zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuccesvolle Phagwa viering op Onafhankelijkheidsplein Suriname

Succesvolle Phagwa viering op Onafhankelijkheidsplein Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

Lustig Events presenteerde afgelopen maandag haar zesde editie van Phagwa Festival op het Onafhankelijkheidsplein in Suriname. Met een productie van Zajofa werd het evenement een waar spektakel! Zo’n 25.000+ bezoekers kwamen Phagwa vieren met wereld dj’s Blasterjaxx en Chuckie. Maar dat waren niet de enige internationale acts, ook Vinyl Records (USA) en Awiin (NL) waren van de partij.

Lokaal talent ontbrak zeker ook niet, in de line up stonden: Alli D, Nesh, LocoMoco, DannyPlay, Darryl Nevin, DJ Joel, Issiah Roberts, Rovtrax, Oefmeister, Cubix Records, Adika, Boo-B, C Futego, Jaysan Haimer, Andy Safado en Gilly Gonzales. De MC’s waren Gabriel Santos, MC Laco en MC Danni Minino. (FOTO’s: Lustig Events & Kevin Ngadimin)

Lustig Events bedankt haar bezoekers en blikt terug op een succesvolle Phagwa viering.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
 1. Jullie lullen,Het Holi-Phagwa is een hindoeïstisch feest dat jaarlijks rond de maand maart gevierd wordt en in feite een combinatie is van een lentefeest, een feest van de overwinning van het goede op het kwade en een Nieuwjaarsfeest. Het is een normale en heel leuke nationale feestdag van en voor Hindoestanen en niet van NDP, waarbij elke Surinamer eensgezind meedoet. Ik heb tenminste genoten, jij ook ??

  Straks bij koningsdag daar, zal ik ook als een lul roepen de koning geeft het domme volk spelen om 2e hands spul.

  Duidelijk boerikies die niet naar school zijn gegaan, waardoor de eenheid bij het SU volk ver te zoeken is.


  Maak melding
 2. Op zijn minst is er godsdienst vrijheid in su. Phagwa. Jammer dat het aan het commercielen is. 25000 and meer mensen hebben ervan genoten.


  Maak melding
 3. Wij creolen doen met alle feesten mee.Al weten we niet waar het eigenlijk omgaat.Unu lobi feest.Misschien wel teveel.Omgekeerd gebeurt het niet.Sikie go kunnen we meedoen aan de w.k.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES