zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentShow 'Kaseko in Concert Twee' in Meervaart al uitverkocht

Show ‘Kaseko in Concert Twee’ in Meervaart al uitverkocht

-

Does Travel - naar Suriname

De show ‘Kaseko in Concert Twee’ op zaterdag 1 april in theater Meervaart in Amsterdam is sinds anderhalve week uitverkocht. Dit vertelt Sheela Soebhag van George Visser Productions en Twenty 8 Productions. “Het blijft altijd spannend en het wordt weer een mooie show. Iedereen heeft er zin en is gemotiveerd”, vult ze aan.

Kaseko in Concert Twee gaat morgen 25 maart 2017 in het Isala Theater(Capelle aan den IJssel) van start. Deze editie, uitgevoerd door een 16-mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980. Het concert wordt wederom gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Edje Rust, Nato Grootfaam, Brian Martens en Cherish Snijders zijn de vocalisten.

Kaseko is één van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Denk aan de muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Hahaha. Kaseko verklaart waarom de marroneeses zoveel kinderen baren, hahaha. Kaseko maakt hun heupen en alle sappen daarbinnen goed los, hahaha.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES