dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoAmbassade VS schenkt boten aan Suriname

Ambassade VS schenkt boten aan Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Amerikaanse ambassade in Suriname heeft deze week twee aluminiumboten, twee 150 pk motoren, twee trailers en 25 zwemvesten geschonken aan Suriname. Deze spullen zijn bestemd voor het Korps Politie Suriname. De donatie is door ambassadeur Edwin Nolan overhandigd aan Jennifer van Dijk – Silos, toen nog minister van Justitie en Politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

17 REACTIES
 1. -Vreemd genoeg was het Bouterse die achter zijn vrienden van Venezuela stond toen zij tegen de Amerikanen waren. De Amerikanen waren niet welkom en zij het land uitgejaagd.

  In het verleden had Bouterse ook de vorige ambassadeur de laan uitgestuurd, maar Lackin heeft toen alles recht getrokken. Dus mocht hij blijven.

  Vandaag ontvangen zij boten van de Amerikanen.

  Lees een stukje tekst van een van zijn vrienden die niets moeten van de Amerikanen. BEDELEN dus::::::

  =De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft de Verenigde Naties vrijdag (lokale tijd) om hulp gevraagd bij het aanvullen van de sterk gekrompen voorraad geneesmiddelen die in het land voorhanden is. 

  ==Hoe ziek zijn sommige wereldleiders niet? en toch lopen velen als apen achter deze mensen.


  Maak melding
 2. Silos had gevraagd om echte kustvaart patrouilleboten en is opgescheept met 2 gemotoriseerde korjalen. Wat moet men daarmee? Er zit niet eens een geweer op laat staaan een kanon.


  Maak melding
 3. -Vaker lees je hoe men steeds de Front, de VHP/NPS de schuld geeft van alles en nog wat.
  Santhoki zit in de buitenlandse commissie en heeft het altijd gehad over de Surinamers die in het buitenland wonen te betrekken met de ontwikkeling van het land Suriname.

  Misiekaba en de rest schreeuwden dat Suriname niet gaat bedelen en de NDP zal alles zelfs bepalen.
  Ook heeft hij toen geroepen zoals velen op deze forum dat Santhoki Suriname weer tot een koloniale staat wilt maken.
  Nu voelen zij het letterlijk in hun zakken dus gaan zij het volgende nu doen. Iets waarvoor Santhoki altijd gepleit heeft.

  Een stukje tekst::::

  =Het ministerie van Buitenlandse Zaken onderneemt stappen om Surinaamse diaspora te betrekken bij duurzame ontwikkeling land.

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken is bezig met het in kaart brengen van de Surinaamse Diaspora. Alle personen van Surinaamse Afkomst (PSA) hebben de mogelijkheid hun expertise te registreren via de Diasporawebsite. Deze is in Nederland geactiveerd. Later dit jaar volgen Frans-Guyana en Miami. Als tweede onderdeel wordt de ‘Skills Gap assessment’ uitgevoerd met als doel onderzoek te doen naar de vaardigheden die nodig zijn bij de Surinaamse private sector, civil society, overheid, universiteit etc. De verzamelde data zullen worden ondergebracht in een in te stellen diasporadatabank.


  Maak melding
 4. Mensen alle gekheid op een stokje, voorlopig besckikken ze nu over 2 vliegdekschepen Surinaams formaat.

  In de wandelgangen gonzen de namen van RobG(oebbels) en Parbo als kapitein van de schepen. Damsco is niet te spreken dat hij het niet geworden is.


  Maak melding
 5. W. Whome, je hebt de wandelgangen en de realiteit. Na 2030 mogen jullie een keer aan de knoppen zitten tot die tijd bepaald de ndp over de koers van Suriname. Verder wil ik je adviseren af te blijven van de black label en witte poeierie. Deze zaken tasten je hersenen aan. Fijn weekend gewenst.


  Maak melding
 6. Pa tjallie

  Wedden dat voor 2020 de gehele gangsta ndp achter slot en grendel zitten.

  —————————————–

  Wat een misplaatste opmerking is dat. Denk dat je verward bent met de vhp.


  Maak melding
 7. Tijdens front had bouterse en de ndp het over oude mannen die plaats moesten maken voor de jongeren. De president was in de 70. Hoe oud is bouterse nu? Waar zijn de jongeren


  Maak melding
 8. De Amerikanen hebben vele soorten boten in de motten ballen. Ik denk ook voor kustwacht boten. Waarom twee aluminium boten die alleen in mooi weer ingezet kan worden.

  De Corantijn is breed and diep bij de monding. Je hebt inderdaad een zwemvest nodig als je de boten daar inzet in zwaar weer. Een kustwacht boat is inderdaad beter op zijn plaats.

  Ik hoop dat de roodwitblauwe strepen de volgende keer wat guller zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES