maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameFifa-voorzitter Infantino in april gast Surinaamse Voetbal Bond

Fifa-voorzitter Infantino in april gast Surinaamse Voetbal Bond

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 mrt – De Surinaamse Voetbal Bond, SVB, krijgt hoog bezoek. Begin april komt de voorzitter van wereldvoetbalbond Fifa, Gianni Infantino, naar Suriname. Het bezoek maakt deel uit van een korte tour door het Caribisch gebied. De SVB probeert absoluut het onderste uit de kan te halen.

Bekeken wordt of Suriname als laatste land kan worden aangedaan. Dat zou wat extra voordeel kunnen opleveren. Mocht de opzet lukken, dan zou de SVB wat meer gebruik kunnen maken van de aanwezigheid van de hoogste voetbalbaas. “Hierdoor kan hij zeker twee dagen langer in ons land vertoeven, waardoor wij meer ruimte hebben om zaken met hem te bespreken’, zegt SVB-voorzitter John Krishnadath tegenover Dagblad Suriname.

Intussen is reeds een voorlopige agenda vastgesteld. Infantino zal de opening verrichten van onder andere het Owru Culproject. Dit project van ruim een miljoen dollar wordt mee gefinancierd door de Fifa. Het betreft de aanleg van onder meer vier minivoetbalvelden, een sportcafé en een park. Ook opent Infantino de nieuwe gymnastiekzaal naast het Dr. Ir. F. Essedstadion. Voor Suriname is hij voor een congres op Aruba.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. SVB gaat ook Davids, Menzo, Seedorf en al die andere beroemde (in het voetbal) werkloze voetballers inviteren en samen een plan presenteren aan Infantiel om flink wat geld binnen te harken.


    Maak melding
  2. Bekeken wordt of Suriname als laatste land kan worden aangedaan!!!!!!
    Dus het is nog lang niet zeker of hij hier in Suriname beroofd gaat worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES