Tweede show van comedian Sergio Bunsee

0
Tweede show van comedian Sergio Bunsee

Aanstaande vrijdag 31 maart staat Sergio Bunsee, ook wel bekend als ‘Sardjoe Bansi’, met zijn tweede avondvullende voorstelling in Theater Dakota te Den Haag. Zijn show ‘Moeilijk Moeilijk Moeilijk’ is een gepeperde comedy met een lach en een traan.

Sergio neemt je met zijn triple identity (Surinaams, Hindoestaans en West-Fries) mee naar zijn avonturen en geeft je een inkijkje in zijn onstuimig leven. Maar of je daar nou echt deelgenoot van wil worden? Moeilijk moeilijk moeilijk…

Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.theaterdakota.nl of bel met de kassa 070 -3265509.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.