zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname voor het eerst op Portugese vakantiebeurs

Suriname voor het eerst op Portugese vakantiebeurs

-

De Nationale Carrierebeurs

Voor het eerst zal Suriname als toerisme destinatie worden gepresenteerd in Portugal, op de jaarlijkse toerismebeurs ‘Bolsa de Turismo de Lisboa’ (TBL). Deze wordt gehouden in Lissabon van 15 tot en met 19 maart 2017. Suriname als vakantie destinatieland wordt gepromoot met toerisme materiaal van de SLM, METS, All Suriname Tours, OETSI, Femaleline, Jungle Resort Pingpe en Suriname Tour Agent.

Suriname wordt gepromoot in de stand van IPDAL, een Portugees instituut dat in nauwe samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Portugal en de EU-LAC Foundation, Latijns Amerika en de Caribbean promoot binnen Europa en in het bijzonder Portugal.

Het innovatieve aan de deelname van Suriname is dat er met uitzondering van de verzendkosten van het materiaal, er geen andere financiële lasten zijn. De expositieruimte is kosteloos ter beschikking gesteld door IPDAL terwijl de presentatie voornamelijk zal worden gedaan door mw. Chantal van Genderen, behorend tot de Surinaamse diaspora in Lisbon, die in het kader van het diasporabeleid in contact staat met de ambassade en zich kosteloos beschikbaar heeft gesteld om in de IPDAL stand het Surinaams toerisme te promoten.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

17 REACTIES
 1. Straks moet je horen .Portugal Airlines gaat Suriname aandoen.!!
  Je wordt echt moe van zulke onmogelijke berichten die 0,0 waarde hebben.Wat ga je de portugezen dan leren,je gaat ze zaggen …aan het hoofd can Suriname staat een moordenaar,een crimineel welkom in Suriname,jouw corruptie …ahum vakantieland !!


  Maak melding
 2. Voor het eerst en tevens voor het laatst….hoor je nooit meer iets van. Suriname is 5x per jaar het toerisme-wiel aan het uitvinden en het resultaat is:….toeristen blijven massaal weg.


  Maak melding
 3. Het gaat weer een anansi tori worden, Portugal is opzicht een prachtig vakantie land. Daar kan Suriname niet aan tippen.

  Allemaal geldverspilling.Andere landen hebben mooie reis magazine , waar blijft die van Suriname?

  Laten ze daar maar eerst mee beginnen. En dan bedoel ik niet ,met al die fake foto’s en lok verhalen , maar zoals het is. .


  Maak melding
 4. Kansloze actie……Ik weet zeker dat de Portugezen liever kiezen voor Brazilië…..dat veel meer te bieden heeft dan Su…..en natuurlijk veel goedkoper is….zowel vliegtickets….als op bestemming!!!


  Maak melding
 5. Ik lees nergens dat er wat aan de criminaliteit gedaan gaat worden.
  Robby van de SLM zei er niets over.

  Gaat mevrouw van Genderen er wel over vertellen.
  Dat ze in Suriname rustig om 11 uur in de avond kunnen wandelen bij de waterkant?

  Dat je net als in Gambia ( waar ik wel eens op vakantie ga ) beschermd word als toerist door de politie en in de avond door speciale checkpoints van de politie en militairen?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 6. Dit soort berichten beïnvloed het toerisme

  “Aan de Bomaweg, in het ressort Santo Boma, is een man in de nacht van dinsdag op woensdag doodgeschoten door de bewoner van het huis waar hij met vijf anderen probeerde in te breken. De anderen sloegen op de vlucht.”

  Indien dit vaker gebeurd, het doodschieten van misdadigers, dan zou het eventueel een positieve werking hebben op het toerisme


  Maak melding
 7. Blijkbaar is de publiciteitsstrategie van Suriname om met hagel in de rondte te schieten in de hoop dan iets te raken. Nu weer naar Portugal.

  Portugezen die naar een tropisch land willen hebben de keuze uit verschillende bestemmingen, waaronder Brazilië waar ze gewoon Portugees kunnen blijven spreken.
  Rio, Copacabana, of Paramaribo, wie zou het winnen? Waarom naar Suriname?

  Het gaat economisch inderdaad slecht in Portugal waardoor veel Portugezen naar de vroegere koloniën in Afrika of naar Brazilië trekken voor werk. Er zullen weinig Portugezen geïnteresseerd zijn in een Suriname vakantie. Zeg maar nul.

  Suriname heeft één uniek verkoopargument voor toeristen. De combinatie van Indiaanse, Afrikaanse, Indiase en Indonesische culturen in één land. Dat zou men moeten ontwikkelen. Je moet de toeristen wat bieden. Culturele evenementen. Dat het fake is, toneel, niet echt, geeft niet, als het maar interessant en spannend is en men er thuis op verjaardagen over kan praten.

  Waar anders kun je Djaran Kepang zien behalve in Indonesië? Om maar wat te noemen. Waar Winti? Waar een Hindoestaanse bruiloft?
  Het probleem is wellicht dat men vanuit een Afro-Surinamer visie naar dat soort beurzen gaat en de potentie van de overige Surinaamse culturen over het hoofd ziet.

  De potentiële Suriname gangers komen uit Nederland en uit Noord-Amerika. Nederlanders kennen Suriname wel, de Amerikanen en Canadezen niet.
  Richt je daar op. Suriname is exotisch, spannend, de hele wereld in één land, dat moet de boodschap zijn.


  Maak melding
 8. @ Hans van den Broek,

  Het probleem is wellicht dat men vanuit een Afro-Surinamer visie naar dat soort beurzen gaat en de potentie van de overige Surinaamse culturen over het hoofd ziet???

  Hoe vindt je deze: Ik zag ooit in een AH reclame een afro-Surinamer een Hindostaanse rotie aanprijzen, hoe vindt je die?? hahahahahah.

  Kennelijk waren alle Hindostanen uitgeroeid en hebben ze van ellende een Negre genomen, Dat is het eerst wat opkwam bij mij toen ik het zag. Hahahahahah


  Maak melding
 9. @ Hans van den Broek

  Dat is nou een reactie waar we verder mee kunnen.
  Eindelijk iets gelezen wat ergens op slaat.
  Dit is positief broer.


  Maak melding
 10. Heb je ook een versie van Starnieuws in het Portugees want zullen de Portugezen 10 keer achter hun krabben om Suriname aan te doen. Elke dag een beroving, verkrachting.

  Als de Portugezen graag het binnenland van Suriname willen zien, kunnen ze liever naar de Bijlmer gaan of een keer naar kwaku festival !!!!


  Maak melding
 11. Wel na lang nadenken heb ik toch wel iets positiefs te melden aan de Portugezen

  Namelijk: In Suriname blazen ze mekaar niet op met bommen en granaten, en kunnen ze rustig op de centrale mark.hun boodschappen doen.

  that’s it!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES