zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandClarence Seedorf benoemd tot bondsridder KNVB

Clarence Seedorf benoemd tot bondsridder KNVB

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf heeft dinsdagavond in Amsterdam, voorafgaand aan de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Italië, afscheid genomen van Oranje. Seedorf kreeg een zilveren schaal met alle 87 interlands die hij heeft gespeeld. Ook werd hij tot bondsridder van de KNVB benoemd.

Bondsvoorzitter Michael van Praag noemde Seedorf de meest succesvolle Nederlandse voetballer ooit wat betreft gewonnen bekers en wedstrijden. Hij roemde Seedorf om zijn sociale betrokkenheid en noemde als voorbeeld het stadion in Suriname dat Seedorf heeft laten bouwen.

Louis van Gaal en Fabio Capello, voormalig coach van AC Milan, Juventus en Real Madrid, waren op uitnodiging van Clarence Seedorf aanwezig bij zijn afscheid in de Amsterdam Arena(FOTO). Capello sprak louter lovende woorden over zijn voormalig pupil. “Hij is een van de grootste spelers uit de geschiedenis van het Nederlandse voetbal”, aldus de Italiaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Deze man is buitengewoon een icoon!! laat het een voorbeeld zijn voor een ieder!!!!!!!!!

  Is het nou een SU of een Surned??? die seedorff!! a coronmang??

  Clarence mi mang!! tjago moro fara! Het isU gegungd!1 bouta heeft geen moer gedaan, jij wel en ook met de voetbalveld en de players!!

  Vraagje?? is bouta en brunsie wel eens daarginds komen trainen??? wel mi boi, skop ding map..mas!!!!

  RobG, pariaman, rtbt!1 of WW of uitkeringtrekkersmang!(bedelaars) en zijn paarse soorten! laat eens wat van horen of zijn jullie de weg kwijt zoals je paarse strontvlieg??


  Maak melding
 2. Clarence, van harte gefeliciteerd met je benoeming tot bondsridder KNVB. Bedankt voor alles wat je voor het voetbal hebt gedaan. Ook als mens ben je zeer sociaal bewogen. Kortom, een voorbeeld voor de wereld en speciaal voor Nederland en Suriname. Hulde!


  Maak melding
 3. BREAKING NEWS !

  Mr.E.Van der San wordt Minister van J/P !
  Deng onderwijzers die no bing wan verander deng cijfer mek a dochter foe ing ben slaag (tegen tegen alle regels in) foe go na MULO , e-go-ka-now !!

  Sharmila Mansaram e-go-ka srifsrifie !!!,tenzij a opo ing rok !! hahaha !

  Rechterlijke macht e-go-ka !! ,8 december proces moet onmiddelijk gestopt worden “is de hoofdopdracht” die hij meekrijgt !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES