dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBijzondere gast uit Suriname bij opnames Roué Verveer

Bijzondere gast uit Suriname bij opnames Roué Verveer

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanavond staat de Surinaams-Nederlandse comedian Roué Verveer voor de tweede achtereenvolgende dag met zijn show ‘Op het laatste moment’ in het Luxor Theater te Rotterdam. Het is geen gewone voorstelling want van dit optreden voor 1.300 man worden er opnames voor TV en DVD gemaakt. En Roué heeft vandaag een heel bijzondere gast uit Suriname bij zich namelijk Pres Juriaantje.

De 26-jarige Surinaamse komiek Pres Juriaantje, wiens echte naam Cleon Juriaans is, is momenteel op vakantie in Nederland. “Hij gaat niet optreden benadrukt Verveer, hij is op vakantie en gaat gezellig met ons mee” aldus de comedian die momenteel druk bezig is met diverse projecten.

Verveer is niet alleen druk met zijn eigen shows, hij is bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe serie van de grootste comedyshow van het jaar Gabbers in de Ziggo Dome. Ook maakt hij lange dagen vanwege het trainen voor zijn deelname aan het TV programma Dance, Dance, Dance.

Wil jij ‘Op het laatste moment’ nog naar deze voorstelling vanavond in Rotterdam, kijk dan snel op www.roueverveer.nl als er nog kaarten zijn!

(FOTO: Pres Juriaantje samen met Roué en Jerry vanmiddag onderweg naar Rotterdam)

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES