‘Welles de Film’ op 23 maart in TBL Cinemas Suriname

3
'Welles de Film' op 23 maart in TBL Cinemas Suriname

Op donderdag 23 maart wordt de film van de Surinaamse Facebook komiek Welles eindelijk in TBL Cinemas te Suriname vertoond. De première van de film zou aanvankelijk op 7 december vorig jaar plaatsvinden. Vanwege een rechtszaak, die het bedrijf Caribbean Pearls tegen de maker tevens hoofdrolspeler had aangespannen, werd het stopgezet.

‘Welles De film’ is een romantische komediefilm(18+) die geregisseerd en geproduceerd is door Ruben Welles onder het bedrijf Redvismedia. De film gaat over Welles die een baan heeft als postbezorger. Op een dag bezorgt hij een pakket bij een dame genaamd Amara gespeeld door Aby-Jo Elshot. Hij raakt stapel verliefd op haar. Na Amara te hebben ontmoet, wil hij alles eraan doen om haar hart voor zich te winnen.

Deze vertoning is al uitverkocht. Gekeken wordt om een extra voorstelling in te lassen. Bekijk de trailer:


3 REACTIES

  1. @ Rhonda.

    Wat is er mis mee ? wees blij dat al deze lieden naar ( je ) vrouw kijkt. Als dat niet zo zou zijn, dan heb (je ) een vrouw die niet aantrekkelijk is ! Mannen die naar een vrouw lonkt is een gezonde man, als je het niet doet dan is er iets mis met je.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.