dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit NederlandSylvana Simons niet zeker van een zetel

Sylvana Simons niet zeker van een zetel

-

Sylvana Simons, de lijsttrekker van de nieuwe partij Artikel 1, is nog niet zeker van een zetel. Ze staat in alle uitslagen tot nu toe op nul zetels, maar hoopt nog altijd dat de prognoses er iets naast zitten en ‘dat er toch 1 zetel in zit’. Dat schrijft Het Algemeen Dagblad.

Een van de scenario’s is dat er na gisteravond helemaal geen duidelijkheid komt voor Artikel 1. In de voorlopige prognoses aan het einde van de avond zit namelijk altijd nog een marge. Pas later komt er definitief uitsluitsel; o.a. over de zogenaamde restzetels schrijft de krant.

De partij van de in Suriname geboren Simons zal ook deelnemen aan de raadsverkiezingen van volgend jaar. En als blijkt dat haar partij ook bij de definitieve uitslagen van de gisteren gehouden Tweedekamerverkiezing niet genoeg stemmen heeft gehaald, belooft ze bij de Kamerverkiezingen van 2021 opnieuw mee te doen.(Via: AD.nl)

UPDATE:
Sylvana heeft zojuist gereageerd middels een filmpje op Facebook. Ze dankt daarbij de mensen die op haar en de partij hebben gestemd en zegt “Je stem is niet verloren gegaan. Wij hebben hem gehoord. En we zullen hem blijven uitdragen”:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

54 REACTIES
 1. Veel werk aan de winkel voor de zeer jonge partij Artikel 1. Men moet meer gaan werken aan de naamsbekendheid van de partij en aan de ideeën die de partij wil uitdragen. Maar je weet het maar nooit. Misschien zijn er volgend jaar nieuwe verkiezingen en dan moet de partij klaar zijn voor de politieke strijd. Artikel 1 geef de moed niet op.


  Maak melding

 2. Het is heel duidelijk, Nederland zit niet te wachten op deze mevrouw. Art 1 wordt opgeheven en de kans is levensgroot dat mevrouw weer aan de blanke man gaat. Er zal toch geld binnen moeten komen. Het is business as usual.


  Maak melding

 3. Simons kon bij denk blijven en dan zijn uitbrengen in de 2e kamer, maar nee ze wilt perse een eigen partij oprichten. Sylvana gaat nooit een zetel winnen, want denk heeft haar grote deels zelfde ideeën als haar en hun beleid zijn meer georganiseerd dan van simons.

  Ik ben benieuwd wat de coalitie gaat worden met vvd(31). Iedereen heeft verschillend partijen gestemd op d66(19), pvv(20), gl(14) en cda(19) en dat kostte pvda zetels nog (9). Ik gok dat vvd gaat samenwerken met d66, cda en christen unie(5), dan komen ze met 76 zetels.


  Maak melding

 4. Jammer voor deze sisa.Surinamers moeten leren hun eigen mensen meer te waarderen.Kijk maar naar DENK hebben jullie 1 negatieve uitspraak gehoord van deze heren over Erdogan,NEE.Terwijl wij ook zijn uitgemaakt voor van alles en nog wat.Shame on you.
  Mevrouw Simons geef niet op dat doet Wilders ook niet.Blijf geloof en vertrouwen hebben in wat gij doet.


  Maak melding

 5. Morge webbie,

  U bedoelt waarschijnlijk: Syllie is niet zeker van de ‘Z’ van Zetel…. 🙂 🙂

  De surineds zijn teleurgesteld, komt ervan als je op ‘spek en bonen’, partijen stemt, zoals de partij van the dutch donald.
  Overblijfselen van het ‘bruine bone’ tijdperk, suri’s zijn gek op ‘bone’ .

  De nuchterheid heeft het gewonnen van het populisme. Verdeel en heers-tactieken zijn middeleeuws.

  Een goed verstaander…..


  Maak melding

 6. Sorry,

  Maar als Surinaamse man voelde ik mij niet vertegenwoordigd door het Artikel 1 van Simons.

  Heel veel vrouwen en transgenders… Wat heb ik daarmee?

  En ik ben niet vergeten dat deze ‘vrouw’ niets moet hebben van de Blakka Mang… Altijd had ze witte vriendjes.

  Dus vertel mij waarom ik op haar zou moeten stemmen.


  Maak melding

 7. @Mundo, als je de lijnen van DENK volgt kan ik jou nu al zeggen dat hij een arm van Erdogan is vandaar dat hij geen antwoord kan geven op bepaalde vragen als het over Turkije gaat.

  Stemmen op je eigen mensen slaat nergens op als je in het buitenland woont, omdat ze NOOIT wat voor jou zullen betekenen.

  Ik heb wel respect voor Abutaleb, omdat deze man gewoon zegt wat hij vind van zijn vaderland en hoe hij zaken benaderd. Dit kun je niet van DENK zeggen.

  Simons is de grootste racist en komt nu met alle soort verhalen alsof zij veranderd is. Mooi niet.


  Maak melding

 8. Alles is mogelijk maar niets positiefs komt tot stand zonder ontwaking en bewustwording van de innerlijke kracht (liefde) en het innerlijk licht (wijsheid).
  De strijd tegen uiterlijkheden komt door emoties die niet kunnen worden beheerst door eigen wil en verstand.


  Maak melding

 9. Mundo, dat is ook het grootste verschil tussen Surinamers en Turken. Surinamers passen zich overal aan en worden om die reden ook gerespecteerd (tenzij je het te bont maakt natuurlijk). Bij de andere bevolkingsgroepen is van integratie vaak geen sprake. Kijk maar ook eens in Turkije. Koerden moeten assimileren, worden gedwongen van Turks te praten en hebben geen recht op eigen scholen en verenigingen. In Nederland moeten Turken aparte scholen hebben, aparte moskeen en verenigingen en wordt er onderwijs in het Turks gegeven. Laten wij dankbaar zijn in zo een fijn land te mogen wonen waar zelfs het bestaan van Turkse partijen mogelijk is !
  Ben ik een pro Hollander ? Prima !


  Maak melding

 10. @Soldier, blijkbaar weet je niets van Simons. Als jij een zwarte Surinaamse man bent, moet je Simons gaan vragen hoe zij de zwarte Surinaamse man heeft neergehaald en de witte man geprezen heeft.

  Al heeft zij 1 zetel zal zij NIETS voor de Surinamers kunnen doen. Zij gaat niets kunnen bepalen en alleen maar kletsen uit haar nek in de tweede kamer.


  Maak melding

 11. Nu…wil ze volgend jaar meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen……ook geen aanrader…..we hebben afgelopen jaren kunnen zien hoe Suris elkaar bevochten in het stadsdeelraad van A’dam-Zuidoost…..dus op Suris stemmen is gewoon een verloren stem….ze kunnen simpelweg niet samenwerken met elkaar…!!!


  Maak melding

 12. Aanpassen aan alles beteken geen eigen waarden kennen
  Berusting is gelijk aan gelatenheid
  Gewenning is het slaafs volgen van anderen

  Zie maar de mens die weigert om zijn eigen wil en verstand te
  ontwikkelen en afhankelijk wil blijven vooral aan diegene waaraan zij zich aanpassen.


  Maak melding

 13. Je snap wel dat simons geen duidelijke visie heeft voor zijn partij. Denk heeft veel islamitische bevolking die niet eens zijn over de nl politiek en voelen eerder trots voor hun nationaliteit.
  De Surinamers kiezen (inclusief ik) kiezen liever de vvd, pvda en d66. De meeste Surinamers, helaas vooral Hindoestanen kozen voor wilders. Ik zou ook graag een Surinamer de macht geven voor Nederland, alleen moet die een leiderschap hebben zoals Obama.


  Maak melding

 14. Volhouden zo nederlanders.Nooit op een surinamer met zijn roots in Afrika stemmen.Ze gaan van Nederland een Suriname maken . Ze zien Suriname voor Zimbabwe.Ze gaan alles en iedereen vernietigen.Dus nederlanders stem noooooit op Sylvana. Deporteer haar naar Suriname ,laat ze de pinarie tot in haar botten voelen in haar geboorteland.Laat haar weten hoeveel tijd,moeite en deskundigheid het neemt om een land te besturen.


  Maak melding

 15. ik heb wel op Sylvana gestemd en ik gun haar wel een zetel. wat willen wij nou eigenlijk? zelf willen zwarte mannen alleen maar een witte vrouw, omdat zwarte vrouwen zo ordinair zijn en altijd veel kinderen hebben van veel zwarte mannen, maar een zwarte vrouw mag niet dezelfde klachten hebben over een zwarte man, want dan is ze is bitch en wil ze geen zwarte man.
  beste mensen, kijk naar Denk. die afgrijselijke figuren hebben van hun landgenoten wel drie zetels gehad. zouden wij ook moeten doen.


  Maak melding

 16. ik vind dat ik niet degene ben die moet vertellen wie waar naar toe gedeporteerd moet worden. dat vind ik een zware veroordeling. dat neem ik niet op me.
  ik vind dat iedereen zou mogen wonen waar hij wil, maar wat ik wel verwacht van mensen is dat zij zich zodanig gedragen dat anderen geen hinderlijke last van hun hebben voor zover ik weet heeft Sylvana altijd zelf haar geld verdiend en haar kinderen zonder een man heeft grootgebracht. dus leef en laat leven. en mensen die met de bijbel werken hebben het over de prodigal son. maar willen maar al te graag scoren over de rug van anderen om zichzelf te profileren. dat is niet de juiste manier.


  Maak melding

 17. nog iets, leiderschap als Obama, maar het is wel zo dat Obama heeft kunnen opstaan doordat anderen de weg voor hem geplaveid hebben. wat heden gebeurt is door anderen voorbereid. wat mij betreft, laat Sylvana de voorbereider van de toekomst zijn. en waarom haar eigen partij? omdat zwarten ondergesneeuwd raken in de grote partijen.


  Maak melding

 18. ik ben niet ontevreden over de uitslag hoor, ik vind dat Mark Rutte zijn winst verdiend heeft. hij heeft ons keurig door de turken en door erdogan geloodst. petje af voor Mark. ik zou wel veel meer van Jesse klaver willen horen. ik denk dat hij bijzonder gedwarsboomd zal worden in zijn plannen. mensen willen niet betalen voor het niet vervuilen van de aarde. vooral niet multinationals. en laat nou de vvd hier grote vrienden mee zijn. wij blijven benieuwd.


  Maak melding

 19. Sylvana is een best intelligente vrouw die haar bekendheid goed wist te vermarkten.
  Iedereen mag fouten maken haar Denk dwaling kan haar dus vergeven worden.

  Echter de wijze waarop zij DENK verlaten heeft geeft te denken. Het was net zo achterbaks als die jongens van DENK zijn.

  Het gevolg is dat Sylvana Simons politiek gewogen en te licht bevonden is. Zij is met 0,3% van de stemmen te kakken gezet door het electoraat als opportunist. Z had ondanks alle exposure nog geen halve zetel en ongeveer 40.000 stemmen die nu verdeeld worden in de rest zetels.

  Iedereen die op Simons gestemd heeft heeft feitelijk op Rutte gestemd omdat de VVD een echte rest zetel scoort.

  Hoewel ik de gedachte artikel 1 goed vindt is Simons het politieke gezicht geworden van opportunisme en een anti zwarte Pieten partij. Dat is wat blijft hangen.


  Maak melding

 20. Op basis van de voorlopige uitslagen heeft Artikel 1 landelijk 0.3 % van van de stemmen gekregen hetgeen neer komt op 38.942 stemmen.
  Voor een partij die in december is opgericht is dit een knappe prestatie.
  Ik weet dat er Surinaamse Nederlanders zijn die op Denk hebben gestemd, omdat ze dachten dat Sylvana nog bij Denk zat.
  Artikel 1 heeft vooral in Amsterdam heel veel stemmen gekregen. Ik zet een paar gemeenten op een rijtje:
  Amsterdam 15801
  Rotterdam 5890
  Almere 2733
  Den Haag 1384
  Utrecht 672
  Diemen 339
  Groningen 315
  Ik heb de indruk dat Artikel 1 te weinig tijd en geld had om zich te profileren. Daarnaast viel het mij op dat er geen Hindostaan op hun lijst voorkwam. Om geld en stemmen te genereren zou het verstandig zijn geweest om minimaal 1 Hindostaan op de lijst te zetten. De meeste stemmen voor artikel 1 komt namelijk van Nederlanders met Surinaamse / Antilliaanse roots.


  Maak melding

 21. @dre,

  Voor jouw informatie om wakker te worden…

  Als je op zwarte mannen valt, heb je echt een probleem’, zegt Simons.

  Ja,ze zal best veel heftige dingen hebben meegemaakt, maar wat hebben andere zwarte mannen ermee te maken?

  En stel dat iemand anders zulke dingen had gezegd, dan zou Sylvana Simons zeker aangifte doen na zulke uitspraken.

  Wat een gelul, man!

  Ze vindt zichzelf zó verschrikkelijk slim….Terwijl ze haar middelbare schoolcarrière op het vwo begon, maar stapte over naar achtereenvolgens de havo, de kappersschool en de balletacademie, maar maakte niets af.

  Zoveel verbeelding! En daar moeten we op stemmen?

  link: http://www.volkskrant.nl/archief/sylvana-simons~a594283/


  Maak melding

 22. @Grace

  de Kiesdeler is 69.500 stemmen. met 0,3% heeft ze de helft nog niet gehaald ondanks dat haar gezicht niet van de beeldbuis te krijgen was.
  Ze had heel veel gratis PR omdat ze barst van de contacten en ze genoeg relletjes wist te genereren voor gratis publiciteit.

  Subjectief denk ik dat zij vrijwel evenveel aandacht en kans gehad heeft als Theiry Baudet en die heeft bijna 3 zetels gehaald.

  Simons opereerde langs etnische grenzen met een kaal gedraaide grammofoonplaat en daarom waren veel natuurlijke stemmers verstandig genoeg niet op haar te stemmen en hun stem daarmee nu direct of gedurende de zittingstermijn verloren te laten gaan.
  Simons zou helaas niet meer geweest zijn dan een komische act en het al snel niet meer leuk gevonden hebben om in het keurslijf van Den Haag te moeten functioneren


  Maak melding

 23. Partij van Simons is een one issue partij. Discriminatie werd als campagne materiaal ingezet. Kiezers hebben daar doorheen geprikt. Zij heeft oa thema’s als armoede-bestrijding, huisvesting, werkgelegenheid en de zorg laten liggen. Zaken die de burger in de Bijlmer ook raken misschien wel meer dan discriminatie. Simons heeft geen visie waar het naar toe moet met die zaken. Wil zij iets bereiken dan zal ze kundige mensen moeten betrekken bij haar partij.


  Maak melding

 24. Aay Baja wat erg hè. Was maar bij DENK
  gebleven die racistische tante Simons.
  Eigen Schuld Dikke Bult hè !
  Bij DENK maakte Simons nog een kans om in de 2e Kamer te komen
  Allemaal racisten, die hadden ook een Hindoestaans kandidaat kunnen plaatsen.CHE!! Juist zij zijn van plan discriminatie te vermijden in Nederland!!


  Maak melding

 25. De Turken en Marokkanen hebben 3 zetels behaald, maar komen toch in de oppositie terecht. Hun punten, doelen zullen veelal worden weggestemd, gezegd zal worden dat er al aandacht aangegeven wordt, zich moeten aanpassen aan een moderne westerse samenleving met die normen en waarden en daardoor/daarom zullen hun problemen niet opgelost worden, net als nu. Hun moslim achterban zal het niet gemakkelijk hebben op de arbeidsmarkt of westerse maatschappij met hun hoofdoekjes, boerkas, geloof, cultuur, halal, suikerfeest, enz. De grondvesten van Nederlandse/EU is Joods-Christelijk en kerk en staat zijn van elkaar gescheiden. De verlichting is al eeuwen in Europa geweest, net als de vrijheden, mensenrechten, emancipatie, de grondwet, technologie, enz. De middenoosten e/o Noord-Afrikaanse moslims lopen nog eeuwen achter met allesin de EU,ondanks dat ze al tientallen jaren in de EU zijn. Ze zijn gewoon blijven steken in het jaar o ( nul) van de christelijke jaartelling en blijven zich daaraan vastklampen door hun moslim geloof, waarden en tradities.
  Twee van deze gasten die weer gekozen zijn in de Tweede Kamer waren al bij de PVDA Tweede Kamerleden en hebben hun punten daar in die partij ook niet kunnen waar maken, waren weggelopen, hadden hun eigen fractie buiten de PVDA en nu buiten de grote gevestigde partijen zal het ook niet lukken hun doelen of die van hun achterban te verwezenlijken. Daarvoor zijn ze met 3 Tweede Kamerleden in de minderheid. Ze zullen meer uitgelachten worden, let op!

  Stel dat Artikel 1 ook in de toekomst 1 zetel zal behalen, van het zelfde laken en pak als hierboven t.a.v. dat het maar één zetel is en geen kracht of betekenis heeft.

  Ook als deze kandidaten in grotere partijen worden opgenomen is het maar als stemvee en hun belangen zullen niet op de agenda komen en daardoor ook niet worden verwezenlijkt.

  Passant en gezin zijn gaan stemmen en een ieder was vrij om zelf zijn/haar eigen keus te bepalen. Als ik naar de uitslag kijk van deze Tweede Kamer Verkiezing ben ik senang.

  Ik heb links gestemd en vind de uitslag prima, anderen rechts, anderen midden en kan me ook in terug vinden in hun keus. Midden zowel links als rechts. Mijn doelen, normen, waarden, zijn veilig bij wat er ook komen mag. Mijn voorkeur is meer een links kabinet. Gelet op de uitslag is de kans nihil. Het is wel mogelijk, maar zal niet gebeuren, daardoor hebben de echte linkse partijen iets te weinig zetels behaald. CDA, D66 moeten dan ook daarin meegaan.

  Surinamers moeten goed kijken naar wat hun doelen zijn en zich daardoor laten leiden, niet door die is een van ons, die lijkt op ons, want een enkeling in de Tweede Kamer Der Staten Generaal is vlees noch vis.

  Surinamers kijken jullie allemaal naar jullie doelen en laat u niet door te veel naar emoties leiden. Kijkt U wat goed voor u is. Voor die groep Surinamers, waarvan ik enkelen op de gym tegenkomt die op de PVV gestemd hebben, denk ik , ja ze moeten toch ook ergens bij horen en dan hoor ik ze zeggen, wij zijn Nederlanders, ja dat kan ook een doel zijn, om op de PVV te stemmen en je doelen voor jezelf, gezin veilig te stellen in Holland, nu en voor de toekomst en je vege lijf te redden. Wat dat betreft schiet je bij Artikel 1 die niet gekozen is zeker niets op, evenals de 3 zetels van Turken en Marokkanen die wel gekozen zijn in de Tweede Kamer Der Staten Generaal. Die Groep Surinamers die voor de PVV gekozen hebben, die redden zich wel met kunst- en vliegwerk en hun vege lijf te redden in een andere samenleving. Aanpassen en meegaan, dat telt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 26. Het feit dat DENK 3 zetels heeft behaald, geeft aan hoe onverdeeld de Turken en Marokkanen zijn; nu de Surinamers nog.

  In ieder geval heeft Sylvana Simons een alternatief geboden voor de Surinaamse kiezer, maar de Surinaamse kiezer heeft het niet begrepen. Volgende keer beter.


  Maak melding

 27. Ach, mevrouw heeft zicht knap vergist in de SuriNeds. Ze dacht deze groep op sleeptouw te kunnen nemen .

  Maar nogmaals, Ik heb niet het idee dat SuriNeds kudde dieren zijn zoals de Marokkanen en Turken.

  Daar heeft deze mevrouw zich in vergist. Het is een regelrechte blamage.

  Wat is wel bereikt heeft is de zwarte piet onzin , want de blanke Nederlanders krijgen nu argwaan zodra ze een Surined in de buurt zien.

  Men denk nu dat alle Surineds net zo overdenken als mevrouw. Neen dus!

  Deze stelling heb ik zelf een aantal keren moeten verdedigen.

  A sma poring gi ding tra sma ina kondre, nang a nonsense

  Ik ben benieuwd met wat voor onzin ze nu komt


  Maak melding

 28. @Damsco, de NDPérs moet niets van de Nederlanders, maar jou Misiekaba vind dat zij wel moeten leren over de uitslag van Nederland.
  Natuurlijk, omdat hij weet dat de NDP de grootste verliezer zal worden in Suriname.
  Vind je dit niet een beetje hypocriet van de NDP,ers die altijd een grote mond hebben???


  Maak melding

 29. Damsco@
  Om iets uit leggen moet hersens hebben, en dat is bij jou tijds verspilling, hebben ze je weer vergeten te spuiten. Lampie
  Ga je roes uit slapen, en als waker word ga dan iets nuttigs doen, werken bij, lapzwans


  Maak melding

 30. Je moet eerst jezelf zijn voordat jij je aan anderen kan aanpassen .Anders ben je net een voetbal veld waar iedereen een balletje komt trappen. Om een eenheid te kunnen vormen moet je ook eerst je zelf zijn. Anders ben je een losse schakel.

  Niet geschikt en zwak. Gevoelig voor corruptie en manipulatie.Kuddedieren hebben tenminste gevoel voor saamhorigheid ook al verschillen zij van kleur (karakter).


  Maak melding

 31. @ Batman,
  Ken je het verschil bij Hindoetanen wel? Waar ben je opgegroeid?
  Van welke slechte geschiedenis, aardr.kunde, socologie leraren heb je les gekregen op school?
  Weet je niet dat met Hindoestanen wordt bedoeld: Hindoes,Moslims,Christenen,Atheisten die afstammelingen zijn van de Brits Indische immigranten ???Zelfs docenten maatshappijleer komen met deze “stomme aanduiden” die leerlingen voor hun leven mee nemen.
  Waarschijnlijk heb je het over de HINDOES en niet over HINDOESTANEN !!Maar ja deze bangerikken durven natuurlijk niet om hun mond open te maken om duidelijk te maken hoe dit allemaal in elkaar zit!!


  Maak melding

 32. recht en waarheid ….ik vind jou een kaal geschoren schaap veel geschreeuw weinig wol.elke zetel draagt bij anders kom je niet aan alle 150 oliebol.groepen worden gescheiden of je het wil of niet.
  indonesie antillen en suriname hebben zich altijd de les laten voorlezen,turken en marokanen niet die komen binnen met 3 zetels dus zij staan nu voor.
  .bong koro liever een hindoestaan dat klink sygroom en is veel neter dan koelie toch.


  Maak melding

 33. @Passant,
  Goede uiteenzetting.

  Het enige wat deze oproerkraaiers hebben. Bereikt is tweedracht zaaien in de samenleving.

  Sommige denken hier een klein Turkije te beginnen , die stommelingen.


  Maak melding

 34. Als je haar hele leven hebt gelezen, ze is overal maar erg kort en heeft geen enkele opleiding afgemaakt. Wat moet Nederland met zo iemand. Ze kan nog wel iets, heeft een cultureel kinderfeest naar de knoppen geholpen en veel onrust veroorzaakt.


  Maak melding

 35. Elke zetel in een een parlement heeft een waarde. Alleen sommige zetels hebben meer/een andere waarde dan een andere zetel. Een Coalitie Zetel is een andere zetel dan een oppositie zetel. Een politieke partij met dat één zetel in de oppositie heeft een andere waarde dan een politieke partij met twee of meer zetels. Hoe meer zetels hoe sterker en meer te bereiken valt. Een zwakke politieke partij die één zetel in een parlement zou krijgen, krijgt mijn stem niet, nada, notie, nooit, never, nul, nunca, niks, vooral als ik naar de heel omstreden persoon kijkt of doelstellingen van die partij, die niet de mijne zijn.

  Wat de Turken en Marokkanen hebben bereikt met hun drie zetel kan voor/door de groep Surinamers samen met de groep Antillianen e/o de groep Indonesiërs in Nederland, ea wel stof tot denken zijn. Deze groepen zouden als ze één politieke partij oprichten met doelstellingen/uitdagingen van deze groepen in staat moeten zijn om op zich 2 of drie zetels ook te behalen. Als deze groep dan samen met de Turken en Marokkanen over 8 jaar samengaan is dat al een goede stap en kunnen ze dan op zijn minst 6 of 7 zetels voor hun doelgroep binnen halen. Wel moeten de leiders wel personen zijn die niet omstreden zijn en van de hoed en de rand weten en ook al hun sporen maatschappelijk ((inter)nationaal) hebben verdiend. Dat is goed voor het vertrouwen en uitstraling naar de groep toe en naar de politiek ((inter)nationaal). Toch roept het samen werken met Turken en Marokkanen in een politieke partij heel wat vragen op. Dit op grond van verschillen in cultuur, zeden en gewoonten die verschillen van Surinamers en Antillianen die meer westers gericht zijn. Het is daarom beter niet met deze groepen samen in de politiek samen te werken.

  Wat wel geldt is dat iedereen wel persoonlijk moet kijken naar zijn/haar doelstelling in zijn/haar leven, waar die naar toe wil voor zichzelf, gezin, familie, wat de westerse maatschappij van hem/haar verwacht en in welke partij in Nederland dat het beste tot zijn recht komt. Wie verslaafd is of nog de slavernijonderdrukking ervaart is te herkennen is moet maar voor een partij als Artikel één kiezen dat soort mensen zijn heel eenvoudig te herkennen ondanks de slavernij al tig jaren is afgeschaft. Deze mensen moeten ook nog gaan werken aan hun beperkingen, zo niet moeten ze zich vastklampen aan hun waardeloze normen en waarden net als die van Turken en Marokkanen in een moderne westerse maatschappij. Ze zullen links, recht, worden ingehaald en blijven steken en klagen over discriminatie, slavernij, excuses, schadeloosstelling, enz. en anderen de schuld blijven geven, van hun falen.

  Wie de wereld waarin hij/zij woont niet begrijpt, kan moeilijk tot verandering komen en zal zich niet kunnen handhaven. Niet de westerse moderne wereld gaat zich aanpassen aan die mensen, maar die mensen zullen zich moeten aanpassen aan de moderne westerse maatschappij.

  Nog dit ter afsluiting

  Wie in mijn of een andere persoon huis komt zal zich aan de regels van mijn huis of de andere moeten houden. Als dat niet zo is, is het hek echt van de dam. Wilders heeft gelijk, wie in Nederland komt, moet zich aan de Nederlandse grondwet houden, regels, normen en waarden, enz. Laat Nederlanders, Surinamers maar naar Turkije of Marokko gaan en daar Nederlandse, Surinaamse gedrag daar ten toon te gaan spreiden en lak hebben aan de Koran, varkensvlees daar te gaan eten of te gaan verkopen voor de moslims, half naakt in de rondte lopen in een dorp of stad zal het wel merken. Wie Houdt Wie Voor De Gek. Zie maar hoeveel problemen de Turken, Marokkanen deze Moslimmensen met twee paspoorten in Nederland hebben met de Turkse of Marokkaanse overheid die hun ook onder de duim heeft en bepaalt wat voor hun fout of goed is.

  Snel aanpassen is mijn advies aan alle mensen die een huis van een andere bezoeken of in een land van een andere gaan wonen, anders is het om problemen vragen en niets op te schieten met je leven. Voor ouderen die vastgeroest zijn in hun normen en waarden, zal dat moeilijker zijn dan jongeren die flexibeler zijn.

  Alle Zetels In Een Parlement Hebben Waarde, Een Zetel Die Niet In De Coalitie Is, Bereikt Weinig Of Niets, Behalve Een Dikke Salaris Voor De Persoon Die Gekozen Is In Het Parlement. En Zeker Eén Die Helemaal Alleen Staat In De Oppositie. Zie De Doelen Van Turken En Marokkanen in de EU maar en let op de invloed van hun dictator op hun leven in de EU. Let Op Als Die Turkse En Marokkaanse Politieke Partij Iets Zal bereiken Voor Turken En Marokkanen In Nederland. Ik Ben Benieuwd Wat Deze Mensen Die Zo Uit De Oudheid Komen In de Moderne Westerse Maatschappij Zullen Bereiken? Deze mensen willen van de EU een Moslimland maken, meer niet.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 36. De Turken willen een klein Akara in Rotterdam.

  De Marokkanen willen klein Marokko in Amsterdam

  Silvana wil een klein Paramaribo in Almere.

  De Antillianen een klein Antillen in Delfzijl

  De Hindostanen een klein Bollywood in Denhaag

  Als het zo door blijft gaan, blijft er geen plek meer over voor Wilders en de zijne ,en zullen deze moeten verkassen naar Jungle van Suriname waar ze opnieuw kunnen beginnen,.

  Ai boi, waar gaat dit heen.

  Check effe op de kaart van NL. en zie , de grootste populatie PVVers zitten reeds aan de grensstreken . En vooral aan de boven rechterflank ( Noorden ) van Nederland

  Het is dat u het effe weet..


  Maak melding

 37. deze vrouw houdt niet van de witte mensen , net als de duizenden n d p ers, alleen maar van het geld de weelde welvaart van de wittie basie..

  waarom blijft ze toch in Nederland wonen, ondanks dat zij de blanke mensen zo haat.., ze kan niet afblijven van de poen van de witte man..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES