoge bloeddruk vanwegen al die verhogingen

  Wat straks dus weer een gevolg heeft voor een hogere gezondheid/ziekte zorg kosten .
  Wat resulteert in een andere verhoging om die gezondheid zorg kosten te kunnen betalen .

  Dus weer een verdere bloeddruk verhoging onder het bevolking .

  En zo gaat het door totdat de eerste sterft gevallen zich gaan voordoen binnen kort.


  Maak melding
 14. Als je van mening bent dat de oppositie iets voor je moet doen, dan moest je gestemd hebben op de oppositie.

  De oppositie is in de minderheid en kan daarom geen invloed uitoefenen op de adhoc beslissingen van deze regering.

  Desondanks zijn de paarsen zo angstig voor die kleine groep, dat ze zich haasten om allerlei verwensingen naar het hoofd van deze oppositie te slingeren.

  Make no mistake!
  Wat de oppositie zeker niet zal doen, is de kastanjes uit het vuur halen, met als gevolg een jarenlange celstraf á la oppositie Venezuela.

  Gaat niet gebeuren, lekker op de blaren zitten, het doet maar héél even pijn.

  Toedels.


  Maak melding
 15. Feiten die net zo oud zijn als Methusalem!

  De Hindoestaanse Surinamers bepalen nog steeds wat er gebeurt in dat land.

  Het zijn de geldschieters, de paarse fluisteraars, de maties, de regeerders, de cambio’s, de handelaren die bepalen wat er gebeurt.

  Ze bepalen ook wat je eet; want het zijn de Hindoestanen die ‘bruine bone’ en zoutvlees importeren, en de rijst die je dagelijks verorbert komt ook van de Hindoestanen.

  Op de site van de suri staatschuld kun je zien, wie de binnenlandse schuldeisers zijn: ja, goed zo..
  De Hindoestanen. De ‘not my president’ heeft flink geld geleend bij de Hindoestanen.
  Degenen die op hem lijken zijn loopjongens, zonder uitzondering.

  Wie betaald, die bepaald!
  Dubbele punt..


  Maak melding
 16. @Parbo en de rest van de paarsen hier
  Santokhi is niet de president,was hij het wel dan zouden wij het veeeeel beter doen!Jullie baasje helpt Suriname naar de verdoemenis !!
  Santokhi is een man van recht en wet. Hij gaat geen coup plegen noch tegen staanders executeren.Dus verwacht dit niet van hem.De wereld is bereid samen te werken met Santokhi,overal wordt hij als een leider ontvangen dit kunnen we niet van jullie baasje zeggen die lijkt huisarrest te hebben..hahahaaaaaa..net een gevangen vogel in een ndp gouden kooi!
  Santokhi kan niet alleen voor de gehele volk gaan vechten.Wij zijn niet blind we zien dat de surinamers allemaal schreeuwers zijn voor 1 dag ,de volgende dag hebben ze zich aangepast en de volgende maand beginnen ze opnieuw,Net op het moment dat ze de eindstreep zullen halen geven ze zich over.We hebben het zien gebeuren met de Valies episode!!Nog 1 stap en Valies zou de eindstreep en de overwinning behaald hebben toen juist gaf hij het op….
  Nu een allen die oproepen dat Santokhi de strijd moet gaan vechten…ach laat maar dezelfde schreeuwers gaan toch voor bouta stemmen!
  Santokhi en de rest van de oppositie had zich gevoegd achter Hofwijks en een ieder was geroepen zich achter hun aan te sluiten maar de meesten waren dolblij dat Santokhi namens hun gaat vechten,Ze kwamen niet opdagen! De surinamers gaan het nooit leren.Kijk naar de brazilianen daar kwam het volk op tegen de regering en Dilma moest het veld ruimen,Santokhi is volksvertegenwoordiger hij is daar om de belangen van het volk te behartigen .Hij en de rest van de oppositie doen hun best.Al worden ze monddood gemaakt ze doen hun zegje.Wij ,het volk,hebben geen schoften als volksvertegenwoordigers gekozen die vuisten gaat uitdelen,een paar executeert of meer in de straten te vinden is als schreeuwers!
  Santokhi moet het gevecht niet alleen namens ons gaan vechten.De surinamers moeten samen met hem het gevecht aangaan!!
  Maar geschiedenis is getuige,,…zo slim zijn surinamers niet,


  Maak melding
 17. Allen,

  Zolang er geen eenheid wordt in Suriname tussen de verschillende bevolkinggroepen, zal Suriname nooit vooruit gaan.
  De regering brengt bewist verdeeldheid, zodat zij niet iedereen tegen zich krijgen. dit is een politiek spel.
  Vorm een eenheid en zorg dat er nieuwe verkiezingen komen.Want zo kan het niet verder.
  SUCCES.


  Maak melding
 18. Daarom is nu het hoogste tijd om belastingen te innen op alles in Su en het afromen van illegale bezittingen tbn voor het land ala Holanda. Hierbij komt een einde aan de mafiacultuur van de kastelozen. Zolang deze onaanraken niet uit de kast laten komen zal Su altijd last hebben van parasieten.


  Maak melding
 19. Al die verhooging … sarie Tori….En gaat nog meer komen dat zijn de eisen… IMF…. de regering heeft kosten die moet van ergens komen.. en de makkelijkste manier belasting verhogen.


  Maak melding
 20. Het zijn allemaal klootzakken, Zowel in de DNA als in de regering.Denken aan hun eigen belang en corruptie viert hoogtij.Door de jaren niets structureel verandert in het land, waardoor het land mede hierdoor er slecht voor staat.


  Maak melding
 21. Dit hebben we allemaal de tedanken aan de front regering .ze hebben bouterse maxht gegeven .het had geen vertrouwen meer in 8 december .want niemand werd opgesloten terwijl ze dicht bij het vuur zaten en kijk nu wat van dit land dagelijks gemaak gewordt


  Maak melding
 22. Oppositie, houdt op met dit slap gelul. Trommel het anti paarse volk de straten op. Neem een voorbeeld van de Frans Guanezen. Ga de straten op om te protesteren tegen alle paars vervloekt komende ellende voordat de dictatuur definitief een feit is. Er is nog hoop. Neem een voorbeeld aan Curtis, lafaards. Ze kunnen dreigen en hopen daarmee het volk te intimideren en bang te maken. Maar ook hun dagen zijn naderende. Ga massaal de straten op voordat het te laat is.


  Maak melding
 23. Ja en kijk wat ze dagelijks van dit land maken .de ene probleem nog groter dan de ander .we gaan steeds dieperen dieper in de problemen .en zij gaan gewoon doir met feesten eten en dure drank en roven .


  Maak melding
 24. Ray, SURINAMERS zeggen duidelijk NEE tegen RACISME. Dus Santhoki mag in z’n olifantje de LIJDER uithangen. SURINAME heeft een ECHTE LEIDER, die OPKOMT voor het SURINAAMSE VOLK.

  Jou ChandriKA is een MISLUKKELING in de politiek.HOOPT hij NOG STEEDS op die twee (2) VIRTUELE zetels van z’n CHANTEUR Somo. HOOP doet leven! De VHP – de Valse Hoop op Paé-partij is in handen van een GEESTESZIEKE paé.

  In het PCS (Psychiatrisch Centrum Suriname) zijn ze bereid allemaal op hun SOORTGENOOT ChandriKA te stemmen. Maar buiten PCS waar de WAARACHTIGE SURINAMERS leven, kan hij MISSCHIEN nog rekenen op ENKELE van z’n OUDERWETSE maatjes die nog steeds VERSLAAFD zijn aan RACISME.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 25. Aan de racisten :

  Blijf maar stoken tussen bevolkingsgroepen, terwijl het land wordt geplunderd !

  Terwijl wij al opzettelijk failliet zijn gemaakt door wanbeleid !

  Verzuip in uw racistisch FAILLISSEMENT !

  PS : mensen laat u niet misleiden door racistische propaganda door de faillietmakers van Sranan !

  Rechtsstaat, Onafhankelijke rechtspraak, zware corruptiebestrijding kunnen Sranan behoeden voor verdere vernietiging !
  Racisme bevorderen heeft nergens tot iets positiefs geleid !


  Maak melding
 26. 1+1=2.

  Als een ondernemer hogere belastingen moet betalen, dan berekend hij de kosten door in de prijs van de producten.
  Het zijn dus de consumenten die hiervan de dupe worden.

  Sneeuwbaleffect:
  De ‘Bruine Bone’ met zoutvlees en rijst, wordt ook duurder;
  De ‘not my president’ heeft in 2020 niet genoeg financiën om het volk om te kopen;
  De ‘not my president’, zal een uitzondering maken voor de Hindoestaanse en Chinese handelaren.

  Conclusie: linksom of rechtsom…


  Maak melding
 27. Do the wrong thing

  Je baasje is een mislukkeling.Alleen mislukkelingen smeken om vergiffenis en willen amnestie. Santokhi heeft geen van ze nodig en vraagt niet erom!!
  Probeer lid te worden van de vhp uilskuiken. Je denkt toch niet dat iemand een loop tegen je slapen gaat houden om je te dwingen lid te worden van de vhp?!Verbreek de taboe eindelijk en wordt lid van de vhp!!Verander van kleur ,verander van paars naar oranje,durf het,doe het!!
  De ndp houd racisme wakker in Suriname.Volgens mij weten jullie paarsen niet eens wat racisme is!!
  Bij de vhp zijn ook creolen lid van en het is waar ze leven allemaal !!Niemand is gedood ,niemand is geexecuteerd ,niemand heeft vergif toegediend gekregen.Jij moet ook uit je cocon treden en wordt lid van de vhp!
  Wij beloven niks in ruil zoals bij de ndp het geval is.Probeer een keertje nee te zeggen tegen al de geschenkjes van de ndp die bestemd zijn je om te kopen zoals een bordje bbmet R.Ze hebben jou in hun broekzak. Ik denk dat jij hun onderbroek bent de ndp onderbroek!!


  Maak melding
 28. Voor de allerdomsten hier,
  niet Venetiaan heeft bouta de macht gegeven maar jij als stemmer.Jullie hebben voor een crimineel gekozen!Nu helpt dezelfde crimineel jullie naar je moer gaan.Venetiaan is geen rechter en ook geen politie ,hij kan dus onmogelijk vonnis gaan uitspreken!!


  Maak melding
 29. In ieder geval is Santhoki GEEN moordenaar en deze man is ook goed geschoold. Ook kan hij naar alle landen op de wereld zonder aangehouden te worden.
  Dit kun je niet van Bouterse zeggen.

  Bouterse is nu aan de macht en niet de VHP. Bouterse heeft in 2010 op het podium geroepen dat hij velen van de VHPérs zou laten opsluiten. Ik wacht nog steeds op die opsluiting.

  Mensen, zonder de hindoestanen stelt Suriname niets voor, omdat behalve de Chinezen de rest helemaal NIETS doet aan productie en melden zich massaal aan bij de Sociale Zaken.

  Als je als persoon blind bent om te zien wat er dagelijks gebeurd in Suriname en dit goed praat, omdat je ouders een stukje grond van Bouterse heeft gekregen zal het ook NOOIT goed komen met je ouders.

  Ik ben niet van de VHP en heb ook geen partij in Suriname.
  Ik wens het land en volk al het goede toe..


  Maak melding
 30. Veel NDP-ers vergelijken Suriname constant met Nederland .. Ja maar NL doet dit of dat ook dus ..
  NL heeft nu geen tekort meer maar een overschot op de balans.
  Hoe ziet de balans van Su er nu uit en wat zijn de verwachtingen voor komende decenia .. Iemand die de waarheid durft te zien zal geen goed nieuws hebben voor Su.
  NDP-stemmers hebben Suriname volledig ten gronde gericht !! Suriname en Dubai ?? Sukkels die dat geloven. Suriname is een een derde wereldland !!! Welke revolutie dan ??
  Hou jezelf maar voor de gek !!


  Maak melding
 31. DTRT….

  er heerst weer een behoorlijke chaos onder je hersenpan…die ene hersencel waarover je slechts bezit raakt oververhit van zoveel paranoïde hersenschimmen. Arme, kansloze stakker.


  Maak melding
 32. Ray yu mpp behaarde dallit. Neem een duik in de ganges samen met je homo dallit broeders. Misschien gaat dan het lichtje bij je aan. Segbai Chandrika is wanhopig. De man slaat in de wilde weg om zich heen. Hij wordt alleen gehoord door jullie redimusus. Bouterse is en blijft de sterke leider in Surinamer. Daaag Ray het boelertje van de roze plee


  Maak melding
 33. Srafu.
  Zo is het maar net

  Door iets of iemand te zoeken en het of hem/haar in een kwaad daglicht te stellen probeert men voortdurend de aandscht af te leiden.
  ” we gaan ze samen bestrijden”
  Ja, samen. Jij als ezel voor de kar en ik op de bok erachter.


  Maak melding
 34. Ray, geen ene CREOOL of andere bevolkingsgroep helpt een ZWAKBEGAAFDE als ChandriKA Santhoki in het zadel. RACISME moet hij uit z’n RACISTISCHE SEKTE de VHP – Vals Hoop op Paé-partij zien uit te bannen. Jij mag op een ZWAKBEGAAFDE als ChandriKA stemmen. SOORT zoekt SOORT. Jou VHP – KLIEK zit vol LANDVERRADERS eg GENIEPIGE DRUGSDEALERS. De VERWORVENHEDEN van de NDP willen ze ZOGENAAMD nu pas gaan KOPIËREN, de MULTI RACIALE AANPAK. Niemand gelooft deze SMEERLAPPEN na PAKWEG ZEVENTIG jaren in de politiek.

  Santhoki komt niet verder dan de poorten van de olifant. Jij bent een OUDERWETSE DOORGEDRAAIDE RACIST. Nu nodig je mensen uit om zich bij de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij te melden. Terwijl je dagelijks afgeeft op CREOLEN, hoe dom ze zijn. Terwijl het CREOLEN zijn die al de Hindostanen in SURINAME hebben OPGELEID.

  Jij als DOl- en DOORGEDRAAIDE moet op een CRIMINEEL tevens RACIST als Santhoki te stemmen. Laat hij de REST van de COKE die hij gejat heeft als mini-ster van Justitie en Politie weer terugbrengen voordat onze VOLKSPRESIDENT hem alsnog laat OPPAKKEN en OPSLUITEN. Voor de LAFHARTIGE moord op die Hindostaanse jongeman van Charlesburg heeft ChandriKA minstens TWINTIG jaren TEGOED.

  Als die enkele RACISTISCHE OVERBLIJFSELEN binnen de VHP – de Vals Hoop op Paé-partij er vandaag of morgen er niet meer zijn, is er niemand die zal omkijken naar deze DOORGEDRAAIDE RACIST. Jij zeker wel als eveneens ZWAKBEGAAFDE.

  SURINAME heeft nu de STERKSTE REGERINGSLEIDER ooit. Wie denkt aan een Santhoki? Misschien zijn makkertjes in het PCS (Psychiatrisch Centrum Suriname).

  Als Santhoki daar in het PCS (Psychiatrisch Centrum Suriname) bij zijn SOORTGENOTEN, de GEESTELIJK GESTOORDEN als zichzelf voor de GEK wil houden met z’n ZIEKELIJKE RACISTISCHE goedkope TRUCJES, heeft hij mijn zegen. Buiten het PCS (Psychiatrisch Centrum Suriname) maakt hij GEEN SCHIJN van KANS.

  De WAARACHTIGE SURINAMERS zien jou VHP als een Vieze Hoop Poep. De MODERNE WAARACHTIGE SURINAMERS willen NIETS te maken hebben met OUDERWETSE RACISTEN.

  ‘Schuldenaar’, Nederland werkt tot op de dag van vandaag met Surinaams geld uit de SLAVERNIJ, niet vergeten. SURINAME heeft zelf NOOIT SLAVEN gehouden. Het overschot waar jij het over hebt heeft tevens te maken met het ONUITPUTTELIJKE SURINAAMS GELD die nog steeds in jou Koude Kikkerlandje ROULEERT. je kent het gezegde toch: “GELD moet ROLLEN”.

  By the way: SURINAME zegt NEE tegen RACISME.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 35. Hallo Do the Right Thing, kan je voortaan zonder hoofdletters je reactie plaatsen en respect is bij jou ver te zoeken, trouwens bij vele die reageren, schelden en racisme op waterkant zijn gewoon. Ik ben een blanke en toon respect voor menen wat betekent dat je respect terug ontvangt ongeacht huidskleur, nationaliteit of geloofsovertuiging. Dus iedereen, o.a. ook Ray en Parbo reageer op een normale manier, dank u.


  Maak melding
 36. AJ, mensen zijn mensen, zwart, bruin , rood, geel, blank of huppeldepup, maakt niet uit. De WAARHEID is min of meer drijfveer.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 37. Ik wil de mensen adviseren om de ranking per land van benzineprijzen te raadplegen. Zij moeten zich niet laten misleiden door Santokhi, de hoofdman van de rovers die VHP, NPS en PL bevolken. Uit de notities van 17 maart 2017 blijkt dat Suriname met een prijs van $0,71 per liter op de 31 plaats staat.

  Het goedkoopste land is Venezuela. Het goedkoopste land is Venezuela. In dat land kost een liter benzine $ 0,01 of 1 dollarcent per liter. In Venezuela kost 1 liter water veel meer dan 1 liter benzine. In Guyana kost een liter benzine $0,88 dus 88 dollarcent per liter. In Frans Guyana betalen de mensen $ 1,49 voor een liter benzine.In Hong Kong zijn de mensen het duurst uit. De oppositie moet de mensen in Suriname niet voorliegen. Ze snakken naar politieke macht. De informatie over de prijzen van benzine kan men van het internet halen.


  Maak melding
 38. Zoals elke domme bouta lover vergelijk jij ook appels met peren. Elk land heeft zn eigen situatie. Maar ja voor jou zijn appels fruit en peren ook dus zijn appels en peren ook hetzelfde.


  Maak melding
 39. @Do The Wrong Thing :

  In uw racistische jargon zou er nu in Sranan sprake zijn van een Creools-NDP-staatsfaillissement ??

  Of is het een Stadsgeboefte-Staatsfaillissement ??

  PS : In elk geval wordt de GEHELE BEVOLKING financieel en economisch vernietigd !


  Maak melding
 40. Prabier:
  Dat is de oplossing, met een gevulde waterzak heenvaren en terugvaren met een binnenstebuiten gekeerde (water) zak vol met benzine! 🤔

  Van Amazone resources horen we ook niets meer!🤐


  Maak melding
 41. @beidi, die Chan zit er warmpjes bij. Achter de schermen heeft hij zijn miljoenen binnengehaald met de coke-handel. Hij werd daarbij stevig gesteund door de mensen die op hem lijken.


  Maak melding
 42. @beidi

  U bent onjuist geinformeerd, Santokhi was enige tijd geleden lid van de CICAD (Inter American Drug Abuse Control Commission) van de OAS !
  (drugsbestrijding ! )

  In die commissie wordt je niet benoemd indien je een drugsverleden hebt ! De deelnemende landen zijn niet gek !

  Bekend is wel, dat helaas, Ronnie Br en pres Desi B, onherroepelijke strafvonnissen op hun naam hebben staan voor internationale Harddrugshandel !

  De “politici”, BR en BO, moeten de opgelegde jarenlange gevangenisstraffen nog uitzitten !


  Maak melding
 43. Srafu. jij hebt als NEO-KOLONIALIST LEVENSLANG hier op de site. Dat is de STRAF van de NATUUR. Niets in vergelijking met de SLAVENDRIJVERS-BEMOEIENIS waar jij het over hebt. Santhoki is ONTMANTELD als DRUGSDEALER. Onze VOLKSPRESIDENT kan hem op elk GEWENST MOMENT laten oppakken. Die tachtig kilo’s aan DRUGS (COKE) is nog steeds niet TERECHT. Onze VOLKSPRESIDENT heeft het ERG DRUK, dat is nu Santhoki z’n ‘geluk’. Maar wat in ’t vat zit verzuurt niet.

  Die MOORD op Boyke te Charlesburg, daarvoor zal Santhoki binnenkort sowieso MOETEN brommen te Santo Boma. Srafu begin jou schoenen alvast goed te poetsen of heb je die oude pata uit Olland nog, voor een bezoek aan jou RACISTISCHE makkertje en LIJDER van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES