zo 18 feb 2018 03:51
post thumbnail

Suriname Beken(d)t deel 2 komt eraan

2

Rond oktober 2015 werd Crowdfunding gestart voor het boek Suriname Beken(d)t van de bekende Surinaamse fotograaf Raul Neijhorst. Raul spoorde 75 Surinamers uit Suriname, Nederland, Amerika, Engeland en Frankrijk op en deed daar een fotoserie en een interview mee. Nu, anderhalf jaar verder, staat deel 2 voor de deur en jouw hulp is nodig om te stemmen!

Deel 2 met wederom 75 toffe Surinamers gaat op dezelfde voet voort, maar met nog meer verborgen parels. Onder andere een tweevoudig Superbowl-winnaar, een NBA-winnaar en een fashiondesigner voor Armani, Tommy Hilfhiger en Victoria Secret komen aan bod. Ook zijn meer landen bezocht zoals Curaçao, België, Duitsland en Italië.

Neijhorst fotografeert en interviewt nog de laatste 2 mensen en hoopt heel gauw het boek af te maken. Voor deel 2 start er weer Crowdfunding via Apura. Maar ze hebben de regels wel een beetje veranderd. Je moet eerst genoeg votes halen om te mogen crowdfunden, het zgn. vote4cf. En daar is hulp bij nodig. Breng je stem uit op deze pagina waar je het project ziet staan en alvast een beetje kan piepen wie allemaal in deel 2 verschijnt.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

 1. De doelgroep – de armen in Suriname – voor wie dit boek als stimulans zou zij bedoeld, gaan het niet kunnen betalen. Misschien kunnen ze niet eens lezen.
  Dus: maak er een tv-serie van!

  zondag 19 maart 2017 om 13:04 uur.
 2. @Suriname Beken(d)t, ????

  hahahahah, ik schrok al even. Ik dacht: nu gaan men echt bekennen dat het beleid een fiasco is geworden en ( S.O.S ) .
  moni no de, EU help. NL hervat de ontwikkelingshulp please??

  Maar shit! men,,, het gaat hier om een boek. ( zucht )

  zondag 19 maart 2017 om 16:23 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com