dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGouden Film voor Tuintje in mijn hart

Gouden Film voor Tuintje in mijn hart

-

Does Travel - naar Suriname

Tuintje in mijn hart, de romantische komedie ie zich volledig afspeelt in Suriname heeft de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen de tropische feelgoodfilm over de broers Axel en Virgil in de bioscoop. Om dit te vieren verraste hoofdrolspeler Edwin Jonker maandagmiddag acteur Leo Alkemade met de award. De Gouden Film wordt uitgereikt door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival.

De film van regisseur Marc Waltman naar het scenario van Lars Boom is een productie van Farmhouse Film en Tulp Fiction. Hoofdrollen zijn voor Edwin Jonker, Leo Alkemade, Fockeline Ouwerkerk, Pip Pellens, Juvat Westendorp en Beppie Melissen. Ook spelen Jörgen Raymann, Mike Libanon, Jetty Mathurin, Sergio IJssel en Den boi mee. Story development is gedaan door Guus Pengel.

Tuintje in mijn hart is nog in heel Nederland te zien.
(FOTO: Hoofdrolspeler Edwin Jonker verraste zijn filmbroer Leo Alkemade met de Gouden Film)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES