zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bij aankomst uit Suriname vast vanwege witwassen

Man bij aankomst uit Suriname vast vanwege witwassen

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse politie heeft vandaag een 41-jarige man uit Nieuw-Schoonebeek(Drenthe) opgepakt in verband met een groot internationaal witwasonderzoek. De man verbleef in Suriname en kwam vandaag terug naar Nederland, waar hij op luchthaven Schiphol werd aangehouden.

Vorige week werden al onder andere een man (49), zijn vrouw (50) en zijn zus (50) uit hetzelfde dorp aangehouden. De verdachte die vandaag is opgepakt is familie, hij is getrouwd met de zus. Ze worden ervan verdacht minstens acht miljoen euro, crimineel geld, geïnvesteerd te hebben in onder anderen onroerend goed, voertuigen en reizen schrijft het Noord-Hollands Dagblad.

Een melding van banken bij de politie leidde maandag tot de inval in Nieuw-Schoonebeek, maar ook op andere plekken. Het viel de banken op dat er minstens tien miljoen euro werd rondgepompt tussen bankrekeningen in Nederland en Zuid-Amerika.

In Nieuw-Schoonebeek werden vorige week meerdere woningen onderzocht. De politie heeft deze spullen na de aanhoudingen van vorige week al in beslag genomen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

37 REACTIES
 1. Ze pakken zomaar iemand op. Zonder bewijs. Zogenaamd om te verhoren. Maar die eigen gemeentes mogen wel wiet exporteren naar andere Europese landen. Dat is dan geen smokkel en geen witwaspraktijk.


  Maak melding
 2. Etwas
  Ze pakken zomaar iemand op. Zonder bewijs. Zogenaamd om te verhoren. Maar die eigen gemeentes mogen wel wiet exporteren naar andere Europese landen. Dat is dan geen smokkel en geen witwaspraktijk.

  ====

  Het is hier Suriname niet Paarse Idioot waar je je berechting kan afkopen.


  Maak melding
 3. hmolenaar2016,

  Die Damnink en zo kopen al decennia lang hun vervolging af. Ipv vervplgd te worden, wordt Teef bellont met een hoge positie. Is hier zelfs erger!


  Maak melding
 4. In Nederland maken ze tenminste geen grappen met bezittingen van criminelen, daar word gewoon beslag op gelegd, moeten ze hier ook gaan doen, dan zal die moordenaar en zijn compaan Abrahams, weten wat het is, om een armoedig bestaan te moeten lijden, terwijl nu het arme volk gebukt gaat door deze ciminelen, die de staatskas leeggeroofd hebben, en straks het volk ook nog eens willen opzadelen met wegenbelasting, Btw, brandstofverhoging, energieverhoging.


  Maak melding
 5. Manu,

  In Nederland plukken ze de armen kaal. Kijk nu naar Unilever. Omdat gierige aandeelhouders meer winst willen, moet Unilever bepaalde productlijnen gaan verkopen. Een en al gierigheid en geldzucht daar.


  Maak melding
 6. Etwas,
  “Ze pakken zomaar iemand op. Zonder bewijs. Zogenaamd om te verhoren”.
  Zogenaamd om te verhoren.
  Waarom denk je dat ze iemand op Schiphol aanhouden?
  omdat hij geen stropdas om had?
  Waarom zouden ze iemand aanhouden?
  Waar haal je uit de tekst de informatie vandaan dat ze zonder bewijs iemand op pakken?
  Je felle reactie doet mij de wenkbrauwen fronsen.
  Je zou toch blij moeten zijn dat criminelen of personen die nauwe banden hebben worden opgepakt om ten minste te worden verhoord?


  Maak melding
 7. pico,

  Als die man betrokken was, dan zouden ze hem thuis laten gaan, afluisteren, schaduwen en concreet bewijs verzamelen van zijn betrokkenheid.
  Maar ze verhinderen die man gewoon om een goede advocaat voor zijn vrouw of familie te zoeken door hem gelijk op te pakken. Het is een vertragingstaktiek en dan gaan ze straks die familie tegen elkaar uitspelen.
  Zoiets van: we hebben je man gepakt en hij heeft alles bekend, dus als jij nu niet bekent dan krijg je geen strafvermindering. Je man heeft je verraden, dus hoef je hem niet te beschermen.
  En tegen die man zeggen ze dan dat die vrouw hem heeft verraden, dus kan hij beter bekennen, schuldig of niet.


  Maak melding
 8. Etwas@
  Als je niet weet Unilever zaken doet moet je je mond houden.
  Maar wat roeptoeter, laat zien hoe intelligent je bent.
  IQ van 86 is niet bijster hoog.
  Van heb zucht hebt jij geen last, jou leiders wel, die zijn op vreemdste manieren rijk geworden.
  Voor 1975 bezaten ze niets, nu zijn het miljonairs en groot grond bezitters, en wat dacht je het goud, dat hebben ze niet verdiend met werken, allen met onderdrukken en graaien.


  Maak melding
 9. Etwas
  Hoe weet je of ze dat niet al hebben gedaan?
  Hij krijgt zijn rechten te horen en mag zwijgen en een advocaat inschakelen.
  Hetgeen je beschrijft staat bekend als het
  prisoners dilemma.
  Een ieder die criminele activiteiten ontplooit, dan wel criminelen beschermt moet worden aangepakt!


  Maak melding
 10. Etwas…

  je paranoïde paarse gedachtengoed geeft duidelijk weer dat je een paars geindoctrineerde laaggeschoolde en hersenloze mislukkeling bent. Jij leeft in een wereld waar list en bedrog, liegen en bedriegen in de cultuur als een gezwel verankert is.


  Maak melding
 11. Dat Dora niets weet over de SFS report is een grote leugen. Zo niet dan ze is nergens op de hoogte. Kijk op internet voor Secure Free Society Suriname er is een PDF daar kan je lezen en huiver.
  SU is een witwas/narco staat. Jammer


  Maak melding
 12. Niet zomaar wordt men opgepakt. Dus tjies a droga paarse mang mooi beet. Jammer dat grote vette kont, nek en gezicht Doralul dat hier niet kan. Noch het O.M. Ze zijn paars omgekochte klootzakken die de grootste drogabaas van het hele land aanbidden ne vereren, net zoals die oerdomme paarse idioten. De doodstraf voor elke drugdealer moet een wet worden, naast alles in beslag nemen.


  Maak melding
 13. ‘Iets’ zegt mij dat ‘Iets’ misschien wel in de grensstreek woont en wellicht ook ‘Iets’ meer weet van de mensen die opgepakt zijn? Verklaart misschien ‘Iets’ meer gezien ( i.d.d. Pico, juist opgemerkt) de felle reactie van ‘Iets’! 🕵🏽

  Of is het Netwas, oftewel ‘Niets’?


  Maak melding
 14. Man bij aankomst uit Suriname vast vanwege witwassen.

  Wat klets die (Etwas) uit zijn nek.
  Deze verdachte was ook aandeelhouder van de schroothandel in Suriname en op Sint Maarten.

  De bekende (schroothandel) in Suriname en Sint Maarten, was gewoon een (dekmantel) om enorme drugs te transporteren naar Europa.

  Het Kabinet van Baas Desiderius alsmede Dora, waren op de hoogte, dat deze figuren ingeschreven stonden bij KKF.
  Vorige week maandag werd de veroordeelde Haroen (Harun) ook al opgepakt in Amsterdam.
  En op dezelfde dag werden invallen gedaan in Schoonebeek bij die Dikke Boer. Een bekend figuur in Surinaamse kringen.

  Dus kom niet met je kortzichtige reactie.
  Of had je ook bemoeienis in de (schroothandel) van Suriname?


  Maak melding
 15. Bij witwas is het altijd de Kl man die het onderspit moet delven;redimusus ;zie telegraaf vandaag 20-03-2017,miljarden worden de via diverse Europese Banken witgewassen waaronder de ING,nergens staat aangegeven,dat iemand voor verhoor is meegenomen ,of gearresteerd ,of gelden er andere regels voor banken,of mogen zij alleen geldwitwassen,


  Maak melding
 16. @ Etwas ( Witwas ? )

  Mensen met duistere praktijken, dienen volgens de wet
  aangehouden te worden ! En dat is gebeurt, Hij is niet zo-
  maar aanhouden zoals je dat beweert. In Su wordt je misschien beschermt hier in NL niet ! Ik weet niet waarom jij
  zo reageert, behoor je soms ook tot die groep vraag ik me zelf af. Als je niet wat je moet schrijven, raad ik je aan om beter je mond dicht te houden !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 17. Zwartmans,

  Wedden dat die man binnenkort wordt vrijgelaten?
  Hollanders weten een ding goed, preventief (zonder bewezen schuld) mensen oppakken en dan later een of ander smoes verzinnen voor de arrestatie. Net zoals ze die 2 Turkse diplomaten met opzet oppakten en later beweerden dat ze niet wisten dat die lui diplomatieke paspoorten hadden.
  Leer mij Hollanders kennen. Bouta dient ze goed van repliek in Suriname. Hij kent ze op z’n duimpje.


  Maak melding
 18. @ Etwas

  Ach ja ; als ze niks kunnen vinden en bewijzen, dan zullen ze hem wel laten gaan. Maar dan wel met excuses hoop ik, maar meestal gebeurt dat niet.

  sari tori

  jacko


  Maak melding
 19. J moet van planeet mars komen om heden anno 2017 de witte op zijn woord te geloven,om een land zwart te maken gebruiken zij meestal oppositie leden als informanten,die enorm macht wellustig zijn,dus maw awaries zonder principes om hun eigen nest te bevuilen,zie Irak,Libië ,alleen om hun macht veilig te stellen,het roven en plunderen van andermans olie voorraden,en goudreserves,zo heb j ook in Suriname een politieke partij ,die er niet om schuwt,valse informaties en leugens aan de witte duivel over te brieven,dezelfde witte duivel die zij zo adoreren,verweet hen nog na de slavernij,van laksheid ,luiheid,geen besef van normen en waarden,en daardoor iedere dag werden afgeranseld ,wat de witte duivel niet wist dat zij qwa fysieke kracht niet konden tippen aan de Afrikaan ,vandaag de dag hebben zij hun zelf andere standaarden aangemeten,bv harde werkers,kenners moeten er om lachen van die onzin,ik zou ze aanraden het boek over Tetary,een moslima heldin die de strijd aan ging met de witte duivel,zij werd in opdracht van Barnet Lyon van achteren via een kogel in haar achterhoofd neergeknald ,ja van achteren nota bene een vrouw,zo dapper waren de witte duivels,dezelfde Barnet Lyon wordt tot van daag de dag vereerd,er doet een verhaal de ronde omdat hij het kastenstelsel afkeurde,en de onaangeraakte een hand gaf,Lol


  Maak melding
 20. Aanv;Janey Tetary kwam op 26 nov 1880 als jong meisje van 24 jr vanuit India naar Suriname met het Engelse schip Aisla 11 ze kwam uit het dorp Moniar in het dorp Patna haar contract nr was l-491 ;een strijdvaardige heldin en Moslima


  Maak melding
 21. Het land wordt eindelijk geordend,wij doen het zonder ontwikkelingshulp,alle piraterij ,roverij ,contracten die een bepaalde groep verrijkten op het Min van OW worden herzien,het hele land wordt voorzien van elektra en schone drinkwater ,het dalian 4 project start heel binnenkort vele zandwegen zullen geasfalteerd woorden,of voorzien van baksteen,domeinen wordt geautomatiseerd zodat mensen sneller aan een perceel kunnen komen,overal in het land wordt gebouwd,kortom overal bedrijvigheid ,wie heeft het hier over faillisement,zeker iemand met de hersenen van een garnaal,alle leugens,en tegenwerking vanuit een bepaalde groep ten spijt ,niemand kan de ontwikkeling van Suriname stoppen,ju kan beri ju doi,of geloof j die fatanorgana in hoofd,alles bedenken ,het land zwartmaken,we do not care,wij leven lekker in Su ,eten wat we willen en vers ook,en we zijn heel gelukkig met ons mooie land,de rest kang go boel deng wit man,het favoriete leven van de witte man bij uitstek,verkrachten van kleine kinderen,en boelen van bruintjes redimusus blijft ze maar vereren en verdedigen,wij willen niets van ze hebben


  Maak melding
 22. GEORDEND, betekent in bepaalde kringen, ook bij de Machthebbers :

  ALLES is ONTREGELD, RECHTSSTAAT WEG, MONNI NO DE, Staat FAILLIET !

  NEKS NO E WORDE, VALUTA NO E KONG BINNE !!!!

  PS : Even nog wat Ongedekte Bankbiljetten bijdrukken,
  NEKS NO FOUT !!!


  Maak melding
 23. “ He gudu, hoe laat land je”
  🙂 🙂 🙂
  Natuurlijk heeft de popo de smart Phone van mevr. effe geleend, om meneer te appen.

  “Meet me by the meeting point” 🙂 🙂

  Hilarisch….

  Ik ben vóór 300% controle.


  Maak melding
 24. Volgens het verhaal van @Coblijn!
  We do not care,wij leven lekker in Su ,eten wat we willen en vers ook,en we zijn heel gelukkig!

  En @Coblijn, gaat vervolgens voor GRATIS medische hulp naar ons buurland GUYANA.
  Want deze eet nog steeds (bedorven vleesproducten) uit Brazilië.
  Lees verder het aanvullend bericht uit Jamaica.
  Gov’t Bans Corned Beef Imports From Brazil, People Urged Not To Consume Product.


  Maak melding
 25. Sarama ik eet bijna uitsluitend verse Surinaamse producten,kip,vis,wild,doks,en wilde vogels,waarom zou ik helemaal nr Guyana reizen om medicijnen afkomstig uit India te gebruiken,betaald mijn eigen ziekenfonds en krijg de beste medicijnen ,ga rustig verder dromen


  Maak melding
 26. @Coblijn,

  Die verse Surinaamse dingen zitten tegenwoordig vol met landbouwgif. Je kunt beter biologisch eten en als dat niet lukt eet dan logisch, dus een dag aardappel, een dag rijst een dag pasta, een dag cassave enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES