dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoFirst Lady Suriname op Forum in Marokko

First Lady Suriname op Forum in Marokko

-

Does Travel - naar Suriname

De First Lady van Suriname Ingrid Bouterse-Waldring heeft donderdag het Crans Montana Forum in Dakhla (Marokko) toegesproken. Zij ging in op de rol van de vrouw bij de integratie op politiek en economisch gebied. De presidentsvrouw participeert op het forum op uitnodiging van de organisatie en treedt op als keynote speaker voor Suriname. Het forum duurt van 16 tot 21 maart. De organisatie staat onder supervisie van het koningshuis van koning Mohammed VI van Marokko.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. zo trekken ze su steeds meer naar kant van het midden oosten toe
  deze regering heeft nl geen westerse vrienden
  maar wat heeft ze daar eigenlijk gezegd over de integratie van de vrouw in de politiek???
  trouw met een moordenaar, een rover, een dief, een dictator?
  en je maakt kans om first lady te worden


  Maak melding
 2. Dat is wel een bijzonder bericht. Dakhla ligt in West-Sahara dat illegaal door Marokko is bezet. Bouterse heeft in de jaren tachtig de Saharaanse republiek erkend. Maar nu is West-Sahara volgens de Surinaamse regering Marokkaans gebied, hoewel de VN daar echt anders over denkt. Kennelijk heeft de koning van Marokko genoeg geboden om die erkenning ongedaan te maken.


  Maak melding
 3. Straks komen tienduizenden Marokkanen, de verworden drugsmisdaad staat Suribabwe een bezoekje brengen. Veel Marokkanen met een criminele geaardheid, net als de paarse criminele lijder van alle oerdom paars verarmde dwaze criminele aanhangers ( ndp ) zullen poolshoogte komen nemen om te onderzoeken als er een nieuwe cocalijn kan worden opgezet. Straks komt er ook een vlieglijn met Zimbabwe en andere corrupte Afrikaanse landen waar ze worden onderdrukt door dictators van hun eigen afkomst. Alles is paars mogelijk, maar in negatieve zin, wanneer het gaat om de toekomst van arm verworden volk. Met de duivel in paarse indiaanse gedaante kan men van alles wat slecht is verwachten, alleen weet men niet uit welke hoek hij wederom land en volk, paars ter verderf zal leiden, zodat alle oerdomme paarse zombies zullen lijden om hun paarse keuze, stemmen op de baas der paarse misdaad. ( moord. drugshandel e.a., roof, geweld, intimidatie, bedreiging en onderdrukking. Paars bedrog en onrecht is wat overal te zien is in het mooi vruchtbaar gezegend land, maar het is goed voor het ondankbaar, duivels paars oerdom volk dat ze van al deze zegeningen niet kunnen genieten. Ze stemden willens en wetens op paars bezeten duivels. Terecht zijn ndper’s te beklagen toen ze krijsten, soso lobi didibri wiens we ka, soso lobi dbb. Neks no fout we zijn aanhangers van de nationale demonen partij.


  Maak melding
 4. “de rol van de vrouw bij de integratie op politiek en economisch gebied.”

  Ze kan dan vertellen hoe heks Simons de boel steeds belazert. Hoe sommige Surinaamse vrouwen vallen op een dictator die beschuldigd is van moorden en alles voor hem willen doen.
  Is niet bepaald propaganda voor de Surinaamse vrouw.


  Maak melding
 5. Het probleem van veel surineds is dat ze denken dat ze wit zijn en zich dan ook zo proberen te gedragen.
  Jammer hoor ! Niks geleerd van basja rol?
  Dan maar doubleren.


  Maak melding
 6. Ingrid verleent dezelfde hand- en spandiensten aan haar Surinaamse poppenkastspeler als Melania verleent aan haar Amerikaanse staatsclown. Het enige verschil tussen de twee oogstrelende ladies is dat Melania volledig in USD’s uitbetaald wordt, terwijl Ingrid een combinatie van USD’s en SRD’s ontvangt.


  Maak melding
 7. heb je nog steeds dezelfde tactiek om te proberen om op iemands onderbuikgevoels in te spelen
  zo oud, gaaaaaaaap
  zelf jullie indoctrinatie tactiek is niet voor uit gegaan
  maar ja wat wel


  Maak melding
 8. Weer wat extra snoepgeld ontvangen om te genieten van een vakantie , voor het niets doen door onze belastinggelden. Wie heeft de tekst voor haar geschreven???, in elk geval niet door haar ze is nog niet op dat nivo.


  Maak melding
 9. Zonde is weggegooid geld zo een duur reisje, beter kon men het geld besteden om een 10 stuks pc’s aan te schaffen voor lagere scholen.

  Ze is eigenlijk naar Marokko om kamelen rijles te volgen !!!!
  Ze is voorbereid op de slechte situatie Suriname verkeert door toedoen van haar echtgenoot.

  Want binnenkort kunnen de automobilisten geen brandstof meer kopen voor hun voertuigen en gaat men overstappen op kamelen/ dromedarissen !!!!!!


  Maak melding
 10. Wie schrift de teksten voor haar lover de killer….hoe haal je in je lege kalebas om het volk eerst slapeloze nachten toe te wensen en daarna met IMF te feliciteren. Na so so kunku deh in deng paars ede…so so ka. Al moordend, roverend, intimiterend, liegend en snuivend kreeg Tarantula het mandaat van de paarse leeghoofden om meer van dat alles te doen…en Tarantula doet het met verve.


  Maak melding
 11. Die Bouta is slim of is die Ingrid slim?
  Heeft hij haar het land uitgewerkt om te kunnen stoeipoezen of heeft zij een break in het buitenland genomen om te stoeipoezen?


  Maak melding
 12. onder het regime van de ,, bakra bassie,, was mijn land een zeer welvarende staat, waarbij de Suri gulden 1 op 2 Nederlands was..dat was voor ultimo 25-11-1975 ,

  máár sinds de srefidinti van de blaka mang day is het verworden tot een waardeloze toilet papier waar de moordenaar ook zijn eigen achter werk niet wil vegen..

  straks is het 1 op 10 en tegen einde dit jaar, je kan het niet vorspellen meer..

  hoe krijg je het om laag z.a. hij beweert, als hij zelf die staats kas leeg heeft geplunderd met al zijn vrienden..

  de handel is op leven na dood..

  alle buitenlandse bedrijven lopen langzaam aan weg..

  je hebt poep in je kop om onder dit boeven bende je geld te steken..


  Maak melding
 13. O la la……First lady Ingrid Waldring nu en straks the next President van Suri.
  Dan wordt het Hawaii van het Westelijk Halfrond.Aloha!!!!!


  Maak melding
 14. @Bullcat: weet je wat het is: “NEKS NO FOUT”. Dus erop rampetampen…zo ouders zo kinderen en pleegkinderen…en wat nog erger blijkt de paarse stemmers doen mee. Check welke groep dagelijks ( bij naam althans) in de media komt als het om roeven, moorden, incest, misbruik van kinderen en drugssmokkel gaat. Ga eens naar Santo Boma en turf op ras…je zult niet schrikken maar beamen waar de spirit om dit soort mensonwaardige dingen te doen vandaan komt.


  Maak melding
 15. Waar deze kalebashoofd van een Tarantula erop is is een volksopstand tussen creolen en hindustanen. Dit concept heeft hij overgenomen van de grootste misdadiger van Suriname H. Arron. Read my lips; zodra het economisch nog slechter zal gaan zal hij hier en daar bommen laten plaatsen door de groep van zijn misdadige zoon en zal de gewapende machten doen ingrijpen…case closed…new episode: staat van beleg…dat is de koers van de kroeskalebaskoppen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES