dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriprofs Legends tegen oud-Feyenoord live op TV

Suriprofs Legends tegen oud-Feyenoord live op TV

-

Does Travel - naar Suriname

De benefietwedstrijd vanavond tussen de Suriprofs Legends en oud-Feyenoord is live vanuit de Rotterdamse Kuip te zien bij TV-zender Fox Sports. De eindregie is van plan voor en na afloop van de wedstrijd spelers en coach van de Suriprofs Legends te interviewen en de sfeer rond het veld en tijdens de voorbereiding weer te geven.

De uitzending begint om 18.30u. Aansluitend is ook de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht te volgen bij Fox Sports. Oud-Feyenoorder John de Wolf verzorgt vanuit De Kuip de analyse van beide wedstrijden. Regillio Vrede, coach van de Suriprofs Legends, maakt pas vlak voor de wedstrijd bekend met welke spelers hij de voormalige Feyenoord-toppers denkt te kunnen verslaan.

De opbrengst van de avond is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Met dit geld kan extra onderzoek worden gedaan naar de sikkelcelziekte. Omdat de ziekte relatief vaak voorkomt in Suriname hebben de Suriprofs zich al eerder ingezet voor de bestrijding ervan.(FOTO: Suriprofs in 2015)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Dat zal dan op de betaalde kanalen van Fox zijn want op de onbetaalde kanaal zit van 18:25 – 20:10 The Simpsons geprogrammeerd. Reiziger, Davids en die anderen als Simpsons?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES