zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit Nederland'Davids kan ook bondscoach van Nederland worden'

‘Davids kan ook bondscoach van Nederland worden’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Oud voetballer Edgar Davids is gisteren geslaagd voor de UEFA Pro Licence-cursus en is nu in het bezit van het hoogste trainerscertificaat van de Europese voetbalbond. Hij heeft nu zijn trainersdiploma en kan daardoor internationaal als hoofdtrainer aan de slag, dus ook bondscoach van Oranje worden. Dat schrijft de NOS.

Volgens de omroep is de 44-jarige in Suriname geboren oud-middenvelder tussen 2012 en 2014 al even hoofdtrainer geweest. Hij degradeerde met Barnet FC, waar hij speler en coach was, naar de vijfde klasse in Engeland. Omdat het om een lage divisie gaat, kon hij daar trainen zonder diploma.

Als voetballer kwam Davids uit voor Ajax, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale, Tottenham Hotspur, Crystal Palace FC en Barnet FC. Vorige week was hij nog in actie te zien bij de Suriprofs Legends(FOTO). De KNVB heeft vooralsnog niet aangeklopt bij Edgar.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Voetbalminnend Nederland zit niet te wachten op Davids en Seedorf als bondscoach. Deze mensen hebben nauwelijks ervaring als coach. Beste keuze zou zijn Klinsmann met Van Bommel als assistent aangezien Van Gaal en Koeman geen trek hebben in die klus.


  Maak melding
 2. hahahaha , geloof me… zo hopeloos zijn we nu ook weer niet.Laat hem eerst maar eens een kleinere club leiden, met zijn korte lontje kan je geen internationals 1 kant uit krijgen, de afgelopen periode heeft bewezen dat er een sterke man moet staan en geen kruidje roer me niet. Net zo goed dat Gullit het ook niet kan, ook zo,n namaak trainer heeft ook geen successen behaald maar durft nu te zeggen dat hij staat te trappelen, hahahaha.
  Het is precies wat @ sonny boy zegt… een top speler is nog geen goede trainer.


  Maak melding
 3. Er staat slechts- kan-.
  Op basis van zijn bevoegdheid.
  Edoch, hij doet er verstandig aan om een paar jaar de jeugd te trainen, dan tweede trainer en wellicht dan hoofdtrainer.
  Een lang traject? Misschien, maar dan zal hij langer meegaan, in plaats van direct hoofdtrainer en afgebrand zijn voor hij tot volle wasdom is gekomen.
  Wat Seedorf betreft, hij zou niet misstaan op een hoge positie binnen de KNVB.


  Maak melding
 4. Bye Bye WK

  De trainers van het Nederlands elftal waren van een zodanig hoogstaand niveau, dat Nederland gekelderd is naar de 32ᵉ plaats.

  Petje af hoor, goed werk verricht!

  “Ik did me best, but hunnie never luisteren”; zou die van gaal zeggen.


  Maak melding
 5. Van een trainer kan je geen wonderen verwachten.De voetballers moeten het uiteindelijk klaar spelen en die heeft Nederland op dit moment niet.De vette jaren zijn voorbij en dat is moeilijk te bekennen.


  Maak melding
 6. Maar er zijn wel genoeg topspelers die wel goede trainers zijn. Hoe kunnen sommige van jullie bij voorbaat zeggen dat hij geen goede trainer zou kunnen zijn? Jullie lopen al te oordelen zonder dat jullie Davids aan het werk gezien hebben. Shame on you.

  Waarom heeft Blind wel “die geen topspeler” geweest, de kans gekregen om trainer van het Nederlands elftal te worden en waarom zou Davids de kans mogen krijgen.

  Het is toch schandelijk dat sommige van jullie anno 2017 nog steeds met 2 maten meten. Eigenlijk zou het recht voor 1 recht voor allen moeten zijn ,maar jammer genoeg is dat niet het geval en ik ben bang dat dat nooit zal worden in Nederland.

  Davids had wel een kort lontje maar dat wil niet zeggen dat hij heden ten dage nog zo is. Mensen maken fouten en fouten maken mens.

  Peac out,

  Kwamma (de Saamaka)


  Maak melding
 7. Van Davids is bekend dat hij eens vrouwen door glazen ramen gooide. Wat zal hij als trainer doen wanneer een speler niet gehoorzaamt of een grote mond opzet tegen hem?
  Bovendien, zwarte mensen zijn zelden geslaagd als coaches. Een paar uitzonderingen nagelaten.


  Maak melding
 8. Edgar is een speler voor wie ik altijd een diepe respect voor heb gehad , zijn Sranan tongo vocabulaire is up to date , maar ik denk dat ondankbaar Nederland hem later de grond zal intrappen , voor de lezers uit zeeland Vlissingen en omstreken heb ik hier een pijnlijke cadeau
  na het openen van de link klik op de grote foto en kijk naar de Documentaire , ondergetekende woonde in Zeeland en ik heb het aan de lijve ondervonden
  http://anderetijden.nl/aflevering/632/Surinamers-in-Stavenisse


  Maak melding
 9. Nou ik denk wel dat hij het aankan hoor. ik zag hem op een concert met een vrouw. met een hueel lang voorhoofd. passen goed bij mekaar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES