maandag, juni 24, 2024
HomeFotoDemonstratie ouders en personeel overheidscrèches

Demonstratie ouders en personeel overheidscrèches

-

Does Travel - naar Suriname

Ouders van kinderen die op overheidscrèches in Suriname worden opgevangen, hebben zich afgelopen vrijdag gevoegd bij het personeel van de crèches en samen gedemonstreerd bij het ministerie van Sociale Zaken aan de Waterkant. De crèches zijn ontroerd over de veiling van de A.G. Putcher crèche. De betogers zijn bang dat het ook hun kan overkomen als de overheid de nodige garanties niet inbouwt. De bond wordt geleid door Joyce Watson- Emmanuels.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Is er nog iets of iemand in Suriname dat nog niet staakt?!
  Hebben ze nog dezelfde lijder ?!
  Wanneer zijn ze van plan hem te vervangen?!
  Willen ze voor altijd zo doorgaan?


  Maak melding
 2. Psalmen 10

  2 De goddeloze zet in zijn hoogmoed de achtervolging in op de arme; laat het kwaad dat zij hebben bedacht, toch op deze mensen zelf neerkomen!
  3 Want deze mensen (die U afwijzen) pochen over alles wat zij willen en kunnen; zij wensen de hebzuchtige geluk, maar de HERE verachten zij.
  4 Deze slechte mensen (hooghartig en trots als zij zijn) denken dat er geen God is, Die rekenschap vraagt. In hun leven is geen plaats voor Hem.
  5 Hun manier van leven en werken brengt hun nog steeds geluk, terwijl zij er niet aan denken Uw oordeel daarbij te betrekken. Dit valt helemaal buiten hun gezichtsveld. Ook over hun tegenstanders halen zij minachtend hun schouders op.
  6 Hun houding is er één van: ‘Wie doet me wat? Het gaat ons toch al jarenlang goed, van vader op zoon?’
  7 Bij het minste of geringste vloeken zij; altijd bedriegen en misleiden zij en altijd zijn zij van de partij als onrechtvaardige streken worden bedacht.
  8 Zij bevinden zich vaak op geheime verblijfplaatsen; op afgelegen plekken vermoorden zij onschuldige mensen en zij loeren op weerloze mensen.
  9 Zij wachten hen stiekem op als een leeuw die zijn prooi bespringt. Zij leggen hinderlagen om arme mensen te vangen en trekken het net om hen aan.
  10 De ongelukkige wordt overweldigd door hun kracht en bezwijkt onder hun mishandelingen.
  11 ‘God ziet het toch niet’, denken zij bij zichzelf. ‘En als Hij het al ziet, vergeet Hij het wel weer. Hij kan toch niet alles onthouden?’
  12 HERE, grijp toch in! O God, hef Uw hand toch tegen hen op! Denk alstublieft aan de armen en anderen die U zo nodig hebben!
  13 Waarom laat U toe dat goddeloze mensen verachtelijk over U doen? Zij schijnen te denken dat U hen nooit ter verantwoording zult roepen.
  14 HERE, U ziet wat zij doen. Elke slechte daad grift zich in Uw geheugen. U weet wat een ellende en verdriet zij veroorzaken. Laat hen dan ook maar boeten, HERE! De arme mensen vertrouwen zich geheel aan U toe. U bent de toevlucht voor wees en weduwe. U staat bekend als Degene die de hulpelozen tegemoet komt en helpt.
  15 Breek de armen van de boosdoeners, HERE, zodat zij niets meer kunnen. Vervolg hen tot er niet één meer in leven is.


  Maak melding
 3. en het sprookje duurt maar voort..

  the never ending story , onder tussen wé pina no ká…

  als je niet kan inzien, dat jou volk lijdt,,, dan ben goed stront ziek..


  Maak melding
 4. Het is een trend wereldwijd dat huishoudens echt alles hebben uitbesteed aan de overheid of aan bedrijven onder dwang van de economie. Of het nu gaat om het opvoeden van kinderen, het bakken van je eigen brood, de was en afwas doen enz.
  Waar ze geen rekening mee hadden gehouden is dat bedrijven en de overheid deze dingen niet op maat doen. Ze leveren standaard diensten en producten.
  Massaproductie en schaalvergroting zou goedkoper zijn. Zal wel. Maar dan krijg je ook een massa ipv een volk, talenten wordt tekort gedaan en van minderbedeelden qua talent wordt teveel verwacht.
  Je ziet ook dat niet meer de gemiddelde talent de standaard is, maar de toptalenten de standaard znij waardoor 80% van de anderen constant op hun tenen moeten lopen om bij te kunnen benen en te kampen krijgen met burn out, stress, miskenning enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES