Familie vrijgelaten leden SFB blij met vonnis Surinaamse rechter

26

PARAMARIBO, 17 mrt – Familieleden van de vrijgelaten rappers van Strictly Family Business, SFB, ademen weer vrij. De benauwde dagen van arrestantenbezoek kunnen worden achtergelaten. Weliswaar hebben KM, Frenna en Priceless nu een strafvonnis. Maar daar valt mee te leven. Belangrijker is dat ontberingen voorbij zijn. Een traumatische ervaring, zegt de familie.

Iedereen wil zo snel mogelijk weer het leven oppakken. “Het was een nachtmerrie, een drama. Ik ben behoorlijk wat kilo’s afgevallen”, zegt vader Benito Marica tegenover de Ware Tijd. Het waren slopende tijden, de afgelopen maanden. De spanningen, onder meer tijdens de rechtszittingen. Bij elke rechtszitting was er weer hoop dat de jongens vrij zouden komen. Elke keer weer was het mis en duurde de nachtmerrie voort voor zowel de jongens als hun familie.

De rechter heeft dusdanig vonnis gelezen dat de jongens meteen vrij waren. De resterende celstraf is voorwaardelijk. Volgens de rechter hebben de SFB-leden zich wel degelijk schuldig gemaakt aan zeker met een minderjarige, het filmen van de daad om het filmpje dan te verspreiden. Francis Edusei, vader van Frenna, blijft erbij dat de jongens geen blaam treft. “I spoke to my boys andere they denied it. I trust nu boys”, zegt Edusei sr. Hij is al lang blij zijn zoon thuis te hebben. De rappers vertrekken binnenkort weer naar Nederland.


26 REACTIES

 1. Die jongens moeten in Suriname blijven. Wij willen geen pedo’s in Nederland. Komen ze toch aan op Schiphol dan per direct melden bij de reclassering. Contactverbod met minderjarigen, niet mogen wonen tussen minderjarigen, zwembad verbod, niet in de buurt mogen komen van scholen etc etc. Nederlandse justitie moet die gasten op de hielen zitten. Vrijkomen en dan vervolgens aan de bamie met kip.


  Maak melding

 2. Onschuld bewezen.Ze hebben hun zaak uitgevochten in de rechtszaal en recht heeft gezegevierd,Geen sprake van vergiffenis smeken en amnestie eigen maken.Geen speciale behandeling ,niks moest getoetst worden ,geen rechters die wanhopig waren eerder ze waren relaxed. 1 crimineel maakt ze zenuwachtig al 37 jaren al…….


  Maak melding

 3. Mi Gado !! Vrij brief voor verkrachters en pedofielen heeft haar intrede ook gedaan in Suriname !!

  -Eerst Koyeba King als voorbeeld voor de jeugd en
  -Nu SFB-rappers !!

  Ons jeugd gaat naar de verdoemenis !!

  Surinaamse tour- operators kunnen hiermee goede reclame
  maken voor “sex-tourisme” in Suriname in Nederland, Belgie en Duitsland. (SLM, met uitverkochte tickets);Touristen hoeven niet meer naar Thailand voor sex-tourisme! Suriname ontvangt ze met open armen !!


  Maak melding

 4. @Atheist
  De zaak werd uitgevochten bij de rechter ,geen privileges niks,geen amnestie verzoeken en of vergiffenis,
  King Koyeba is niet eens gevraagd hoeveel vrouwen waaronder minderjarigen zijn babymama’;s zijn .Dan heb je dinootje met 14 kinderen ,eh het is onduidelijk hoeveel minderjarigen een kind bij hem hebben!
  2 surinaamse pedo’s !!


  Maak melding

 5. Familie zo trots dat ze ontslagen zijn uit de gevangenis, alsof er nooit iets is gebeurd en ze uit eigen/vrije wil/op vakantie waren.
  Het zijn gewoon veroordeelde gasten (criminelen) die hun straf hebben uitgezeten. Ze hebben nu een strafblad!!! Niet bepaald iets om trots op te zijn, vind ik.


  Maak melding

 6. @ Ray,
  Dat heel zooitje moet aangepakt worden; kinderen verwekken als “djinipies” en wij belastingbetalers betalen hun kinderbijslag en alle sociale voorzieningen via Sociale Zaken !!
  Straks verwekt Dinootje ook een paar kinderen bij wat vrouwelijke agenten !!


  Maak melding

 7. @Atheist
  Zo bedoel ik Atheist.Suriname kent zijn pedo’s bij naam maar niemand die het erg vind.Ik garandeer iedereen dat minderjarigen door koyeba en dinootje misbruikt zijn . Maar surinamers zijn meer geinteresseerd in buitenlandse pedo’s.


  Maak melding

 8. Werkelijk van de zotte. Vader van Frenna, blijft erbij dat de jongens geen blaam treft. “I spoke to my boys and they denied it. I trust nu boys”, zegt Edusei sr. Wat voor een reactie had je anders verwacht. Ouders kijken altijd door een gekleurde bril…duuuh. Zou de man sieren als hij toe gaf dat zijn zoon een pedofiel is.


  Maak melding

 9. @ Trotse familie
  Familie zo trots dat ze ontslagen zijn uit de gevangenis, alsof er nooit iets is gebeurd en ze uit eigen/vrije wil/op vakantie waren.
  Het zijn gewoon veroordeelde gasten (criminelen) die hun straf hebben uitgezeten. Ze hebben nu een strafblad!!! Niet bepaald iets om trots op te zijn, vind ik.

  vrijdag 17 maart 2017 om 12:27 uur.
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  En nu kijken ,..als zij BOUTERSE gaan uitschelden,..of dat zij zeggen dat de rechtspraak in Suriname eerlijk is !!!


  Maak melding

 10. The boss
  De titel van hun eerstvolgende rap is
  Ai ai te joe wani

  en het refrein
  Na Sranang wie e go
  want na drapé joe kan legi joe ko
  A no mi dat na a tori
  So lnga joe ai ai ai e hori


  Maak melding

 11. De rechtelijkemacht is gezwicht voor de tjoekoe. Suribabwe op haar best.

  Na een avontuur beleefd te hebben in Surinaamse gevangenis zullen deze gasten wel een toontje lager gaan zingen. Reken maar dat ze goed onderhanden zijn genomen incl mondeling verhoor.

  Kijk uit naar die duet met Gerard Joling.


  Maak melding

 12. @ Bigi sma

  mooie song jeri, Hahahahah, het wordt vast een hit!

  ik ben enkel benieuwd of hun volgende week zullen aanschuiven bij Humberto aan tafel.

  Na wang faja torie tog


  Maak melding

 13. als die vaders hun zonen een opvoeding hadden gegeven dan had ze dit probleem niet
  waar waren die ouders toen ze moesten opvoeden
  pff laat me hoor, die ouders zijn in eerste instantie schuldig dat ze dat bedorven zaad van ze geen opvoeding hebben gegeven
  dan komen ze nu mooi weer spelen, vette tjoerie voor die mislukte ouders


  Maak melding

 14. Op tv waren de pedo’s te zien. Als kleine jochies zo blij en dom uitstralend van vreugde. Alleen domme mensen luisteren naar hun muziek.


  Maak melding

 15. @nietszeggende vaders,

  Dit is de ( kringloop-zaad ) van de wakka-dagoe’s , na 8 maanden zie hoe trots de wakka-oema’s zijn op hun : ooooooowww,,, wat zijn ze lieeeff,,,, die wakka-hondjes, tot dat ze harde tollie’s krijgen.en links en rechts beginnen te verkrachten.


  Maak melding

 16. al zijn ze vrij ze zijn veroordeeld voor sex met een minderjarige en verspreiden van porno. Crimineel zijn ze. Ze hebbend de veroordeling geaccepteerd dus ze hebben een strafblad die geld in de gehele wereld. Met dat strafblad kan ze niet meer naar USA en veel andere landen. Als man denkt dat ze onschuldig zijn dan hadden ze dat smet moeten aanvechten met in hoger beroep gaan maar dat hebben ze niet gedaan. Schuldig zijn ze en dat hebben ze geaccepteerd. Klaar


  Maak melding

 17. Surinaamse meiden zijn gewoon motjo’s, dat weet jullie ook. GOLDDIGGERS!! Als jullie liba’s iets van het mooie land hadden gemaakt, hadden jullie dochters trots en eer gehad. Die wijfje en die ma hebben de aanklacht gelijk ingetrokken. Ze wilde geld!! Chantage!! Symboolpolitiek naar NL door die veroordeelde drugsbaron bouterse die jullie hebben gekozen. Veroordelen zonder aanklacht? bananenrepubliek. Boy was 19 en die sma 15 en dan? Met je uithuwelijken!! Ze vond die banaan heerlijk. She drove it like she stole it.


  Maak melding

 18. Breaking news:
  Volgensd jaar “groots optredenin Antony Nesty Sporthal” van SFB !! , met optreden van “de surinaamse Kim Kardhasian !!,
  liive van hoe ze het naar binnen kreeg !!!

  Ouders let op uw dochters !!!


  Maak melding

 19. Damsco je heeft gelijk, ze hebben een strafblad en hun fotos zijn wijd verspreid. Let wel in alle registers zijn ze nu als verkrachters/pedos, met namen en toenamen gelijk met fotos. Vele landen willen deze soort mensen niet, ze zijn gebrand merkt voor het leven.
  Ouders zijn trots dat ze zijn vrijgelaten, en ook veroordeeld. Als ze zo onschuldig waren dan hadden ze aangevochten met hoger beroep. Ze denken dat het strafblad is zo weggeveegd zodra ze in Nederland komt, echt niet. Daar wachten ze ondervraging. Let wel straks worden ze vermeden als de pest.


  Maak melding

 20. SFB zal, na aankomst, in Nederland stoer gaan lopen doen op de radio en tv. Ze moeten dan niet vergeten om te vertellen hoe ze klappen hebben gehad in jail, en hebben zitten janken als baby’s. Misschien kunnen ze daar nog een leuke rap van maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.