dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVan der San nieuwe minister van Justitie in Suriname

Van der San nieuwe minister van Justitie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 mrt – Eugéne van der San, directeur van het Kabinet van de President, wordt de nieuwe minister van Justitie en Politie. Dat melden diverse media in Suriname. Hij volgt Jennifer van Dijk-Silos op, die door president Desi Bouterse eervol werd ontslagen.

Van der San heeft voor hij directeur werd op het kabinet, sedert 1976 gewerkt op het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij begon er als hoofd Algemene Zaken en groeide via departements secretaris en onderdirecteur, tot directeur van het departement tot hij met vervroegd pensioen ging.

Van der San wordt deze week nog beëdigd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

72 REACTIES
 1. Voordat deze paarse kornuit met zijn ambt begint zou het raadzaam zijn om samen met de heer K. RAGHOEBARSING op biecht bij bisschop Choennie te gaan. We zullen dan zien wie eerst op zijn bek gaat.


  Maak melding
 2. Dit is het bewijs dat het traject van de totale verloedering is aangebroken. Het was al een aflopende zaak met de NDP gezien de laatste ontwikkelingen. Nu is het duidelijk dat er een nieuwe wind moet waaien in swieti sranang. Oppositie doe binnen de democratie wat je moet doen en herstel Curtis in zijn strijd en steun hem massaal.


  Maak melding
 3. Op alle toppositie in Suriname, ook bij SLM worden bejaarden van stal gehaald.

  Talentvolle en ambitieuze en jonge goed opgeleide Surinamers vluchten massaal naar buitenland.

  Het domme en slaafse Paarse Gepeupel blijft achter

  Wie doet het licht uit in Suriname.?


  Maak melding
 4. GEPENSIONEERDEN MOGEN VOORLOPIG FLUITEN NAAR ACHTERSTALLIGE UITKERING

  PARAMARIBO – De ongeveer 24.000 gepensioneerden uit overheidsdienst hoeven voorlopig niet uit te kijken naar de beloofde achterstallige pensioenuitkering van SRD 1.000. Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën heeft hun belangenorganisatie geschreven dat de overheid geen geld heeft om het tegoed uit te betalen.

  Hij verzekert de oudgedienden wel betaling eind dit jaar
  ====

  Even snel wat SRD’s bij laten drukken…


  Maak melding
 5. Wat kunnen we van deze brulkikker verwachten.
  Veel gekwaak en drukte maar weinig tot geen actie als het om bestrijding van de criminaliteit en corruptie gaat.

  Met zijn ikke ikke ikke en de rest kan stikken mentaliteit past hij goed in zootje onbekwame ministers van Bouterse. Hij zal waarschijnlijk meer nog dan dikke Dora proberen het proces tegen Bouterse te frustreren.


  Maak melding
 6. Off topic.

  Ben jij iemand die Suriname warm hart toedraagt, dan moet je onderstaand project steunen. Ik doe het in ieder geval. Met alleen schelden op elkaar komen we geen stap vooruit.

  PARAMARIBO – Milieuorganisatie Conservation International en het online crowdfundingplatform Apura Networks werken samen voor de productie van olie van de paranoot in het inheemsendorp Alalapadu. De veertigdaagse inzamelingscampagne is dinsdag begonnen. Het streefbedrag is 10.000 euro voor financiering van de eerste productie.

  De fabriek wordt nu gebouwd en wanneer ze in productie zal zijn, zullen de dorpelingen op grotere schaal dan nu Tu-Há olie kunnen produceren, ook voor export. Er staan meer dan achtduizend paranootbomen in Zuid-Suriname. De doelgroep van de campagne is een combinatie van de Surinaamse diaspora, vrienden van Suriname in het buitenland en mensen in het buitenland die vaak last hebben van huidirritatie of insectenbeten.

  De Tu-Há olie wordt door de voordelen als wondermiddel gezien. Het werkt bloeddrukverlagend, is goed tegen muskietenbeten, haaruitval en brandwonden. De Triogemeenschap in Alalapadu is voor een belangrijk deel afhankelijk van de inkomsten uit de olie. Conservation International heeft zich ongeveer twee jaar terug eraan verbonden om samen te werken met organisaties voor de bescherming van Zuid-Suriname.

  Jomi Cosmetics, producent van natuurlijke cosmetica, zal de eerste afnemer zijn van de geproduceerde olie in de fabriek. Dit zal garantie bieden voor continuïteit en zekerheid. Goedschalk verwacht dat de fabriek rond eind april af is. Het platform streeft ernaar om met de inzamelingscampagne wereldwijd meer bekendheid te geven aan de olie. Als blijk van waardering ontvangt elke donateur die met minimaal 20 euro bijdraagt een pakket van Tu- Há olie en producten die daarvan gemaakt zijn.

  Lees meer: Massaproductie ‘wonderolie’ stap dichterbij – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2017/03/29/massaproductie-wonderolie-stap-dichterbij/#ixzz4chQd2EpV

  Peace out,

  Kwamma (de Saamaka)


  Maak melding
 7. Henk Molenaar, telkens als je denkt dat de corrupte regering de bodem heeft bereikt weet Bouterse het te overtreffen.
  Er gaat geen moer veranderen op justitie en het heeft slechts effect dat er een rook gordijn opgetrokken wordt. De partij loyalisten stellen op deze manier hun pensioen veilig en het eeuwige excuus kaart wordt gespeeld “even geduld ik moet mij nog inwerken”. Intussen wordt op de betreffende departement vrienden en familieleden geaccommodeerd en kan het graaien beginnen. Die van der San is met Limburg de grootste kontlikker van Bouterse.


  Maak melding
 8. Beste Koos,

  Suriname was niks, is niks en wordt nooit wat.

  De corruptie, het moreel verval en lamlendigheid maken het land tot de ultieme bananenrepubliek.

  Bouterse en zijn vaste Paarse Roversbende zijn de lachende derde. Geen Surinamer die protesteert. Ik heb noh nooit zo laf en apathisch volk gezien als Surinamers.

  Al schijt je op hun kop dan nog vinden ze alles prima


  Maak melding
 9. “Op alle toppositie in Suriname, ook bij SLM worden bejaarden van stal gehaald”.

  Recentelijk las ik hier nog dat Su barstte van talent.
  Ik weet niet meer wie dit schreef,maar mijn vraag aan die persoon luidt:
  bedoelde je deze gepensioneerden?


  Maak melding
 10. hmolenaar2016 , hahaha hoe kan Jij tog los gaan , bah , Je reacties Zijn los van rationaliteit en rede. Bah , Komt echt gefrustreerd over , lees Je wel Je Berichten terug ,


  Maak melding
 11. Farao al Bouta heeft zijn ‘spin dokter’ op justitie gezet. Bessie had weinig invloed op de rechters. De farao denkt dat deze gladde dit wel voor elkaar gaat krijgen. Wel alle niet afrikanen in het kabinet gaan het extra zwaar krijgen. Lachin zal hem opvolgen.


  Maak melding
 12. Mario
  hmolenaar2016 , hahaha hoe kan Jij tog los gaan , bah , Je reacties Zijn los van rationaliteit en rede. Bah , Komt echt gefrustreerd over , lees Je wel Je Berichten terug ,

  ======

  Beste Mario,

  Spreek me maar tegen met feiten.


  Maak melding
 13. Ik schrik deze man zij eena ik ga nooit minister worden money talk het vilk mag dood bloeden al deze bejaarden een mooie ouwedag met hun familie met alles erop en er aan jammer hoor maar niemand komt op straat dus niets aan de hand


  Maak melding
 14. Haast 70 jaar en een vriend van Bouterse die weer die post krijgt. Deze man is ook nog adviseur van Bouterse.

  Zijn er geen jonge capabele mensen in het land die het werk WEL kunnen doen????

  Zoals men het steeds zegt, het zal nooit meer goed komen onder deze Bouterse!!!!


  Maak melding
 15. @hmolenaar2016, je hebt groot gelijk en alle mensen die een jaar onder Bouterse hebben gewerkt ontvangen hun hele leven lang een directeur salaris met alle goede voorzieningen. Zelfs hun gezin krijgt de beste zorg. Ze hoeven nooit meer te werken.
  Deze mensen ontvangen straks ook een goede pensioen.

  Er is geen geld voor de lage klassen in de samenleving, maar al die corrupte bejaarden vullen hun zakken gratis met staatsmiddelen.


  Maak melding
 16. Ira,
  ik weet niet of jij tot de groep mensen behoort die hier roepen dat Bouterse dom is.
  Dit is pertinent onjuist. Integendeel. Hij zorgt ervoor dat een ieder die op welke wijze dan ook iets zou kunnen voorstellen aan zijn zijde is. Dat is slim.


  Maak melding
 17. -Van der San gaat Bouterse nu echt gaan helpen om niet in de gevangenis terecht te komen.
  Hopende dat Bouterse dit jaar nog levend door mag gaan, omdat zijn dood dichterbij is.

  Op vele punten is Suriname te vergelijken met Venezuela. Het onderwijs van Suriname is de slechte van het Caraïbisch gebied.


  Maak melding
 18. @Pico; soort zoekt soort. Het bolwerk van witteboord criminelen wordt met dit principe verstevigd en uitgebreidt. Slim genoeg om het volk van Suriname bankroet te laten gaan.Slim toch?


  Maak melding
 19. Mario

  hmolenaar2016 , hahaha hoe kan Jij tog los gaan , bah , Je reacties Zijn los van rationaliteit en rede. Bah , Komt echt gefrustreerd over , lees Je wel Je Berichten terug

  ============================================

  Henk Molenaar heeft alle reden om los te gaan. Surinamers zijn money driven en materialistisch ingesteld. En hoe ze daaraan komen is van ondergeschikt belang. En het liefst GRATIS ! Het zelfrespect is bij de Surinamers ver te zoeken. Zelfs een straathond heeft meer respect. Hoe haal je het in je hoofd om op een massa moordenaar annex coke dealer te stemmen. In ieder ander land hadden ze Bouterse opgehangen.


  Maak melding
 20. Weer het zoveelste bewijs dat In Suriname alles kan.Loyalisten worden beloond.Als z,n zoon niet in jail was zo hij waarschijnlijk de nieuwe minister zijn geworden.Deze man heeft letterlijk ka met alles en heeft maar een ding voor ogen ikke ikke ikke, de rest mag scheiten.
  Het zou goed zijn voor dit labiele volk om een voorbeeld te nemen aan onze franse buren die voor hun rechten durven op te komen.


  Maak melding
 21. Deze staatsgevaarlijke idioot als minister van justitie, zal de democratie en de rechterlijke macht,nog meer uithollen, met zijn ingezonden kritieken op starnieuws,als het ging over de vervolging van die moordenaar,
  Dit is de beloning voor het likken van die moordenaar zijn kont al die jaren, maar voor het politiekorps en de bevolking, zal dit fossiel en alles beterweter, een groot obstakel zijn, wat het land niet ten goede zal komen, want de rechterlijke macht zal met deze idioot nog meer beperkt worden, betreffende voortgang 8 decemberproces.


  Maak melding
 22. Dit betekend het einde van Suriname!!
  Waar zijn de surinamers die zogenaamd bezorgd waren /zijn over de situatie in Frans Guyana!!
  Er heerst nu een ware crisis in Suriname en ze zien het niet. Nu hebben we iemand als Juspol die de criminelen juist gaat promoten. Het gaat sterren en lintjes regenen In Suriname maar dan voor de criminelen. De geschiedenis gaat herschreven worden door de geschiedenis vervalser de leeghoofd van der san!!
  Maar de surinamers kennende…ze zijn bezorgd over iedereen in de wereld behalve surinamers in Suriname.Die passen zich aan geef niet de situatie!!
  Gefeliciteerd criminelen….jullie messiah is er al,hij is op de juiste plaats


  Maak melding
 23. Nee hoor;

  Het einde van de wereld is dat de braafste surined man ‘vreemd is gegaan’.
  Ohh ohh ohh Umberto, hoe kon je…

  En die uisjeene, ach ja.

  Lekker boeiend, gaaaaaaaaaaaaap!


  Maak melding
 24. Waar zijn de mensen die bezorgd waren om de situatie in buurland frans guyana?!
  Er heerst een crisis van jewelste in Suriname maar ze zwijgen als de graf!! Nu hebben we een geschiedenis vervalser als juspol en iemand die meer liefde toont voor de criminelen en omgekeerd.Gefeliciteerd criminelen jullie messiah is gearriveerd en op de juiste plaats nog erbij.
  Ach ja,de surinamers kennende ,…ze gaan zich aanpassen geef niet wat de situatie is.Ze gaan geen ene piep laten horen.


  Maak melding
 25. @Esmerald
  Dit is hoe men criminelen blij kan maken.Geef ze een leeghoofd,een geschiedenis vervalser en bouta aanbidder als cadeau en het is raak!~Nu hebben de criminelen niks meer te vrezen.Suriname kent blije criminelen en nu kunnen ze zonder vrees opgepakt te worden aan de slag,


  Maak melding
 26. Allen,

  En nog gaan ze in Suriname niet massaal demonstreren, zoals in Frans-Guyanna ?

  Toon lef ga massaal stakken en demonstreren.

  Succes.


  Maak melding
 27. De baas der misdadiger wiens zoon en stiefzoon verworden misdadigers zijn alsook vele oerdomme paarse aanhangers van de nationale dieven partij die deze misdadigers aanbidden krijgen een paarse marionet als mini ster van J@P. Niet voor het belang voor land en volk worden deze marionetten geplaats, maar voor het belang van de paarse vloek didibri. Naro dictatuur is wat het land aan het verworden is olv van al deze paarse schijt etende en pis drinknde verafgoders van de duivel in Surbabhaiti. De misdaadmoordvloek zal dan ook verder slachtoffers maken zoals zoon en stiefzoon onder vele oerdomme debiele idioten. Dader en slachtoffer aanbidden de paarse duivel die het land verder paars verderven zal. Wo ka, neks no fout.


  Maak melding
 28. Heri kondre de ina ban foe didibri bawta. Jongoewang nanga owroe wang sa poti a didibri disi sa ervaar jare tachtig bakka. Na wang kwestie foe ting fosie wang echte revo eruptie e go kong. Mi dreng dat a dong volk kong krankzinning datie deng srefi begin roof alla minister. Datie a minister disie no habi ka foe meki skoto soetoe tapoe eng egi dong partijgenoot sa deng buit uit. Burgeroorlog e go breke uit. En foroe foe deng soortoe mang disi a volk hak in mootjes leki ini Haiti. Hopelijk ai tang wang dreng.


  Maak melding
 29. Ook deze paars gekweekte EZEL zal niet in staat zijn de misdaad terug te dringen, want hij is zelf in dienst van de ndp, de grootste criminele bende in het land mey kopstukken van de Suribabhai maffia aan de macht.


  Maak melding
 30. Wanneer krijgen we een ECHTE minister van juspol!?
  Wanneer hebben we een Echte leider waar we U tegen zeggen zonder vrees voor je leven?!
  De ndp lijders die werken net als ceta bever lijm voor elkaar!!
  Wordt wakker volk van Suriname,Brazilianen hebben het klaargespeeld jullie kunnen het ook!!


  Maak melding
 31. Leerkrachten en personeel van examenbureau die hadden geweigerd om te knoeien met de behaalde cijfers toelatingsexamen om alsnog zijn dochter te laten slagen voor toelating tot het MULO gaan nu “een buffel schijten” mek-den-staak dan Eugene gaat ze mores leren; de politie staat al paraat om de bevelen van Eugene op te volgen;ook Sharmila Mansaram gaat haar “koto” moeten optillen om gehandhaafd te blijven !!


  Maak melding
 32. Eugene van der San in mijn ogen een kundige bestuurder maar ik vraag me af waarom hij de functie van directeur van het kabinet van de president opgeeft om minister van Justitie en Politie te worden. Hij wordt dan opgenomen in het rijtje van Misidjan, Belfort en Jennifer van Dijk-Silos en dat vind ik beslist geen pluspunt.


  Maak melding
 33. De man is niet eens 1 dg in functie en wordt nu door de fronters afgeserveerd. Volstrekt belachelijk. Fronters zijn van nature hatelijk. Stuk voor stuk azijnpissers


  Maak melding
 34. @Beste Ray,

  Dat land wordt nu draaiende gehouden door surineds en ex-surineds.
  Zolang de surineds geld & dozen blijven sturen zal er niets veranderen,
  idem dito de ex-surineds.
  Zolang de ex-surineds hun euro’s kunnen omwisselen tegen een hoge koers, zal er niets veranderen, en het zal ze een worst wezen als de suri’s aan de andere kant van de schutting, om komen van de honger.

  Wat rest is uitzitten tot 2020 of zoals ik al eerder aangaf vertrekken.


  Maak melding
 35. @Parbo,
  Even ter vergelijking, iemand hoeft niet in functie te zijn geweest om vast te stellen dat die gene niet geschikt is of zou zijn. Heel veel mensen zouden Geert Wilders ook ongeschikt als premier vinden zonder dat hij ook maar 1 dag in die functie zou zijn geweest. Kwestie van relativeren. Overigens heb ik zelf geen mening over de aanstelling van deze man op de post van minister van jus-pol.


  Maak melding
 36. @Parbo

  “De man is niet eens 1 dg in functie en wordt nu door de fronters afgeserveerd. Volstrekt belachelijk. Fronters zijn van nature hatelijk. Stuk voor stuk azijnpissers”

  Best Parbo.
  De man is geen onbeschreven blad en heeft altijd heel duidelijk gemaakt waar hij staat.

  van der San is moet ik duidelijk vaststellen een van de meest onderlegde mensen uit de entourage van Bouterse. Iemand die duidelijk met analyse en bronnen argumenteert. Hij is de beste man die Bouterse in de Arena kan brengen als laatste verdedigingslinie.
  Na van der San is er niemand meer met hersens die er iets van kan bakken.
  Je zult zien hoe vaak hij in de DNA naast Moestadja de kolen uit het vuur moet gaan halen.

  Dat deze man nodig is in de regering zegt genoeg. Het eindstation is in zicht.


  Maak melding
 37. Iedereen kan in Suriname minister worden van justitie.Het stelt toch niets voor.Ik lach mijn rot als ik deze komedie ziet wat er in mijn geboorte land aan het gebeuren is.Bouterse maakt een zootje ervan.Vind je het gek dat er geen vooruit is in Suriname.Het probleem Suriname is Bouterse als hij onmiddellijk opstapt dan zie je dat alles beter gaat want die man heeft geen verstand van zaken.Hij is een domkop die alleen mat wapens kan omgaan om te doden als in het verleden.


  Maak melding
 38. Baas heeft zijn paarse van der S(l)an(g), losgelaten om allen te bijten die het 8 dec, proces willen stoppen. Zijn er nog paarse slangen bezweerders of duivelse uitdrijvers te vinden in de paarse hel? Nope, nog meer paarse duivelse slangen en duivelse paarse bezweerders is wat op het paars dom volk zal worden losgelaten. Wo ka drisi keba a no de gi a sikie disie… te joe besmet nanga a ndp misdaadvirus.


  Maak melding
 39. Dora staat paal achter de politieke eunuch..ze gaat hem door dik en dun steunen. Dat zijn mooie voorzichten vooral nu Dora stelt dat meneer eunuch heel goed weet hoe hij doelen moet behalen en als klap op de vuurpijl ook nog straight forward is…niet links, niet recht maar recht door zee….we Will see wat rond medio april gebeurt.


  Maak melding
 40. A (His)Tory Foe DDB, Daltons, Neven Daltons loek broko bana voetbalprei tap eksiewai. Eerst de man en dan de bal spelen, is hun motto en we zien wel waar we eindigen. Fistie prei. Tingie Torie!. A (his)tory of ta k’ba historia diez, soor perie a sranan people wan faja klap, in din facie. If ie zwakie, ie poe!.

  We zullen wel zien wie de langste adem heeft, want a zon faja tap saksiewai voetbalveld, maar Gang(ster) DDB, Daltons, Neven Daltona wan njam a bal tegen een democratische rechtsstaat. Mi taigie. Het eindspel is nu echt ingezet. pompen of verzuipen. Wat telt in dit spel is wie de langste adem, uithoudingsvermogen heeft, tactisch, strategisch, psychologie, kracht, slimheid, regels van de rechtsstaat en internationale verdragen, mensenrechten aan zijn kant heeft.

  If A Bosz, Mik A Bosz.

  Recht En Waarheid Maken Vrij


  Maak melding
 41. Het maakt me niet uit welke minister het wordt, als die k criminelen maar nu eens een keer goed aangepakt worden zodat mensen rustig kunnen leven zonder angst, vermoord, overvallen en verkracht te worden. Waarom niet voor vijf of tien jaar zeer hard beleid en sharia straffen.

  Ook al ga je duizend keer de minister van Justitie vervangen als er niks aan het beleid en wetswijziging doet is het dweilen met de kraan open. Kom nu met echte maatregelen, fck the mensenrechten voor criminelen.


  Maak melding
 42. Gran tangi Masri Bouta,
  Dang mi kan go mi fasi leki fa mi altijd ben gwenti; doe mi ogri sondro foe koti strafoe. Masra Bouta na yoe n’a mang.


  Maak melding
 43. Heh! wat voorbarige reacties weer, die man is niet eens begonnen of hij wordt nu al gestress van al dat bad talks hiero.

  Laat die man toch eerst de job klaren, daarna kijken of er reden is tot zeiken.

  De wereld is ook niet in 1 dag gemaakt, of wel?


  Maak melding
 44. Van der San is totaal ongeschikt voor deze functie vanwege zijn partijdigheid. De man zit elke keer weer naar eigen inzichten de rechtsspraak te verdraaien natuurlijk in het voordeel van zijn baas. En intelligente mensen te schofferen met zijn oeverloze dogma’s.
  Hij doet zich elke keer weer voor alsof hij het beter weet dan een ander en als of hij de enige is die de wijsheid in pacht heeft.

  Ik heb nog nooit een objectief verhaal uit deze man zijn mond horen komen. Hij zit daar ook alleen maar om zijn zakken te vullen.
  De focus van deze figuren is om hun baas de wind uit de zeilen te nemen anders dan het land constructief een rechtstaat te laten zijn.

  Kortom, nog zo’n charlatan die bij de gratie van een nieuwe regering geschoren moeten worden en heel lang achter de tralies dient te verdwijnen.


  Maak melding
 45. Wie wilden jullie op die post…SOMMO zeker.stelletje poknokkers .hij zit nu daar oen go poering noh.blijven jullie maar huilie huilie..stel halve zolen.


  Maak melding
 46. @ Esmerald:
  Je hebt gelijk! Zonder de paketten en geldstroom en de Surineds die naar Suriname komen met vakantie(a-monie-bong, doro!! zeggen ze in Suriname) was Suriname al een Hati geworden !!!!!


  Maak melding
 47. Dringend doch beleef verzoek, kijk maar om je heen wat er allemaal in de wereld gebeurt.Zoals wijlen Harold Braam het zou zeggen ”dit is politiek”.Een aantal van jullie zijn de grootste fan van de VS.Probeer dan aub de recente gebeurtenissen in dit land waarvan jullie het idee hebben dat dit het beloofde land is te volgen.En niet steeds SWITI Sranan en de Surinamers negatief neer zetten.Net zoals mijn voorouders zouden zeggen” wan ogri e tja wan bun of alle sani na bun sani”


  Maak melding
 48. Het amezing taaL gebruik van damsco daar gaat hij,
  Pannekoek, oen , Kosterwaals, en dan hebt je het wel gehad
  IQ 68 ga zo door interlectuel je bent vrij van enige kennis


  Maak melding
 49. Zeer geachte heer Van der San,
  Bij deze alvast gefeliciteerd.
  Heer Van de San hopelijk komt er orde op zaken op het Politie buro van Houttuin. In plaats van orde op zaken te brengen creeren ze wanorde en openbare onrust.
  Recent hebben ze een stier in beslag genomen . Betreffende stier vormt gevaar voor weggebruikers.
  Stel dat een bromfietser die stier aanrijdt en de bromfietser komt te overlijden , wie is dan daarvoor verantwoordelijk.
  Er zijn reeds buurtonderzoek geweest, verder is de meneer bij wie de rechtmatige eigenaar heeft gekocht ook verhoord geworden. MAAAR de rechtmatige eigenaar kan nog steeds niet krijgen daar de politie waarschijnlijk op doden in het verkeer wacht om de zaak af te wikkelen.
  Gaarne uw medewerking in deze.


  Maak melding
 50. Uit de lucht komen vallen,vleugellam.Is de verdediger van de baas hoe zal hij optreden tegen personen die tegen de baas ageren?. Hoe al hij de op hol geslagen criminiliteit een halt toe roepen?. Wat voor brouwsel heeft hij al in de maak voor het 8 dec.proces? Zal hij ervoor zorgen, dat wij nu inderdaad zonder diefijzer zullen slapen z.a. zijn baas het volk beloofd heeft??


  Maak melding
 51. Deze kantoorklerk zal helaas niets betekenen voor het gewone volk.

  Het enige wat hij de afgelopen periode heeft gepresteerd, is vanuit zijn aircokamer reageren op ingezonden stukjes.
  Ik zie hem niet zo gauw in een ‘pagni’ rondlopen in bijvoorbeeld Atjoni, zoals Silos deed.

  Wel euu-sjene, het is over en uit met je ingezonden stukjes, een minister schrijft conform de protocollaire regels geen ingezonden stukjes.
  Je zal net als je voorgaande collega’s gereshuffeld worden, dat voorspel ik nu al.

  Als je dacht dat je alleen benoemd was om de ‘not my president’ uit het gevang te houden, dan zal je van een koude kermis thuiskomen.

  Het is nu menens; nu moet je gaan vertellen waarom Suriname op zoveel Internationale zwarte lijsten staat en wat je toekomstige visie en strategie hieromtrent is.

  Nu moet je net als Silos, zonder financiële middelen, leiding geven aan je ambtenaren.
  Laat zie wat je kan, begin met de stier uit houttuin op te sporen.

  Suc6


  Maak melding
 52. Hacon..jou niveau,is altijd nog een tikkeltje lager dan die van Damsco !,….jij mag als beloning,.een beetje tegen de grote Damsco aanschoppen. hor mie booy !


  Maak melding
 53. En zo zie je maar weer. Om zijn eigen hachje te redden schuift hij voortdurend met mensen die hem onvoorwaardelijk uit de gevangenis willen houden. Intellectuelen, zakenlieden en voornamelijk de gewone man met een karig inkomen. Het volk is niet verdeeld in pro vs contra Tarantula. Nee, het volk is nu temeer verscheurd langs de etnische leiding. Tarantula heeft het land in drie blokken verdeeld. De vijanden van hem, de vrienden van hem en de massa die in hem een voorbeeld zien, maar dan een verkeerde voorbeeld in een verkeerde film.De natuurlijke balans tussen de verschillende bevolkingsgroepen te verstoren en daarmee chaos in het land creëren en daarmee de dictatuur opnieuw inluiden is zijn laatste zet. Daarna zal hij langzaam wegkwijnen. Maar hij zal laten zien, dat hij ongestraft sterft. Wat postuum met deze casus zal gebeuren zal als basis moeten dienen om de ontstane maatschappelijke chaos op een nette manier te reguleren,te werken aan natie vorming en respect betuigen voor de trias politica. Het onderwijs zal hierin de voortouw moeten nemen. De heer Valies is bezig met het leggen van het fundament voor een ware democratie in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES