DJ Gilly Gonzales & MC Laco naar NL voor Borgoe meets Parbo festival

0

Op zaterdag 8 april 2017 vindt het Borgoe meets Parbo Indoor Festival plaats in de Maassilo Rotterdam. Speciaal voor dit evenement zijn de artiesten DJ Gilly Gonzales en MC Laco uit Suriname aanwezig in Rotterdam! Samen met o.a. La Rouge // Passion // Jayh Jawson // Gio // F1rstman // Keizer // Justice Toch // Zefanio // Patrick Paul // Nafthaly Ramona // Charissa Jong // Dylvn // Gilly Gonzales(SU) // MC Laco(SU) e.a. zullen zij de Maassilo Rotterdam omtoveren tot klein Paramaribo!

Dit moet je meemaken: feesten tot diep in de nacht met BORGOE & PARBO en een hele rits aan topartiesten! Kaarten zijn normaal 25 euro MAAR tijdelijk beschikbaar voor slechts 15 euro! OP=OP! Haal ze online via www.borgoe.party of bij restaurant Warung Mini in Den Haag of Billboard Records in Rotterdam.

BORGOE -meets- PARBO Indoor Festival
Datum: Zaterdag 8 april 2017
Locatie: MAASSILO Rotterdam
Adres: Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam
Tijden: 23.00 tot 05.00
Entree: vanaf 15 euro (EARLY BIRD) exclusief fee | poort duurder!
Leeftijd: 18+ (ID Verplicht)
Info: 010-2151770


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.