woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit Suriname gezette Roemeen 'bewoog zich in de hoogste kringen'

Uit Suriname gezette Roemeen ‘bewoog zich in de hoogste kringen’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 mrt – De uitgezette Roemeen Alexandru Vlahos heeft kans gezien zich tot in de hoogste politieke kringen van het land te manoeuvreren. Volgens de Ware Tijd heeft ‘Alex Vlah’ zelfs ‘weleens in ongedwongen sfeer in het gezelschap van de president vertoefd.’ Het verklaart waarschijnlijk waarom de man spoorslags het land is uitgezet. Na ruim tien jaar illegaal verblijf in Suriname.

Een rel binnen de rechterlijke macht werd daarbij niet uit de weg gegaan. Het Openbaar Ministerie zette Vlahos uit, ondanks een rechterlijk besluit in zijn voordeel. Kennelijk stond er veel op spel. “Een langer verblijf in het land en de duistere zaken om hem heen zouden het staatshoofd in grote verlegenheid kunnen brengen”, schrijft de krant. Vlahos heeft kans gezien om enkele keren buiten Suriname te reizen.

In 2014 verklaarde hij in Panama dat het Surinaamse noodpaspoort waar hij op reisde vak was. Hij bekende ook Roemeen te zijn en in zijn land veroordeeld te zijn voor fraude. Surinaamse autoriteiten werden toen op de hoogte gesteld. Toch is Vlahos ongemoeid gelaten. Hij kwam pas weer op de radar toen hij via het ministerie van Financiën toelating vroeg voor vier personen uit Bangladesh. Het buitenlandse bedrijf war Vla os de vertegenwoordiger van was en dat werk verricht voor het ministerie, ontkende bij navraag dat de vier op de loon lijst voorkwamen. Suriname blijkt al geruime tijd een trekpleister voor mensensmokkel uit Bangladesh.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

47 REACTIES
 1. “Een langer verblijf in het land en de duistere zaken om hem heen zouden het staatshoofd in grote verlegenheid kunnen brengen”.
  Paniek in kamp bouta!!!!


  Maak melding
 2. -Deze situatie heeft Suriname aan zich zelf te danken. Je wordt gewaarschuwd door een ander land en toch neem je geen actie.

  De vraag is waarom hij in gezelschap van Bouterse terecht is gekomen en door wie!!!!!


  Maak melding
 3. Hij past helemaal in het profiel van Bouterse NDP getrouwen. Vreemd dat ze hem hebben uitgezet. Waarschijnlijk was hij overbodig, of in DDB termen hij is gereshuffeld .


  Maak melding
 4. Hij weet te veel en dan gaat massa-moordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE wild om zich heen slaan en moeten mensen verdwijnen….dezelfde praktijken als in Dec. ’82.


  Maak melding
 5. Is prima dat hij uitgezet is, nu kan hij flink gehoord worden…hopelijk geeft hij ook prijs wat zijn relatie met het bolwerk van Trantula is. In Su zou hij nu aan het koord van zijn Jokey bungelen.


  Maak melding
 6. Suriname heeft ook in Roemenie het nieuws gehaald maar dab Negatief .
  Bedankt bouta overal waar je naam boven komt laat je Suriname besmeurd achter!!


  Maak melding
 7. Off topic,
  Ik maak gebruik van dit artikel om geïnteresseerden te informeren, met permissie webbie.

  @Henry, ik vroeg gisteren om een onderzoek, oftewel psychische verklaring voor de paarse patstellingen. Gisteren las ik een boeiend artikel in Parbode:
  “Psychoanalyse vier decennia Bouterse door psychiater R.S.”

  Erg schokkende bevindingen van deze expert, en inderdaad geven deze bevindingen mogelijke antwoorden op mijn vragen.
  Leerrijk, huiveringwekkend en mensonterend, ik schrik hier enorm van. (dubbelop).

  Het is nu de vraag welke kerngroep in staat is om de getroffenen goede hulp te bieden alsook een degelijke oplossing voor het volk.
  We weten al dat bidden geen effect heeft. No offence ik ben gelovig, maar dit verdiend een krachtige oplossing ook vanwege de verschillende geloven in dat land.

  Zelf denk ik dat de mensen onder bescherming, misschien anoniem hun verhaal moeten doen bij de organisatie voor de Rechten van de mens, want dit kan niet.
  Vervolgens dienen de getuigenissen gebundeld te worden en de rest is bekend.


  Maak melding
 8. Als deze man eieren voor zijn geld kiest, strafvermindering of asiel aanvraagt, dan wordt het spannend.
  De DEA zit er niet alleen voor het witte spul.

  Voor de rest no commend.


  Maak melding
 9. Een langer verblijf in het land en de duistere zaken om hem heen zouden het staatshoofd in grote verlegenheid kunnen brengen ?

  Dit is voer voor de DEA. Uitgebreide verklaringen voor strafvermindering is een optie.


  Maak melding
 10. Een langer verblijf in het land en de duistere zaken om hem heen zouden het staatshoofd in grote verlegenheid kunnen brengen ?

  ============================================

  Graag reactie van RobG hierop. Of zit Front ook hierachter.
  Ben benieuwd naar zijn reactie.


  Maak melding
 11. Caulo Bouta, het wordt tijd om het land schoon te vegen!
  Alles corrupte gasten aanpakken en voor het leven opsluiten met alleen brood en water!


  Maak melding
 12. Het is heel eenvoudig,de kolonisator, weet er meer van,het vliegtuig vliegt linea recta naar Sodom en Gomorra .spionnen,heb je in alle soorten.hij is niet voor niks eruit gebonjourd.


  Maak melding
 13. En xo zijn er meer die illegaal on Suriname verblijven. Ook de Surineds moeten allemaal gescreent worden. Nu kan een verklaring omtrent goedgedraag bij de gemeente opgevraagt worden (VOG) Silos maak er gebruik van laten ze het bij de aanvraag bijvoegen. Allemaal soort oersoonen komen het land in met zogenaamde geweldige referenties, nu zullen ze door de mand vallen. Scheelt moeite voir vreemdelingenzaken.


  Maak melding
 14. @JCK een beetje meer respect voor onze/jou,.. hardwerkende staatshoofd.! neem de fatsoensnormen in acht aub,.
  het is strafbaar om je in zulke bewoordingen over de Surinaamse president uit te laten !


  Maak melding
 15. @ Ikkabakka,

  Ik zal de “Jehova Getuigen” naar je huis sturen, om je te bekeren.Een last minder iedere week bij mij aan de poort !!
  Leve de IsDB, die het binnenland helpt !!!


  Maak melding
 16. Weer zo’n idioot die zich afvroeg van : In welk land zitten de domme mensen , daar ga ik heen en mijn torie op hoog niveau voortzetten.Zo gedacht , zo gedaan en hij kreeg ook nog gelijk.

  Maar toch weer een illusie armer net als die ene Marga, namelijk niet wetend dat Big brother ( media ) is watching and searching.

  Je mag net zo slim zijn, maar vroeg of laat weet men je te traceren.

  .


  Maak melding
 17. @Atheist,

  Op een dag ga je de Jehovah’s getuigen smeken om binnen te komen om jou te bevrijden van al die dibie’s in jouw hutje.

  Want de debrie´s sidderen voor deze mensen In Suriname.

  Ik heb genoeg ervaringen gehoord,dus spot niet met ze.
  Wees net zo verstandig als Ronnie Brunswijk, en laat ze met rust en hun ding doen..


  Maak melding
 18. Men ziet, alleen criminelen uit het buitenland zullen Suribab aandoen. Het zal paars kwaad erger verworden in dit ooit gezegend, maar mooi land, dat door toedoen van een oerdom debiele idioot paars volk nu verworden is tot een land, gelijk als Venezubab, ondanks alle natuurlijke rijkdommen. Die komen en blijven alleen in handen van de stinkend rijke criminele corrupte paarse elite bende, die de baas der misdaad omringen. Kondre klarie, ooktoe hoop voor een betere samenleving. Overal tot in de diepe binnenland grijpt de paarse misdaadvloek gestadig paars om zich heen. Kleine indiaanse dood aangetroffen, tot in de stad, waar dagelijks roof, geweld, diefstal, moord en bedreiging de paarse cultuur is geworden. Wo ka. Dong mpp paars volk.


  Maak melding
 19. @ Ikkabaka,

  Zorg dat je niet in de voetsporen loopt van “SFB” !!
  Jouw vader zal onmogelijk zo een” verdorven ” opvoeding hebben gegeven aan jou !!!
  Ook je onderwijzers/leraren , wat voor religie ze ook hebben beleden, hebben jou goede waarde en normen bijgebracht !!

  Alleen hebben ze ons niet geleerd hoe we Suriname moeten verlossen van de vloek van “a-ptjin-ingie-boi” !!


  Maak melding
 20. @Atheïst; “regendans”, welte verstaan de hopi tegendans. En als het binnenland weer overloopt, zal hij weer over de rivieren varen. Who knows..


  Maak melding
 21. @ Eigen Mening Democraten,

  Altijd als ze bij mij aan de poort staan ,is het verhaaltje:
  “het einde van de wereld is nabij; de dag des laatste oordeel
  is nabij”

  Mijn antwoord al lachende is: “dan emigreer ik naar een ander planeet waar de Amerikanen zuurstof hebben ontdekt en er leven mogelijk is.Mede vanwege het feit dat vanwege het “gejoemel met de duizenden hectare bossen weggegeven aan de Chinezen voor kaalkap van de bossen , dus een tekort aan gratis zuurstof straks in Suriname ”
  Nieuwe belastingen staan ons te wachten :”zuurstof-inademen-belasting; regering-no-abi-monie-nodig” !!!


  Maak melding
 22. Desi beschouwt promoveert zich tot de hoogste kringen.
  Het klopt als het woord ‘ criminele er voor staat.
  Dus het wordt voor Desi: criminele hoogste kringen met een Roemeen om zich heen


  Maak melding
 23. MARCH 2017 • ISSUE 3
  Suriname: The New Paradigm of a Criminalized State

  by Douglas Farah and Kathryn Babineau

  Paramaribo, Suriname—An isolated country on the Caribbean coast of South America, Suriname, has long been identified as an ideal “transit zone” for narco-traffickers and other nefarious actors. Its weak borders and corrupt government allows for ease of unsupervised entry and egress. Recently, the use of gold to accommodate the flow of illicit funds and to launder money has become an attractive vehicle for transnational organized crime (TOC) groups and some terrorist organizations. The nature of the gold market readily allows actors to convert bullion into exchangeable assets.

  The Dispatch examines how the government of Desi Bouterse has become a vertically integrated criminal structure, benefiting in TOC and embedding criminals in state organs. It also looks at the Bouterse government’s involvement in the gold trade. Covering up illegal transactions and serving as a safe-space for TOC, Suriname has become the perfect paradigm of a criminalized state.

  RobG, Damsco en Parbo en Paraman: graag jullie reactie


  Maak melding
 24. @ In en tijdens mijn functies, heb ik persoonlijk meegemaakt
  hoe :ambtenaren, Directeuren en zelfs Ministers, persoonlijk zich haasten om hun kamerdeur op kantoor open te doen voor “mensen met een blanke huidskleur, zoals Hollanders” !
  Alle documenten zijn voor hen toegankelijk; niet voor de doorsnee Surinamer of personen die moeten afstuderen aan de Universiteit !!!


  Maak melding
 25. @Atheist,

  Als dat zo is watje schrijft , dan moet dat voor 1975 zijn gebeurt, want dat moest .

  Ik denk niet dat na de onafhankelijkheid nog kon gebeuren, deuren openhouden.

  Dus als ik een schatting mag maken ben jij aardig op leeftijd noh? hahahahahahah

  Maar geeft niet wijsheid en ouderdom gaan samen toch.


  Maak melding
 26. Waarom wijlen Aaron geen referendum heeft gehouden mag Joost weten. Wijlen Lachmon was wel een voorstander. Maar nee, na a afrikamang zette eng wil door, af van de slavenmeesters. Ze waren gewaarschuwd voor een coup, het gevolg van het onafhankelijk willen zijn. Na soso revo ka tref alla sranangmang, ook die pro bouta afrikamang. In 2010 stemden 80% afrikamangs op de nationale dongroe partij, onderdanks waarschuwingen voor het paars misdadig volgend gevolg. Anno 2017 zijn het diezelfde oerdomme afrikamangs die het meest schijten en lijden onder het paars duivelse wanbeleid van hun nieuwe paarse slavenmeester, didibri de beul. Kijk maar naar Afrika, daar worden ze door hun eigen landgenoten erger onderdrukt dan de blanke slavenmeesters voorheen. Dictator kolonisator na a benaming. Ma paars stinkende kut van de gehele ndp en aanhang, soso lobi alla paarse ka en gevolg olv de paarse didibri, krijsen het gros van die domme Afrikaanse afstammelingen. Kondre klarie. Suribabhaiti is een feit.


  Maak melding
 27. Amerikaanse NGO beschuldigt Suriname als DRUGSLAND:

  President Bouterse zou daarvoor hebben gezorgd

  De Amerikaanse NGO Secure Free Society, SFS, heeft een vernietigende publicatie uitgebracht dat zeer belastende informatie bevat over president Desi Bouterse. Het staatshoofd zou volgens SFS ervoor hebben gezorgd dat Suriname een criminele staat is geworden waar drugshandel hoogtij viert. Overheidsinstituten zouden zich structureel lenen voor het plegen van drugshandels en zijn onderdeel van een netwerk dat door Bouterse zou zijn opgezet.

  Justitieminister Jennifer van Dijk-Silos is niet te spreken over de zware beschuldigingen aan het adres van de president. Ook ontkend zij met klem dat Suriname een drugsland is en dat staatsorganen zich structureel lenen voor het bevorderen van drugssmokkel. Zij onderkent wel dat er veel drugs het land binnenkomt, vandaar dat de hulp van de Amerikaanse DEA is ingeroepen om de strijd tegen smokkelaars aan te vechten.

  Minister van Dijk-Silos ontkent de beschuldigen en betreurt de publicatie. Zij verwijst de informatie van SFS naar het rijk der fabelen. De bewindsvrouw wil onderzoek laten doen naar SFS en welke maatregelen getroffen zullen worden tegen de aantijgingen.

  – See more at: http://www.radio10.sr/nieuws/amerikaanse-ngo-noemt-suriname-drugsland/66938#sthash.CqYhcP9R.dpuf


  Maak melding
 28. Amerikaanse NGO noemt Suriname een Drugsland.
  President Bouterse zou daarvoor hebben gezorgd

  De Amerikaanse NGO Secure Free Society, SFS, heeft een vernietigende publicatie uitgebracht dat zeer belastende informatie bevat over president Desi Bouterse. Het staatshoofd zou volgens SFS ervoor hebben gezorgd dat Suriname een criminele staat is geworden waar drugshandel hoogtij viert. Overheidsinstituten zouden zich structureel lenen voor het plegen van drugshandels en zijn onderdeel van een netwerk dat door Bouterse zou zijn opgezet.

  Justitieminister Jennifer van Dijk-Silos is niet te spreken over de zware beschuldigingen aan het adres van de president. Ook ontkend zij met klem dat Suriname een drugsland is en dat staatsorganen zich structureel lenen voor het bevorderen van drugssmokkel. Zij onderkent wel dat er veel drugs het land binnenkomt, vandaar dat de hulp van de Amerikaanse DEA is ingeroepen om de strijd tegen smokkelaars aan te vechten.

  Minister van Dijk-Silos ontkent de beschuldigen en betreurt de publicatie. Zij verwijst de informatie van SFS naar het rijk der fabelen. De bewindsvrouw wil onderzoek laten doen naar SFS en welke maatregelen getroffen zullen worden tegen de aantijgingen.

  Related posts

  – See more at: http://www.radio10.sr/nieuws/amerikaanse-ngo-noemt-suriname-drugsland/66938#sthash.eXxbHjGc.dpuf


  Maak melding
 29. @Democraten,

  Hahaha. Broeder, de hindostanen kruipen nog steeds voor blanken hoor, haha. Een vos verliest z’n haren, maar niet z’n streken. Een hindostaan verliest z’n identiteit, maar niet z’n kruiperigheid, hahaha.


  Maak melding
 30. @ Eigen Mening Democraten:

  Hahahaha ……echt waar, ik heb het zelf zien gebeuren na de 80-tiger jaren!!
  Eerlijkheidshalve, niet bij NDP Ministers !!


  Maak melding
 31. het was algemeen bekend onder het byzondere volk..,

  máár iedereen zweeg hield zijn/haar mond dicht uit vrees..

  er lopen nog meer van dat soort jongens..


  Maak melding
 32. Paspoort tori :

  WIE geven Paspoorten, Noodpaspoorten en Diplomatieke Paspoorten uit ????

  Een honderd procent ILLEGAAL, een Roemeen, reist op Surinaams Noodpaspoort en wordt in PANAMA betrapt !

  En dan is het STIL …………………

  Wat doet de Veilgheidsdienst ?????

  Wat doet het Ministerie van justitie ????

  Wat doet de president ?????

  DINO is eerder ook in PANAMA aangehouden en beschikte over MEERDERE Surinaamse Diplomatieke Paspoorten, waaronder ook BLANCO exemplaren !

  CONCLUSIE :
  Suriname Kondreman,is helaas FINANCIEEL FAILLIET en

  ook MOREEL FAILLIET, een FAILED STATE !


  Maak melding
 33. De reden waarom blanken meer gewaardeerd worden is omdat ze daadwerkelijk iets voor elkaar krijgen. Surinamers beloven heel veel, maar leveren weinig. Maar zelfs een boer uit Nederland maaakt 40% waar van wat hij je blooft. Daarom ook zijn blanken populair bij alle volkeren. De 60% die ze niet waar maken neemt men voor lief, want bij de eigen mensen is dat 95%. Kortom: blanken zijn efficiënter.


  Maak melding
 34. @Pasquinel

  “Kortom: blanken zijn efficiënter.”

  Pasquinel dit komt omdat indien men in de koude (letterlijk) blanke werelddelen niet goed plant en afspraken niet nakomt men gedurende de winter dood ging.

  In de warme tropische wereld groeide altijd wel iets om van te overleven. In de tropische wereld is persoonlijke verzorging en groepsleven veel belangrijker.

  De mensen zouden iets van elkaar kunnen leren.


  Maak melding
 35. @Habi Bullah, @ Atheist,

  wat ik zelf heb meegemaakt, was het: ja meneer, nee meneer, a.u.b. meneer, dank u meneer, dalijk meneer, is goed meneer.

  Ik zat daar in een kantoor , en hoorde het gesprek tussen de dat meisje en waarschijnlijk haar blanke baas. Jaren 70 torie.

  Meeennnnn, ik werd er kierewiet van dat ge,,,meneer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES