Andere twee rappers SFB ook vrijgelaten

16
SFB rappers horen vandaag strafeis OM Suriname

Twee Haagse rappers van de formatie SFB, die in Suriname worden beschuldigd van seks met een minderjarige en het verspreiden van een seksfilmpje, zijn vrijgelaten. De mannen zijn volgens de rechter in Suriname schuldig, maar gezien hun lange voorarrest hoeven ze de gevangenis niet meer in.

Het Surinaamse Openbaar Ministerie had achttien maanden cel geëist tegen de rappers, waarvan twaalf voorwaardelijk. De rechter gaat dus niet mee in die eis. De rechtbank veroordeelde een van de rappers tot een celstraf van 2 maanden en de ander moest van de rechter 2,5 maand de cel in. Die straf hebben de rappers in voorarrest al uitgezeten.

Een andere rapper, de jongste van het drietal, was al eerder op vrije voeten gesteld. Lees hier alles over SFB.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Schandalig ! Een kippendief gaat veel langer de bak in. Suribabwe op zijn best. Hoop dat de platenmaatschappij die jongens op straat zet. Voor pedofielen is er geen plaats in de maatschappij.

 2. Geld, veel Euros and dollars heeft parten gespeeld. Inderdaad een kippen dief gaat langer de bak in. Voor alle zware misdrijven gaat men vrijuit. Zo ziet men dat als je veel euros en dollars kan uitdelen ben je zo vrij. anders de bak in.

 3. Kronto generatie komt in NE de boel onveilig maken.
  Deze Verkrachters zijn een groot gevaar voor de maatschappij.
  Ik hoop dat ze in NE snel worden opgepakt en een enkeltje Guantanamo Bay krijgen.

 4. Hopelijk hebben ze een grote les geleerd. Als een van hen weer zo’n scheve pedoschaaf gaat rijden, dang a mang dong leki deng ndper’s.

 5. Ik denk dat deze lulletjes rozenwater hun lesje hebben geleerd daar in de bajes, en carrière in de showbiz kunnen ze ook op hun buik schrijven.

  Het gaat deze gasten hun hele leven lang achtervolgen.

  De kracht van de media is niet te onderschatten.

  Dat gaan ze nu meer ervaren.

 6. Bongkoro
  De eis is 18 maanden en de rechter oordeelt dat ze 2.5 maand krijgen. Wat een verschil hé. De 2.5 maanden is gelijk aan minder dan 15% van de door het OM voorgestelde celstraf.
  Dat de rechter minder straf legt is een gegeven maar zoveel minder come on man.
  Ik twijfel aan de vooringenomenheid van deze rechter.

  Een doksendief die gestolen heeft omdat hij geen geld had kreeg 8 maanden voor het stelen van de doksen.

  Deze heren verkrachten een minderjarige en verspreiden de beelden. Niet omdat ze verlegen zitten om een vrouwelijk geslachtsorgaan en indien dat zo was dan ja kunnen ze nog hun eigen vrouwelijke hand gebruiken toch. Of betalen voor zo een geslachtsdeel want daar zijn er heel veel van in Suriname en van diverse volkeren.

  Wat a shame.

 7. Waarom zo verast?
  We hebben het over de paarse rechtsstaat Suriname waar alles kan en alles mag .
  Pedo’s all over the world zullen na deze vonnis maar al te graag naar SU (bananenrepubliek ) willen afreizen

 8. Ze hadden die tollies van ze moeten kortwieken. Eenmaal kinderverkrachter altijd kinderverkrachter. Jammer dat die tollies niet gekortwiekt zijn.
  Ze hebben wel tjoekoe betaald om eruit te gaan. Dat is zeker

 9. Artikel 148 is gebruikt want als ze langer in de gevangenis zou blijven dan zout je een volks opstand krijgen. Staatsveiligheid was in gevaar dus ze moest vrijgelaten worden.
  PG is persoonlijk naar de rechtbank om de rechtzaak te stoppen.

 10. Ik denk dat Maggan het dichts bij de waarheid zit..het is de kracht van artikel 148 in combinatie met de psychisch gestoorde man.(PG) Alles om de vrede te bewaren en een volksopstand te voorkomen.Leve Suriname hoera hoera hoera

 11. Ze komen binnenkort naar huis zag ik op het journaal, en de achterlijke familieleden verheugen zich erop.

  Ze zullen binnenkort bij Humberto aan tafel aanschuiven om hun beklaag te doen over de gevangenis in Suri.

  En met een beetje geluk kunnen ze hun nieuwe tollie nummer laten horen bij Humberto .

  Ze zijn nu al succesvol, want ze waren te zien op het journaal.

  Wat mij opviel is, dat de drietal niet van elkaar konden afblijven. Het leken wel een stelletje homo’s. Hahahaha hahahaha, ai boi.

 12. In Suriname is het recht onder de Paarse Roversbende te koop voor de hoogste biedende….

 13. Schaamteloos zijn deze beeste. ,dit soort fihuren en hun ouders heb ik op rtl nieuws gezien ,ze waren bami aan het nuttigen en hun ouders schaamteloos ook nog vertellen dat ze blij zijn dat ze vrij zijn en dat ze naar nederland kunnen .
  Wat moet de reactie dan zijn van de ouders van het slachtoffer.allemaal uitschot ,zie wat er met su gebeurt,normen en waarden zijn zoek ,zie de regering bouterse neks no fout ,zie die criminaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.