dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoAandacht voor Internationale Waterdag in Suriname

Aandacht voor Internationale Waterdag in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Manodj Hindori en Regillio Dodson, respectievelijk voorzitter van de Stichting Water Forum Suriname en minister van Natuurlijke Hulpbronnen, laten een promoflyer van de Internationale Waterdag aan persmensen zien. Hindori heeft de flyer op woensdag, de Internationale Waterdag 2017, overhandigd aan de minister. Dodson zegt dat alles erop wijst dat de samenleving niet genoeg bewust is van afvalwater en het beheer daarvan.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. De kust laten afgraven braamspunt dan weet je waar je mee bezig zijn ,de incompetentie straalde er vanaf ,hij heeft een troost ,hij is niet de enige, er lopen nog meer van die brulboeien,zakken vullúuuuuiuuiiuiii,en wie hebben ze allemaal uitgenodigd? Want zo te zien hebben ze maar een flyer laten drukken .
  Als je iets over water wild vertellen moet je je er eerst in verdiepen ,en niet zomaar lopen roep toeteren, maar ja dat zijn we gewend de laatste 50 jaar


  Maak melding
 2. Alle soorten internationale dagen komen,komt er ook een internationale dag waar je aandacht besteedt aan bijvoorbeeld extra aandacht voordat je een crimineel als lijder kiest?!


  Maak melding
 3. water is nat, vissen zwemmen er in en je kan het over je plantjes gieten. En voor de slimmere onder ons, je kan het soms drinken en je er ook nog mee wassen!
  pfffffff……., dat is er ook weer uit!

  En nu “back to serious business!


  Maak melding
 4. Afvalwater en het beheer. Dit zou individueel geregeld moeten worden. Dus bijv. iedereen een eigen grote vat waar het afvalwater van de keuken en douche in gaat en daarin gezuiverd wordt. Vervolgens kan dit water gebruikt worden voor planten esproeien of in de riool geloosd worden. WC-water gaat natuurlijk de septic tank in.


  Maak melding
 5. Op de wijze hoe de 550.000 inwoners van Sur. met hun milieu omgaat,is Sur. over 15 a 20 jaar voor niets meer geschikt.Niet eens om te wonen.Wordt het net als de kobalt gebieden in Afrika.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES