vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoSTS tevreden over deelname toerisme beurs Duitsland

STS tevreden over deelname toerisme beurs Duitsland

-

Does Travel - naar Suriname

Patrick Rechards van Patrick’s catering stond vorige week samen met de Stichting Toerisme Suriname (STS) op de ITB 2017 toerisme beurs in Berlijn, Duitsland. Patrick, die inmiddels ook verantwoordelijk is voor de SLM maaltijden aan boord, liet de voornamelijk Duitse bezoekers kennis maken met de Surinaamse keuken.

De STS is voor de zevende opeenvolgende keer de organisator en trekker geweest voor de participatie van Suriname aan de meest gerespecteerde vakbeurs voor reisorganisaties en populaire destinaties in Duitsland. Deze beurs is een belangrijk platform voor wereldwijde toeristische aanbiedingen.

De STS vindt optimale toerisme promotie noodzakelijk in Duitsland en kijkt terug op een succesvolle deelname aan de beurs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Nee, dat wist ik niet. Zo leer ik ook nog iets. Wat ik wel weet is dat het toerisme in SU een boost moet krijgen en dat dit een goede manier is om SU in de picture te krijgen.


  Maak melding
 2. STS zou vanaf nu ook gelijk moeten gaan meten hoeveel Duitse toeristen er na deelname aan deze Toerisme beurs, Suriname werkelijk bezoeken.

  Men had ook deelgenomen aan een beurs in Belgie, en ook en het aantal Belgische toeristen vanaf deelname aan die beurs moet worden gemeten.

  Er hoeft niet gelijk verwacht te worden dat er horden toeristen op Suriname afkomen, maar er moet zeker gechecked worden of er een stijgende lijn hier in zit.


  Maak melding
 3. @ Duifje

  Om toeristen aan te trekken moet je niet alleen afhankelijk zijn van je keuken ; toeristen moeten zich thuis voelen
  door vriendelijkheid en nog veel meer. De huidige situatie in Su is niet gunstig voor de toeristen wegens, veel moorden en berovingen in het land.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Niet opgeven jongens! Laten wij onze best om dat land er bovenop te krijgen. Ik ga in ieder geval mijn best doen. En ik reken niet op de surinaamse politiek. Gewoon doen.


  Maak melding
 5. Suriname kan niet de kwaliteit leveren voor een Duitse toerist. Eigenlijk kunnen surinamers niks goed zonder hun eigen zak te vullen.Suriname is gedoemd met bepaalde bevolkingsgroepen die elkaar niks gunnen ten onder te gaan. Echt wat een waardeloos volk.


  Maak melding
 6. Wat een kunkun verhaal.Als je wat basja’s en kapiteins had laten deelnemen,zouden zij ook een succes zijn.
  Kan pas van succes praten als de Lufthansa zeven vluchten per week met Duitsers op JAP landen en Sur.nauwelijks plaats heeft hun te huisvesten.


  Maak melding
 7. Mijn opa was Duitser. In die tijd dat hij naar su kwam was alles mooi en vredig. Maar ik zou de Duitsers nu afraden om naar su te gaan. Vies, criminaliteit, wat moet je daar doen? Apen die agressief naar je kijken en je WiIlem beroven etc etc. Su ga eerst shoppen in landen waar toerisme top is. En ga dan aan toerisme doen.


  Maak melding
 8. Als je een blanke vraagt, hoe was uw verblijf in Suriname, zijn ze altijd positief. Lekker weer, lekker eten, vriendelijke mensen, etc etc.
  Het zijn de omhooggevallen surineds die blijven klagen.


  Maak melding
 9. News@, ik ben het geheel met je eens. Ik ben een blanke en verblijf hier nu al meer dan een jaar. De mensen zijn vriendelijk, het weer is goed, toevallig de afgelopen dagen wat regen maar je kan gewoon in korte broek en shirt blijven lopen. Ieder land heeft ook zijn nadelen en berovingen vinden overal ter wereld plaats wat ik niet wil goed praten. Dus laat de toerist maar komen.


  Maak melding
 10. Het is algemeen bekend, dat de suri, op zijn knieën ligt voor de witte toerist, maar voor zijn eigen (omhooggevallen)ex-landgenoot, maken ze een grote tjoerie. Hoe val je omhoog baja 🙂

  Dus.. uitgaande van dit gegeven, is het wel mogelijk dat een aantal toeristen bereid zijn om het land te bezoeken.
  Het soort dat altijd grif geld geeft aan giro 555, het soort dat graag foto’s maakt van die arme hongerige inboorlingen of van ‘wilde dieren’. Zóóó leuk!

  Wil je een bevestiging, kijk op de homepage van wkn:
  “vrouw zoekt eeroman”, voor een lang en gelukkig leven.


  Maak melding
 11. Duister hebben nooit een GETTO van dichtbij gezien, dus reden genoeg dat men wil zien hoe het toe gaat in de ( echte ) getto.

  Neks no fout. puur toeristisch ! Win win situatie toch.


  Maak melding
 12. Minpunten….

  * Onbeschofte ontvangst douane op Zanderij
  * Onvriendelijke service en dienstverlening in de horeca
  * Dengue / Zika / Chikungunya-virus
  * Kwikvervuiling van lucht en water door goudmijnen
  * Verkeerscriminaliteit
  * Roof / moord / kappartijen / inbraak is dagelijkse kost
  * Zwervers / zwerfhonden en zwerfvuil door de gehele stad
  * Peperdure excursies naar binnenland
  * Corruptie en criminaliteit tiert welig

  Pluspunten…

  Suriname ligt ver van de geciviliseerde wereld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES