maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse scheepvaartagenten zitten met drugsimago in de maag

Surinaamse scheepvaartagenten zitten met drugsimago in de maag

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 20 mrt – Scheepvaartagenten zitten met het steeds scherper wordende drugsimago van Suriname in de maag. Dit meldt de Ware Tijd. De omvangrijke drugsvangsten op de Jules Sedney haven in Paramaribo doen het land geen goed. Ook de vrachtschepen uit Suriname die zijn aangehouden met partijen drugs aan boord, doen een loodzware duit in de zak.

Het vervelende is dat kringen buiten voor het negatieve imago zorgen. Het is geheel buiten de eigen invloedssfeer, maar de gevolgen zijn wel voor hun rekening. “Het zijn niet de scheepvaartmaatschappijen of – agenten die in de drugshandel zitten. Dit is het gedrag van de klant, wij hebben er niets mee te maken”, zegt voorzitter Egon Audhoe van de Vereniging van Scheepvaart- & Vrachtagenten in Suriname.

Het zijn deze klanten die misbruik maken van het vracht- en verschepingsnetwerk om hun goedje te smokkelen. Intussen hebben bepaalde reisagenten reeds maatregelen getroffen. Zoals het bedrijf Laparkan dat nu weigert rondhout te exporteren naar India. “Je loopt het risico als scheepvaartagent om mee aansprakelijk gesteld te worden. Maar wij zijn nooit aansprakelijk”, aldus Audhoe.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

15 REACTIES
 1. Had die dalgoe nog bevestigt voor de export garantie naar India en nu weigeren de export bedrijven rondhout te vervoeren !!! Wat gebeurt er allemaal ??? We gaan steeds dieper in de zwarte bladzijden. Nooit en nimmer zijn die weg te poetsen . Het is zeer logisch dat landen producten uit Suriname steeds meer afwijzen. om welke persoon het gaat, weet de hele wereld al.


  Maak melding
 2. Wie niet wilden horen voelen het niet alleen in hun zakken, maar ook hun geweten klaagt hen aan. Oerdom ben ik geweest als jurist, rechter, leraar, dokter, politici, vuilnisman, ambtenaar, ondernemer, pastoor, bisschop, dief, moordenaar, misdadiger, student en alle andere beroepen dan ook, om te stemmen in 2010 en 2015 op de ndp olv onberechte veelvuldig gebleken moordenaars, veelvuldig gebleken bij verstek veroordeelde drugsbazen, veelvuldig gebleken staatskas rovers, veelvuldig gebleken leugenaars, onderdrukkers, rovers en dieven.
  Grote nationale schande en schade treft elke paars verworden domme Suribabhaitiaan met een misdadiger als president en de Suribabhaitiaanse drugsmaffia. Wo ka, nog dieper zal het volk vallen in de misdadige duistere stinkende paarse put, vol paarse schijt en pis van hun paarse president, roverheid en zijn paarse maffia. WO ka.


  Maak melding
 3. Scheepvaartagenten zitten met het steeds scherper wordende drugsimago van Suriname in de maag.

  Het kan erger:
  door toegenomen controle zit men met drugs van Suriname in de maag.


  Maak melding
 4. de gene die in het bewind zit op welke positie dan ook,, is mede schuldig aan dit gebeuren..

  laat ze,, als ze eerlijk oprecht een geweten hebben het zinkende schip verlaten..

  anders zullen ze hun leven lang dit op hun geweten dragen ..

  geld is niet alleen zalig makend,, of je positie,, denk aan je je eigen geweten, je vrouw kinderen, jou familie, je kennissen, vrienden, na deze weelde komt je tijd voor het berouw schap..

  kijk maar, aan al die figuren die stuk voor stuk in de steek gelaten worden gedumpt worden als oud vuil..,,

  het is al vele malen eerder gezegd, je wordt gedumpt als toilet papier..

  deze vernedering gaat net zo lang door, zolang de moordenaar ondersteunt wordt door de geld wolven de cariëre jagers die niet vies zijn voor wat geld die verder ook met de dag waardelozer wordt..,, ten slotte raakt het je hele gezin, familie..


  Maak melding
 5. Surinaamse scheepvaartagenten zitten met drugsimago in de maag.

  Een lege maag of gevulde maag.
  Is DORA & co. ook hiervan op de hoogte?
  Wij wachten op een nader reactie in deze via de pers.


  Maak melding
 6. @Sa Wo Doe
  Armoede neemt toe.
  Criminaliteit neemt toe.
  Drugstransporten neemt toe.
  Corruptie neemt toe.
  Dit is de revolutie van de NDP.

  maandag 20 maart 2017 om 14:46 uur.
  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  EZELS zoals jou ook PANNENKOEK !


  Maak melding
 7. @ Jordi
  Hebben Surinamers ook zeeschepen? Had ik nooit gedacht.
  Hmmm, is het land misschien toch niet zo achterlijk.

  maandag 20 maart 2017 om 17:07 uur.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  APestaartje Jordi,..de nieuwste pannenkoek heeft zich gemeld welkom !


  Maak melding
 8. Het zijn niet de ratten of kleine criminelen die drugs exporteren. De grote rijken der aarde in Suriname de groente-, hout-, rijstexporteurs, de mensen die het exportsysteem goed kennen zitten voor een groot deel achter deze activiteiten. Zij bezitten grote bedrijven in het land, hotels, wooncomplexen, handelsbedrijven,enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES