Suriname Beken(d)t deel 2 komt eraan

2
Suriname Bekendt deel 2 komt eraan

Rond oktober 2015 werd Crowdfunding gestart voor het boek Suriname Beken(d)t van de bekende Surinaamse fotograaf Raul Neijhorst. Raul spoorde 75 Surinamers uit Suriname, Nederland, Amerika, Engeland en Frankrijk op en deed daar een fotoserie en een interview mee. Nu, anderhalf jaar verder, staat deel 2 voor de deur en jouw hulp is nodig om te stemmen!

Deel 2 met wederom 75 toffe Surinamers gaat op dezelfde voet voort, maar met nog meer verborgen parels. Onder andere een tweevoudig Superbowl-winnaar, een NBA-winnaar en een fashiondesigner voor Armani, Tommy Hilfhiger en Victoria Secret komen aan bod. Ook zijn meer landen bezocht zoals Curaçao, België, Duitsland en Italië.

Neijhorst fotografeert en interviewt nog de laatste 2 mensen en hoopt heel gauw het boek af te maken. Voor deel 2 start er weer Crowdfunding via Apura. Maar ze hebben de regels wel een beetje veranderd. Je moet eerst genoeg votes halen om te mogen crowdfunden, het zgn. vote4cf. En daar is hulp bij nodig. Breng je stem uit op deze pagina waar je het project ziet staan en alvast een beetje kan piepen wie allemaal in deel 2 verschijnt.


2 REACTIES

 1. De doelgroep – de armen in Suriname – voor wie dit boek als stimulans zou zij bedoeld, gaan het niet kunnen betalen. Misschien kunnen ze niet eens lezen.
  Dus: maak er een tv-serie van!


  Maak melding

 2. @Suriname Beken(d)t, ????

  hahahahah, ik schrok al even. Ik dacht: nu gaan men echt bekennen dat het beleid een fiasco is geworden en ( S.O.S ) .
  moni no de, EU help. NL hervat de ontwikkelingshulp please??

  Maar shit! men,,, het gaat hier om een boek. ( zucht )


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.